Şimdi Ara

Cambly devir almak istiyorum(Englishcentral üyeliği alındı.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Englishcentral üyeliği alındı. Cambly'ye gerek kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 24 Şubat 2020; 20:2:36 >



  • 1 aylık Cambly kullanıcısıyım. 2. ayıma geçerken yani 25.11.2019'da dakikalarım hesabıma tanımlanmadı. Cambly aylık aboneliğim yenilendi yani ücret kesintisi yapıldı fakat dakikalarım hesabıma yansımadı. Resmen dolandırdılar. Sorunumu ileteceğim diyorum Cambly'e ama benimle ilgilenecek doğru dürüst bir müşteri hizmetleri bulamıyorum. Tam bir rezalet....
  • Uygulamada hep aynı muhabbetleri ediyorsunuz eğitmenler inisiyatifine göre rezervasyonlarına katılmıyor. Bu durumla 2 kere karşılaştım. Yani amacım İngilizce öğrenmekti ama insanı bundan da tiksindiriyor bu uygulama
  • Bende Cambly üyeliğimi devir etmek istiyorum. Üyeliğim yeni fakat son zamanlarda tam 1 boyuncu farklı hocalra bağlanmak istediğimde hata alıyorum Ne denediysem başarılı olamadım. Haftada 2 gün 15'er dakika olarak aldığım üyeliğin 15 dakikası şu an boşa gitmiş durumda. Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda senelik aldığım üyeliğimi iptal edeceğim. 1 saat boyunca hoca bekleyecek kadar vaktim olsa zaten Cambly'i tercih etmezdim.
  • Ya ne ayak her yeni kullanici gelip cambly kotuluyor:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    1 yıllık, haftada 7 ders konuşma 25 dk lık (7x25DK) birebir ders aboneliğe sahip bir üyelik almıştım. Haftada 7 ders, her ders 25 dk, 4.5 aylık bir üyeliğim kaldı. Üyeliğimi devrediyorum. (englishcentral.com) 1 senelik üyelik aldım ve oldukça verimli geçti. Ancak yüksek lisansa başladığım için artık dersler adına yeterli vaktim yok. Bundan dolayı kalan kullanım hakkımı 4.5 ay olmak üzere devrediyorum.


    English Central bu konuda güvenli bir devir prosedürü uyguluyor. Sizin kayıtlı mail adresinizi onlara sizinle aynı bir mailde paylaşmam durumunda kalan kullanım haklarımı benden alıp, bildirdiğim kullanıcıya devredebiliyor. Detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilir veya mailleşebiliriz.


    Güncel Fiyat bilgisini English Central resmi web sayfasından kontrol edebilirsiniz.


    Teşekkürler.


    İletişim: orgokor@gmail.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan94 -- 29 Nisan 2023; 19:42:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.