Şimdi Ara

Canon 7D Body + Lens Yardım ederseniz sevinirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.

    Kısacası şu şekilde bir özet geçeyim.

    Açmış olduğum youtube oyun kanalım bulunmakta ve sürekli video upload edip duruyorum ama biraz daha profesyonelleşmek için birazda heves mi desek bilmiyorum ama kullanmakta olduğum facecam yani logitech c310 webcam yerine diyorum ki videolarda beni sağ üstte gösteren çerçeve de daha kaliteli bir makine kullansam gidip Canon 7D alsammı diye aklımı kurcalıyor bu fikirler açgözlülük mü yoksa başka birşeymi bilmiyorum bu yaptığım.

    Ev içerisinde ben bilgisayar karşısında oyun oynarken benim 30 - 40 dk video mu çeksin bende onu oyun ile birleştireyim sol altta yada üstte bir yerde ufak bir kare olarak beni göstersin diye düşünüyorum. Bundan dolayı arkadaşımda var olan Canon 7D Body ve Lens i 1.85 mi ne öyle birşey 1900 TL ye vereyim sana dedi kendisini tanırım ihtiyaçtan dolayı satıyor shooter ömrünü bilmiyorum o yüzden bir resmini upload ettim aşağıda linke bilgi verirseniz sevinirim...

    Sizce arkadaşlar ne yapayım alayım mı yoksa olduğu şekilde devammı edeyim. ?

    Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler dilerim...

    http://i.hizliresim.com/oZ2kn7.jpg

    Bu arada fotoğraf makinelerinden falan hiç anlamam ama işte dediğim gibi bir heves benimki belki yada aç gözlülük işte o yüzden sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar.

    Kanalım da bu burada kullandığım kamera çekimi webcam e ait işte bunu makine ile değiştirsemmi düşünüyorum. Kanalım



  • 7D de videoda otomatik odaklama yok. Bu birinci sıkıntı, 2 konu 50mm f1.8 lens diyorsunuz sanırım, bu iç mekanda bu sensorle dar kalır, 24-35mm arası bir lens daha kullanışlı olur.
    7d eski ama iyi bir body dir, sensörü günümüz makinelerindekinden biraz geride kalır.
    Daha güncel, aynasiz bir model bakarsanız olympus epl5 yada 6, sony a5100 önerebilirim. Bu modeller videoda otomatik odaklama yapar, ve odaklanması sessizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 25 Temmuz 2015; 19:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim sanırım haklısınız. Sony baya iyi gözüktü gözüme 7D ile kıyaslanamaz ama sanırım değil mi video konusunda yada kıyaslanabilir mi mesela ön planda ben olsam arka flu gözükse otomatik olarak ayarlama vs yapabilirmi ?
  • Birde A6 ile 5100 arasında ki fark nedir tam olarak ?
  • Kıyaslanır hatta sony a6000 sensörü su anda (5100de de aynı sensör var) en iyi sensör. Doğru lensle (mesela sel35mm 1.8 gibi) istediğinizi elde edersiniz.
    A6000 ile a5100 arasındaki fark kullanım kolaylığı açısından ekstra tuslar ve 2. Çark , seri çekim hızı ve belki netleme hızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene çok teşekkür ederim sanırım bunlar SLR Canon Sınıfı DSLR oluyor bu ne anlama geliyor çok cahilim o yüzden soruyorum sizide bulmuşum kaçırmak istemiyorum... :)
  • Rica ederim, canon nikon diye tabir ettiginiz dslr, diğerleri aynasiz diye geçer. Sensör boyutları aynıdır (apsc için söylüyorum) temelde aynı kalitede çekerler. Boyut ve kullanım kolaylığı konusunda farklılıkları vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.