Şimdi Ara

Canon e414 Yazıcı 289TL (Usb Kablo Hediyeli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
6.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Herhalde yazıcı ile beraner gelenler de muadildi. Arkadaki delikleri kendileri açıyorlar galiba. Şimdi baktım aynı satıcıda renkli tıpalı kartuşuna 190 lira diyor. Siyahınıda alsam 400 lira filan toplamda. Aynı satıcı 750 liraya daha üst model bir yazıcı satıyor wifi ve usb li. O yüzden siyah da tamamen bozulana kadar kullanacağım mecbur. Zaten aylık en fazla 50-100 sayfa çıktı alıyorum , o da siyah .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Mürekkep püskürtmeli olanlar en sıkıntılı olanlar. HP içlerinde en ahlaksız diyebileceğimiz marka. Bundan epey evvel, 10 yıl var belki dolum kartuşları engelleyen yazıcı yazılımı yapıp sonunda birkaç milyon dolarlık bir davayı kaybetmişlerdi. Şimdi dolumu fake hata mesajları ile VEYA kartuş üzerindeki yazdırma kafasını sadece tek kullanımlık veya bilemedin 2 kullanımlık (1 veya 2 dolum) olacak kalitede üretip bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar. O yüzden HP benim için yok hükmündedir artık. Canon gördüğüm kadarıyla daha ahlaklı bir firma. Kartuşları doluma yatkın görünüyor biraz daha. Ama ne olursa olsun çift kartuşlu sistemler sıkıntılı. Siyah için lazer veya Epson gibi dolum tanklı sistemler en iyisi.

    HP ile ilgili:
    https://www.consumerreports.org/cro/news/2010/11/hp-inkjet-printer-lawsuit-reaches-5-million-settlement/index.htm

    Alıntıları Göster
    bende 2007'den aklma hpf2180 var. Zaten çok nadir kullanıyorum. İlk kartuşlar 3. dolumda gitti. Yazdıgınız gibi kartuş hatasından.
    Şimdi ikinci kartuş var. Onuda yine forumdan iki adet orjinal açılmamış hp21 bulup iki adet 25 TL almıştım 2 yıl olmuştur belki daha fazla.

    Bir tanesi kullanıyorum birtanesi öyle duruyor. Umarım son kullanma tarihi geçince içinde kuruyup kalmaz.

    Bende genelde tıkanma oluyor kullanmamaktan. Ama orjinal olanlar uzun süre tıkanmıyor. Şuan hp 1.dolumunu yaptım sorun yok.

    Yazıcı artık ömrünü doldurdu zaten. Fotokopi çekmeye çalışınca çkmiyor ama tarama yapıyor kafayı yedi. Renkli kartuşu zaten kuruyunca söküp attım.

    Dediginizgibi firmalar kartuşları uzun ömürlütasarlamıyorlar bilerek. Süreklikullanlar lazer alıyor. Ev kullanıcısı için kartuşlu makinelerde kartuş su koyverince neredeyse yazıcı parasına denk geliyor.

    100 TL 150 Tl civarına 3ü bir arada yazıcı alınırken artık 300 TL civarına indirimli satılır olması artık ev kullanıcısını zorluyor yazıcı bile lüks olacak.

    Bu arada kartuşu donan arkadaşlar kolonya,aseton,açma solüsyonu ile ugraşmayın kaynar su açıyor. Açmazsa zaten çöp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Eylül 2020; 13:44:38 >




  • burrock B kullanıcısına yanıt
    Sizinkide bunu gibi tam dolu kartuş usb kablolu mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu yazıcıyı modeme tanıtıp, aynı wifi ağ üzerinden telefonla yada laptopla çıktı almak mümkün mü? başka yazıcılar için bunu yapanları okudum. olursa harika olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seckin_Dost

    bu yazıcıyı modeme tanıtıp, aynı wifi ağ üzerinden telefonla yada laptopla çıktı almak mümkün mü? başka yazıcılar için bunu yapanları okudum. olursa harika olur.
    Tabiki,her telefondan çıktı alınıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı kullanıyorum.çok memnunum. Wi-fi üzerinden veya direk telefon veya tabletten çıktı alınıyor. Fiyat piyasada en ucuz. Kartuşu delip kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kartus demomu yoksa full mu nasil anlariz Canon e414 Yazıcı 289TL (Usb Kablo Hediyeli)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanberber53

    Bu kartus demomu yoksa full mu nasil anlariz

    Bu benim için de önemli hocam. Aynısından bende de var. Bilgi bulabildiniz mi?

  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Sattim zaten yazıcıyı bimden aldigim hp wifili model var onu kullanacağım daha düşünme asamasindayim herkes almisken tanklı model yada renkli lazer al diyor düşünmeye devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce HP 3835 kullanıyordum hocam. Tam bir saat şark kurnazı olduklarını gördüm. Kartuş ikinci dolumda hatta verdi hemen. Orijinal kartuş aldım o da üçüncü dolumda hata verdi. Ondan sonra da taşıyıcı sıkışması hatası verdi sürekli. Bezdirdi beni. Şimdi Canon E204 aldım. Sadece yazıcı özelliği var fakat aynı işi görüyor. Ben çok memnun kaldım. Fotoğraf yazması da Hp'ye göre mükemmel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.