Şimdi Ara

Cambly Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cambly Nedir?

    Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle online ve görüntülü olarak İngilizce dersi yapabileceğiniz bir uygulama. İki eski Google mühendisi tarafından geliştirilmiş. Türkiye'de 1 milyon, tüm dünyada ise 6 milyonu aşkın kullanıcısı var.

    Cambly Eğitim

    Cambly bir eğitim şirketi ve amacı bireylerin İngilizce korkularını yenmeleri, yurt dışına gitme fırsatı olmayanlar için farklı kültürlere bağlanıp kolayca pratik yapabilmeleri, yabancı dilde utanıp sıkılmadan rahatça kendilerini ifade etmelerini sağlamak olduğunu ve bunu yaparken onları dünyanın dört bir yanından kaliteli eğitmenlerle uygun şartlarda bir araya getirmek.

    Tümünün ana dili İngilizce ve 7-24 her saatte online birçok eğitmen bulmak mümkün. Eğitmenlerin profillerinde özgeçmişleri, tecrübeleri yer alıyor, eğitmen seçimi tamamen öğrencilere ait. Her konuda uzman bir eğitmen bulmak mümkün.


    Dersler

    Ders günlerini, saatlerini ve konularını size bırakıyorlar, esnek bir sistem var. Tabii ki eğitmenler de yardımcı oluyor. Öğrencilerin kişisel programlarına, yoğunluklarına göre derslerini programlayabiliyor. Programlamasalar da diledikleri an o anda online olan bir eğitmene bağlanabiliyorlar. İnternet olan herhangi bir yerden uygulamaya bağlanıp ders yapmak mümkün. Ayrıca derslerin tamamı sisteme kaydediliyor, geri dönüp izlemek mümkün hale geliyor.

    Öğrenciler

    Hedefleri olan, kendilerini geliştirmeyi amaçlayan kişiler. Uygulamayı İngilizce seviyelerini yükseltmek, akıcı konuşabilmek, mülakatlara & yabancı dil sınavlarına hazırlanmak için kullanabiliyorlar.

    Üye kayıt ve Ücretsiz Ders

    Şimdi sizin de yapmanız gereken cambly.com adresine gidip üye olmak ve üye olurken cambly ile ücretsiz 10 dakika deneme dersi kazanmak için lesson35 kodunu kullanabilirsiniz.

    Bu kodu kullandıktan sonra cambly ile anadili İngilizce olan eğitmenler İngilizce konuşmanın sevincini siz de yaşayacaksınız.

    Üye olmak için geç kalmayın. Her geçen gün sizin İngilizce öğrenme sürenizden çalınıyor.

    Şimdiden sizlere başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svsygmr -- 14 Mart 2022; 12:1:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 1 ayı aşkın bir süredir Cambly uygulamasını kullanıyorum. Ancak geçen aylarda uygualayı güncelledikten sonra rezervasyonlu derslerime bağlanamamaya başladım. Ders saatimde dersine bağlan kısmı kayboluyor ve eğitmenler bölmesine giremiyorum o dakikadan itibaren ta ki rezervasyonlu ders saatim bitene kadar. Yani kendi hocama da bağlanmak için üstüne tıklayamıyorum. O arada resmen Cambly donuyor sadece otomatik bir hoca gelsin dersem boş olan biri geliyor bana bunun mantığını açıklamıyorlar.Şikayetimi de nereye ileteceğimi bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.