Şimdi Ara

ÇANAKKALE BOĞAZ KOMUTANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Burası hakkında kimse birşey yazmamış. Çanakkale merkezdedir. Oldukça büyük bir komutanlıktır. Şu anda bir tuğamiral bulunmakta, aynı zamanda garzinonunda amiridir. Heryerinde sıracılık vardır. Dikkat edin devrecilik değildir. Sırası gelenlerin iş yapmasıdır. Celp geldikçe sizin sıranız gelir ve işten düşersiniz. çoğu yerde kısa dönemlere bulaşık vermezler. Bazı yerlerde vardır. Sizden sonraki uzun dönem celbi gelince işten düşersiniz yani yaklaşık 20-25 gün çalışmazsınız. Şanslıysanız iyi bir yere düşerseniz hiç çalışmayabilirsinizde. Spor minimaldir. onun haricinde güzeldir. Çarşının içindedir. karacıların çarşısı kesilsede sizinki kesilmez. Bahriyeli askerlik sosyete derler. İnanın burda yan yana iki binada bile adetler çok değişik. Birinde aşırı çalışabilir birinde hiç çalışmayabilirsiniz. Ama genel olarak astsubay subay olsun rahatlar sıkmıyorlar. sorusu olanlar yazarsa burda paylaşabiliriz.







  • Hocam benim usta birliğim "Boğaz Komutanlığı Hizmet Destek Birliği Komutanlığı Karargah Destek Kıtalar Komutanlığı Nara/Çanakkale" olarak gözüküyor. sınıfım da "yara savunma". acaba burası ve senin bahsettiğin yer aynı yerler mi? beni nasıl bir askerlik bekliyor ve iskenderun deniz er eğitim alayını mumla arar mıyım acaba? bir yardım ediversen :)
  • 116. er eğitim alayında askerdim. Askeri hastaneye yatırmışlardı, çok güzel yer askerlği nasıl bilmiyorum ama çok sıkı olmadığı belli. Evet Çarşının içinde iskeleye 10dk yürüme mesafesinde çok güzel bir yer. Ama deniz kenarında nöbet tutan askerle sohbet etmiştik adam şikayetçiydi. Yani kim şikayetçi olmaz denizin dibinde nöbet tutuyosun 4 saat yağmuru fırtınası vs. Ama herşeye rağmen güzel yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.