Şimdi Ara

çamaşırlar deliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam ustalar. benim eski bir beko camasir makinam var. sanirim modeli 2600. çamaşır makinasında yıkadığımız çamaşırlarda minil minik delikler açılımaya başladı. deliklerin her biri susam buyuklugunde bazıları daha da buyuk. bir elbisede 10-15 delik olabiliyor. sebebi ne olabilir? ne yapmam lazım teşekkurler



  • Makinenizin önce tambur deliklerini kontrol edin. Kilotlu çorabı elinize geçirip tamburun delikli yüzeylerine sürerek çapakları tespit edebilirsiniz.

    Tamburda sorun yoksa problem körük lastiğinden kaynaklanmaktadır. Lastiği değiştirin. Çamaşırlar lastik çapaklarına takılıyordur, ya da lastik üzerine taşma yaparak sıkmada lastiğe sürtüyordur.

    Bir de tambur pedalları sağlam mı?
  • Öncelikle merhaba,

    Sizin hakkınızda forum.donanımhaber için beyaz eşaynın profösörü diyorlar. Bu sebeple bana bir çamaşır makinesi önermenizi isteyeceğim. BOSCH olabilir bütçe 1500 üstüne de çıkılabilir. Ankara servis konusunda sıkıntı yaşamayacağımız ve anne babam kullanacağı için sessiz özelliklerde olsun istiyorz 7-8 kg olabilir önerilierniz için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım candoğan çıkmış, sana önereceği model büyük ihtimalle bosch was20763tr yada siemens wm10s763tr olurdu. yada bunların 1200 devirli olanları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navek

    arkadaşım candoğan çıkmış, sana önereceği model büyük ihtimalle bosch was20763tr yada siemens wm10s763tr olurdu. yada bunların 1200 devirli olanları.


    teşekkürler büyük ihtimalle bosch tan yana teercih kullanacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.