Şimdi Ara

Camper Pelotas Ayakkabı 576 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
6.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı pahalı değil, bizim alım gücümüz fakir.. Ayakkabı ikon olmasa taklitleri olmaz. Ama konudaki ayakkabı camperin renk olarak en tercih etmeyeceğim rengi. İndirimdeki bu model olsa ve alım gücüm daha yüksek olsa hiç kaçırmazdım.
    https://www.hepsiburada.com/camper-erkek-ayakkabi-oxford-ayakkabi-p-hbv00000h871m
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Dostum gerçekten hiç camper marka ayakkabı giymedim marka pahalı ayakkabı markası olarak aklımda kalmış. Ama bu tarz ayakkabı modelleri bana hep eskiyi hatırlatıyor. Seneler önce kunduradan bozma spor ayakkabılar hayli modaydı tabiki sağlamdır alıcısı vardır. Ayakkabı işi biraz da zevk işi amacım konu sahibini incitmek değil arada takılıp latife yapıyoruz kafamız dağılıyor yorgunluk atıyoruz bir kusurumuz olduysa konu sahibinden özür dilerim. Ben sıcak fırsatlardan çok yararlandım. Emek veren fırsat paylaşan üstadlara teşekkürü borç bilirim. O yüzden sıcak fırsat paylaşımı yapan üye arkadaşlar benim ve eminim ki bir çok üye için değerlidir. Evet hayatımda hiç 500 TL ye ayakkabı almadım alacak olsam da bu model olmaz sanırım. Fakat '' giyemeyen, alamayan yorum yapıyor'' şeklinde yorumlar kırıcı olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Camper'ın bazı modelleri gerçekten de çok orijinal ama bu modeli pek beğenmedim. Yani Camper olarak kendini gösteren bir ayakkabı değil, hatta taban dahil birebir aynısı olan Ziya marka olanı bende var. Ziya olarak çok ucuza almıştım yoksa yine de bu modeli almazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce bir gün patronumun ayağında bunun siyahını gördüm, ilk önce bu tip ayakkabı ne diye düşündüm. Günlerce, yıllarca ayağında giydi ve halen bazen ayağında görürüm. Zamanla ayakkabının o ömyargılı halinin yerini, ayakta duruşu, sağlamlığı, gerçekten de ayakta farklı oldugunu göstermesi ile hayranlık aldı.
    Sonra araştırmaya başladım, o yıllarda bile kampanyalı fiyatını 300 - 400 arası gördüm...
    Velhasıl, ayakkabıya puanım 9/10..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu fiyata bugün morhipodan north facenin boğazlı goratex botunu almıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 2 Haziran 2020; 0:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Burada hummelden baska ayakkabı tanımam diyen, düne kadar apış arası kokan internet kafelerde cs oynayan adamların,
    11 milyon satıs rakamına ulasmıs ve 600 farklı versiyonu üretilmiş, üst düzey iş adamlarının casual giyimlerinde tercih ettiği, signature desing olmus, bir çok farklı markanın benzerini üretip sattığı, dediğin gibi timeless olmuş bir modeli begenebilecek kadar zevk sahibi olamamaları gayet normal, rafine zevkler her ortamda filizlenmez.


    bu insanları fakirlikle, zavallıkla suclayıp muhatap olman hata bence, sen yorumunu yaz devam et, bırak kendi dünyalarında yasasınlar, kendini yormanın bir anlamı yok.

    son olarak kişi modeli begenmeyebilir, itici bulabilir ama düşük iq belirtili mesaj atmasını gerektirmez, tamamen kişinin kalibresi ile alakalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 2 Haziran 2020; 0:48:37 >
  • Bazı hadsizler ayakkabıyı beğenmeyenleri fakir ilan etmiş. Fakirlik ayıp değil öncelikle hiç kimse zengin olduğu için diğerinden üstün göremez kendini bu terbiyesizliği bir bırak.
    İkinci olarak belki senin sülaleni satın alacak kadar zengin bir adamız nereden biliyorsun, sırf bu ayakkabıyı beğenmedik diye fakir olduğumuzu nereden çıkardın?
    Üçüncü olarak da gördüğüm kadarıyla insanlar fikrini beyan etmiş hiç kimse bu ürünü beğenenler ile ilgili bir hakaret veya eleştiride bulunmamışken bu ne terbiyesizliktir ?
    Konu Sahibine bir şey diyen yok, ayakkabının piyasasına göre link ucuzsa beğenen bir kişi dahi faydalanırsa konu sahibine teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar gerçekten tasaırmı çok çok çok kötü ..
    Yani balenciaga giy berkecan gibi ol ama güzel dursun ya bu nedir
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    evet yurtdışı fiyatı vergi haric 820 lira burada 576 TL ithal ürün vergi gümrük vs fiyat normal,
    iyi mal iyi fiyat,
    linktekin aynısı var bende dediğim gibi taban kaucuk olduğu için sertlesti çatladı.
    adamlar ben doğal malzeme kullanıyorum catlar normaldir diyor
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Camper sitesindeki %40 ön indirim nasıl oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmalar hiç hoşuma gitmedi. Ben de peu pista ve beetle modellerini kullanıyorum ama bu pelotas modeline ısınamadım sevmiyorum.

    Sevmeyen insan modelle ilgili olumsuz da olsa yorum yapabilir. Fanatik derecede marka savunup, alamayanları ya da çamur atanları hatta nefret edenleri ötekileştirmeye gerek yok diye düşünüyorum. İkonik ve timeless modeller de eleştirilebilir ki bu gayet doğaldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende pelotas xlite var, ayakkabı gerçekten çok rahat, iyi bir spor ayakkabıya yakın rahatlıkta diyebilirim devamli giymedigim icin pek eskimetedim ama baya memnun kaldim.bu ariel modelleri agir oluyor , 500 gramin ustundeydi teki yanlis hatirlamiyorsam.alt tarfalari asiniyor zamanla tabi.cok sık kullanım icin uygun olmayabilir ama deri ayakkabıyı zaten 4-5 ay anca giyersiniz cok soguk yerlerde yasamiyorsanız.
  • Markanın yalnızca 1 ayakkabısını kullandım. Deri olmayan Peru modeli 2. yıla doğru sol ayak baş parmağının o bölümde delik şeklinde bi açılma oldu fakat markayı suçlamıyorum belki benim parmaktan dolayıdır:) mağazasına gidip göstersem belki yardımcı olurlardı da topuk kısmında da erime oldu, 2 yıl boyunca kullandığım için pek uğraşmak istemedim. Arada hala giyilebilir çok kötü durmuyor. Asıl değinmek istediğim olay benim numara sitesinde kalmamıştı, mail göndermiştim modeli çok beğendim numara konusunda yardımcı olur musunuz gibisinden gün içinde bi telefon geldi araştırmışlar stok ayarlamışlar şu saatte sitede yayınlayacağız bilgi vermek istedik dediler bu durum baya bi memnuniyet yaratmıştı.
  • Peloras xlite modeli 500 de olsa alırım bin de olsa alırım, benim açımdan bu kadar rahat ve uzun ömürlü ayakkabıysa alınır.

    Saçma sapan yorum yapanlar milyonları olsa yine la pazarda aynısı 50 tl diye almaz eminim. Benim annem bir melek dizisindeki para gidiyi para diyen tipi al ahanda bu eleştirenler sana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.