Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Ama Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, çamaşır makinesi geçmişimiz pek parlak değil 6 yıl önce eşimin çeyizinde gelen 5 kg Arçelik sonrasında 3 yıldır kullandığımız çalıştığım firmanın bir işinden kalan 7 kg Regal çamaşır makinesi. Şu an kullandığımız Regal banyoda dolap içinde banyo kapısını kapat üstüne evin kapısını kapat sesini duyarsın öyle bir makine. Alacağım cihaz ne olursa olsun kullandığım cihazlardan sessiz olacağından o hususta sıkıntı yok . Şu anki makinemi değiştirmek isteme sebebim çamaşırları çok yıpratması ne deterjan kullanırsak kullanalım kıyafetlerin (sanırım tambura aşırı sürtmekten) renklerini açması, hacminin yetersiz kalması 1.5 ve 4 yaşında iki çocuğumuz var haliyle çamaşırda çok çıkıyor ve yastık yorgan yıkayamıyoruz.

    Aradığım başlıca özellikler;

    buharla tazeleme,
    deterjanı en iyi şekilde yaymalı,
    leke çıkarma fonksiyonu ve leke çıkarıcı gözü,
    kıyafetleri yıpratmayacak hassas tambur,
    8-9 kg geniş hacimli tambur,
    standart makine boyutlarında olmalı mevcuttaki Regal banyo dolabının içinde üstünde mermer tezgah var etrafında 2-3 cm boşluk var kiracıyım çok fazla değişikli yapamam.

    Şimdi benim için en önemli etken kıyafetleri yıkarken en az hasarı vermesi bunun için Mielle mi almak gerekir ? Milelle'nin pahalı olmasındaki etkenlerden biri tamburunun kalitesi ve çamaşırları diğer markalardan daha az yıpratması ise Mielle alacağım yok fiyat farkı motor kalitesi sessizliği ömürlük makine gibi vs. şeyler ise tercihimi diğer markalardan yana kullanacağım.

    Aradığım özelliklere göre marka ve model önerilerinizi bekliyorum.



  • AEG L75280FL isini görür...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.