Şimdi Ara

caner'in Fenerbahçe formasını yere atması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anlkseee

    Taraftar degilsin demedim zaten hocam olayi cok yanlis anlamissin, sen bir taraftarsin belki bir sporseversin, belki iyi bir futbol izleyicisisin. Benim anlattigim Galatasaray li degilsin.Bir Galatasaray li oyle bir olaya tepkisiz kalmaz, kalmamali.

    Adam gayet makul bir GS'li, FB'li, BJK'li yada farklı bir takımlı.


    Her şeye çok farklı anlamlar yüklemeye çalışıldığı için zamanında döner bıçağıyla birbirlerini öldüren insanlar geziyordu tribünlerde.

    Sporun amacı ne? Beden terbiyesi, izleyenler için ise seyir zevki sunacak bir gösteri.

    İşin içine fanatiklik giriyor diye öyle davranıyoruz. Örneğin bir futbolsever gelip Türkiye ligini izlemez ama ben açıp izliyorum. Sebebi fanatik olmam, mantıklı olsam açar İngiltere ligini izlerim.


    Biz böyle davrandığımız için iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kişiler milyonları götürüyor, bu kulüplerin yöneticileri zengin oluyor. Sonra akıllı taraftar olarak biz kulübe kaynak olsun diye ederinin üstünde ödemeler yaparak kulübe destek oluyoruz.


    Burada bir mantık var mı? Yok, o zaman bildiğin fanatiklik yada sapkınlık.





  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Kimse birinin nasıl taraftar olduğu ile ilgilenmiyorki siz farklı yerden bakıyorsunuz elbette sizler öyle düşünmeyebilirsiniz lakin mevzu kimin nasıl düşündüğü ile ilgili bir durum değil ben ve benim gibi rahatsız olanları ilgilendiren bir yazı yazdım ben doğal karşılamıyorum fanatikte değilim saygı ve sevgi çerçevesinde rahatsızlığımızı dile getirip eleştirimizi konuşup fikir alış verişi yapabilmeliyiz bir başkasının adına karar vermemeliyiz diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Formayı yere mi attı. Forma değiştirdi o sırada dünyadan haberin yok. Oyuna biran önce geri girmek için forma değiştirirken oyuncular formaları çıkarıp çoğu zaman bırakırlar öylece. Onun adı formayı yere atmak değildir.

  • Güncel

  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt

    tebrikler hocam..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık baştan kokar adlı konu olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bu tıl Fenerbahçe için kaç tane asist yapmış, klavye başındaki reis adamın ne kadar Fenerbahçeli olup olmadığına karar veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.