Şimdi Ara

camcorder dan bilgisayara görüntü aktarımı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Dün yaklaşık 120 mtl ödeyip kameradan bilgisayarıma görüntü aktarabilmek için aldığım kartın sürücülerini (sanırım) iyi yükleyemediğim için görüntü aktaraımını yapamadım. Bu iş için chip dergisinin yazısını takip ettim ve virtualdub diye bi program kurdum. ama programa capture avi dediğimde hiçbir capture driver bulunamadı gibi üç tane hata mesajı çıkarıyor ve kayıt moduna geçmiyor. Tv kartını çalıştırdım hiç hata vermiyor ve kanallar radyo çalışıyor. hatta video composit ile kameradan gelen yayını bilg ekranında görebiliyorum ama virtualdub u çalıştıramadığım için kayıt yapamıyorum. Kartı kurarken sürekli eksik dll hatası verdfi bende netten bulup programı kurdum ama eksik bişiler yaptım sanırım. Bu konuda çalışma yapan veya daha önce kameradan bilgisaayara görüntü kaydetmeyi beceren biri yardım etsin lütfen.







  • virtualdup genelde divx kayıt için tercih edilebilir. o hatalarda divx codec lerle ilgili olabilir. ama ben sana cineplayerdvr250 programını öneririm mpeg1 ve mpeg2 kayıt için ideal ayrıca direk vcd formatında kayıt da yapabilirsin.
  • yüklediğin driver ne yazıkki Avi kayıt tı desteklemiyor.o yüzden bu sorun çıktı.Ama doğrudan mpeg kayıt yapabilirsin mesela arakdaşın dedii programlar.Ama ilk avi sonra mpeg kayıt için epeyi yer lazım birde sorunsız olması için xp lazım ntfs dosya sistemi yani...Ama sen tv kartının markasını verirsen sana daa iyi yardımcı olacağım
  • ne yaptın düzelttinmi
  • cevap yazmamışsın herhalde sorunu çözdün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.