Şimdi Ara

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.799
Cevap
92
Favori
266.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 28 Ekim - 15 Kasım


    Modern Warfare II Sezon Öncesi.


    Tüm temel Donanım öğelerinin kilidini açmak için Askeri Rütbelerde seviye atlayın, tüm silahların ve eklentilerin kilidini açmak için her Silah Platformunun ilerleme ağacını tamamlayın ve Sezon 01'den önce her Özel Operasyon Kitinin kademeli sisteminde ilerleyin. Oyun başladığında, Vault Sürümü sahipleri erişim kazanır FJX Cinder Weapon Vault** ve Red Team 141 Operator Pack'e ve Kampanya Erken Erişimi ve Beta sırasında ödülleri açanlar için, tam oyun yayınlandığında ödüller geçerli olacak.




    16 Kasım


    Call of Duty: Warzone 2.0, DMZ ve Battle Royale modları Modern Warfare II Sezon 01 ile Birlikte Çıkıyor.


    Bir dizi başka içeriğe ek olarak, hayranların en sevdiği Çok Oyunculu harita ve ek Özel Operasyon misyonları Modern Warfare II'ye geliyor. Tüm oyuncular Call of Duty: Warzone 2.0'ın bir parçası olarak yepyeni Al Mazrah haritasına düşebilir, DMZ'de yepyeni bir deneyim yaşayabilir ve yeni bir Battle Pass sistemi ile iki ücretsiz işlevsel silahın keyfini çıkarabilir. Vault Sürümü sahipleri ücretsiz sezonluk Battle Pass kilidini ve 50 Aşama Atlamayı etkinleştirebilir***.



    14 Aralık


    Sezon 01 Reloaded, Raid Tanıtıyor.


    Special Ops, Raids for Operators'ın ustalaşması gereken ilk bölümünü aldı. Ayrıca, Modern Warfare II'ye bir başka efsanevi Çok Oyunculu harita gelirken, Call of Duty: Warzone 2.0 lansman sonrası ilk güncellemesine sahip.



    Official “Ultimate Team” Teaser - Call of Duty: Modern Warfare II



    Official Dark Water Level Gameplay - Call of Duty: Modern Warfare II


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUCall of Dutyyoutube
    An oil rig in the Gulf of Mexico is storing the cargo that could spark a global conflict. Task Force 141 found intel that shows missiles hidden on board and have dispatched a team of Soap, Ghost, and Mexican Special Forces Colonel Alejandro Vargas, along with Shadow Company, enter a ship full of well-armed AQ enemies to locate the controls for a missile bound for the US. Get your first look at #ModernWarfare2 gameplay as Task Force 141 take on Operation Dark Water. Follow #CallofDuty for the latest intel: Twitter: http://twitter.com/CallofDuty Instagram: http://instagram.com/callofduty Facebook: http://facebook.com/CallofDuty TikTok: http://www.tiktok.com/@callofduty
    https://www.youtube.com/watch?v=ISc1orDBziY


    Call of Duty: Modern Warfare II - Vault Edition İçeriği


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP0002-PPSA01649_00-CODMW2ULTIMATE01 The Modern Warfare II Vault Edition includes early access to the Open Beta, Red Team 141, the first-ever Weapon Vault, 1 Battle Pass, and more. #ps5games #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=wnRPwPQHhJA


    Multiplayer & Warzone 2.0


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUyoutube
    The new era of #CallOfDuty arrives with #ModernWarfare2 and #Warzone2Pre-Order #MWII Now: https://bit.ly/MWIIPREORDERFollow #CallofDuty for the latest intel:...
    https://www.youtube.com/watch?v=tnsOrbljnK0


    6v6 haritalar:


    - Breenbergh Hotel


    - Museum


    - Mercado Las Almas


    - Taraq


    - Crown Raceway


    - Al Bagra Fortress


    - Zarqwa Hydroelectric


    - Santa Seña Border Crossing


    - Farm 18


    - Embassy


    - El Asilo




    Ground War haritaları:



    Al Bagra Fortress


    Sa'id


    Santa Seña


    Sariff Bay


    Zarqwa Hydroelectric




    Oyun modları:


    Özel Operasyonlar — Tekrar Oynanabilir Eşli Oyun, Sezon 01'de Gelen Raid'ler


    Modern Warfare'den (2019) Özel Operasyonlar modunun bir evrimi olan bu ortak çalışma deneyimi, başlangıçta, tümü Al Mazrah'da gerçekleşen üç görev içerecek:



    Kötü bir durum


    Kaçmadan önce Al Qatala'nın geride bıraktığı istihbarat ve kanıtları ortaya çıkarmak için gecenin köründe bir kasabaya sızın. Gizlilik hayatta kalmanın anahtarıdır.



    Araçtan Kaçış


    Birden fazla SAM kulesi, takviye kuvvetlerinin Al Mazrah'a girmesini engelliyor. Bir aracın yardımıyla, onları yok etmek için bir banliyönün dolambaçlı sokaklarında gezin; sonra kaçmak için exfil uçağa hız verin.



    Gözlemevi Savunması


    Hayatta kalma modlarının hayranlarına bir aşk mektubu - rasathaneyi bombaları patlatmaya çalışan, giderek zorlaşan düşman dalgalarından koruyun. Operatörler, her dalga arasında Killstreaks, Self-Revive kitleri ve zırh plakaları gibi öğeleri almak için nakit harcayabilir.



    Özel Operasyonlarda Operatörler, ekipmanı depolamak için bir Sırt Çantasına ve Çok Oyunculu'da bir dizi Avantaj, Saha Yükseltmeleri ve Öldürme Serilerine benzeyen üç Kitten birine erişebilecekler:


    Saldırı: Zırh Kutusu Alan Yükseltmesi ile artırılmış zırha odaklanan kit - sonraki seviyeler arasında daha hızlı Dizilim öğesi kullanımı, artırılmış zırh kapasitesi ve Sırt Çantası'na dahil olan ücretsiz Stim'ler bulunur.


    Medic: Kit, çeşitli anlık dirilmeler için bir Stim Pistol Field Yükseltmesi ile daha hızlı dirilmelere odaklandı - sonraki seviyelerde ücretsiz Bomb Drone, Double Time Perk'e benzer avantajlar ve Backpack'te bulunan ücretsiz Claymores ve tanksavar mayınları bulunur.


    Engineer: Kit, yakındaki düşmanları görmek için bir Anlık Nabız Alanı Yükseltmesi ile daha iyi ekipman kullanımına odaklandı - sonraki seviyeler, zaman içinde Ölümcül ve Taktikleri otomatik olarak yeniden stoklama, ekstra ekipman taşıma yeteneği ve ücretsiz bir Kalp Atışı Sensörü ve Gözlemci Kapsamı içerir. sırt çantası.



    Kitler, görevler ve görevle ilgili zorluklar yoluyla Yıldız kazanarak seviyelendirilir ve bu üç başlatma görevinin tümüne bol miktarda tekrarlanabilirlik sağlar.



    Kampanyanın doğrudan bir devamı olan Baskınlar, Sezon 01'in ilerleyen bölümlerinde Özel Operasyonlara tanıtılmadan önce, üç Özel Operasyon görevini de üç yıldızla tamamlamanızı ve Seviye 5'e ulaşan en az bir Kit'e sahip olmanızı şiddetle tavsiye ederiz.



    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU



    İlerleme — Lansmanda Yolculuk, Oyun Çıkmadan Önce Daha Fazla Bilgi



    Lansmanda, Modern Warfare II'de geleneksel Askeri Rütbelerden daha fazlası var.


    Yeni bir Savaş Bileti sistemi ve Sezonluk Prestij içerecek olan Sezon 01'den önce, oyuncular aşağıdaki Gelişim sistemlerine erişebilecekler:


    Askeri Rütbeler: 1-55. Seviyeler arasında tüm Silah Platformlarının, Çok Oyunculu Dizilim Öğelerinin ve Özel Operasyon Kitlerinin kilidini açın.


    Silah Platformları: Her Silah Platformunda Kamuflaj ve Ustalık mücadeleleri yer alacak. Çoğu, platforma özgü ve evrensel eklentilerin kilidini açma yeteneğine sahip İlerleme ağaçlarını içerecek ve bazıları, platform içinde ek işlevsel silahlar olarak işlev gören Alıcıların kilidini açmanıza da izin verecek.


    Özel Operasyon Kitleri: Her Özel Operasyon Kiti, görevleri tekrar oynayarak veya Yıldız kazanmak için zorlukları tamamlayarak maksimum 10. Sıraya kadar yükseltilebilir.


    Temel Operatör Kilit Açma Görevleri: Kampanya, Çok Oyunculu ve Özel Operasyonlarla ilgili zorluklarla 18 Operatör kazanın.


    Günlük Zorluklar: Çok Oyunculu ve Özel Operasyonlarda, XP ödülleri için her gün üç görevi tamamlayın ve normal bir günlük mücadelenin üç katını sunan bir bonus mücadelenin kilidini açın.


    Ek Zorluklar: Belirli oyun modlarında maçları kazanmak gibi Kariyer Dönüm Noktası zorlukları, XP ve kozmetik ödüller için de geçerli olacak.




    Temel Perkler (Base Perks)


    Overkill: İki ana silah taşıyın.



    Double Time: Taktik Sprint süresini ikiye katlayın. Çömelme hareket hızını %30 arttırır.



    Battle Hardened: Düşman Flash, Sersemletme, EMP, Gaz Bombası ve Şok Çubukları'nın etkisini azaltın. Anlık Görüntü Bombalarına Bağışıklık.



    Scavenger: Ölü oyunculardan cephane ve fırlatılabilir bıçak alma.



    Bomb Squad.: Killstreak olmayan patlayıcılardan daha az hasar alın. Canlı bombaları alırken sigorta zamanlayıcılarını sıfırlayın.



    Tracker: Düşmanlar bir ayak izi izi bırakır ve düşman ölüm işaretleri görünür. Öldürme işaretleri düşman ekibinden gizlenir.



    Strong Arm: Ekipmanı daha uzağa fırlatın ve yörüngenin bir ön izlemesini görün.



    Extra Tactical: Ek bir tactical ile spawn olun.




    Bonus Perkler (Bonus Perks)



    Resupply: Fazladan bir Lethal ile spawn olun. Ekipman 25 saniyenin üzerinde şarj olur.



    Spotter: Duvarlardan düşman ekipmanlarını, Alan Yükseltmeleri ve Katliamları tespit edin. Manzaraları hedef almak, onları takım için öne çıkarır. Düşman Claymores, Proximity Mines, C4s ve Trophy Systems'i hackleyin.



    Cold-Blooded: Yapay zeka hedefleme sistemleri ve termal optikler tarafından tespit edilemez. Yüksek Uyarı uyarısını tetiklemez. Düşman Taktik Kameralarında, Keşif Dronlarında ve Gözcü Dürbünlerinde vurgu yapmaz.



    Fast Hands: Daha hızlı şarjör değiştirin, ekipman kullanın ve silahları değiştirin.



    Hardline: Killstreak maliyetini bir eleme ile azaltın. Scorestreak maliyetini 125 azaltın.



    Focus: Manzaraları hedeflerken kaçınmayı azaltın ve Hold Breath süresini uzatın.





    Üstün Perkler (Ultimate Perks)




    High Alert: Görüş alanı dışında bir düşman oyuncu tarafından tespit edildiğinde görüş darbeleri.



    Ghost: UAV'ler, Taşınabilir Radarlar ve Kalp Atışı Sensörleri tarafından tespit edilemez.



    Quick Fix: Oyuncuları ortadan kaldırmak anında sağlık yenilenmesini tetikler. Hedefleri yakalamak ve tutmak, sağlık yenilenme oranını artırır.



    Overclock: Ek bir Alan Yükseltme ücreti depolayın ve Alan Yükseltme ücret oranını %40 artırın. KAZANIRKEN: Bir Alan Yükseltme Ücreti alın.



    Survivor: Öldüğünde, yaşam başına bir kez kendini diriltme yeteneği ile Last Stand'a girin. Takım arkadaşları yere düşen oyuncuları daha hızlı canlandırabilir.



    Bird's Eye: Mini harita uzaklaştırılır. UAV ve Radar pingleri düşmanın yönünü ortaya çıkarır. ON-EARN: Bir yerel UAV taramasını etkinleştirir.



    Farklı Avantaj kombinasyonlarının tadına bakmak için oyunun önceden hazırlanmış Avantaj Paketlerinden bazılarını deneyin veya daha kişiselleştirilmiş bir seçim için Seviye 4'e yükseldikten sonra kendinizinkini yaratın.




    Field Upgrades



    Saha Yükseltmeleri, bir dizi stratejik avantaj sunan paha biçilmez araçlardır. Maç boyunca zamanla şarj olurlar, bazıları kullanımlarına ve güçlerine bağlı olarak daha hızlı veya daha yavaş şarj olurlar.


    45. rütbede, her birinde yavaşça bir yeniden doldurma süresine sahip iki Saha Yükseltmesi donatma seçeneğine sahip olacaksınız.



    Tactical Camera: Düşmanları işaretleyen uzaktan kumandalı kamera. Doğrudan ona bağlanın veya yakındaki düşmanları tespit ettiğinde bir uyarı sesi çıkaracağı yere kendi başına ayarlayın.



    Inflatable Decoy: Yakınlık etkinleştirilmiş tuzak madeni. Etkinleştirildikten sonra, tuzak, düşman Operatörlerini şaşırtmak ve dikkatlerini dağıtmak için hızla dağıtılır. Ayrıca düşmanları gördüğünde ona saldırmaları için kandırmak için manuel olarak da etkinleştirilebilir.



    DDoS: Bir DDoS saldırısı, elektronikleri devre dışı bırakır ve kısa bir süre için yakın bölgedeki düşman sensörlerini bozar. Anahtar bölgelerin etrafına tonlarca Alan Yükseltmesinin yerleştirileceği objektif modlarda sağlam. Spotter Bonus Avantajı ile harika bir sinerji.



    Deployable Cover: Portatif, hızlı bir şekilde konuşlandırılabilir balistik kapak. Arkasına saklanacak hiçbir şey olmadan hiçbir yerin ortasında sıkışıp kaldığınızda, bu kalkan hayatınızı kurtarabilir. Açık hedeflerde veya doğru ateş için LMG gibi daha ağır bir silahın takılması gerektiğinde harika.



    Trophy System: Üç adede kadar gelen ekipman ve mermiyi imha eden konuşlandırılabilir otonom savunma sistemi. Bazı daha büyük hedefler birden fazla atış yapabilir. Hedeflerde ve el bombalarının sürüler halindeki açıklıklardan uçarak gelebileceği iç mekanlarda bir cankurtaran. Roketler ve diğer ekipman parçaları için caydırıcı olması için araçlara da takılabilir.



    Dead Silence: Ayak seslerinizi geçici olarak susturur. Silah, yakın dövüş ve bıçak fırlatma yenileme süresini öldürür. Gizli Dizilimler için mükemmel uyum.



    Munitions Box: Siz ve takım arkadaşlarınız için bir kutu cephane ve ekipman konuşlandırın. Takım arkadaşlarının ikmal yapması için güvenli bölgede ideal olarak kullanılır. Bununla birlikte, bir tutamda, mermi ve ekipmanın bittiği herhangi bir senaryoda paha biçilmezdir.



    Loadout Drop: Sınırlı kullanımlara sahip ekip tabanlı bir Loadout sandığı çağırın. Her oyuncu sadece bir kez kullanabilir. Orta yaşamdaki Ekipmanları değiştirmek, Fazladan Öldürme için Temel Avantaj yakmadan fazladan Birincil Silah almak veya sadece Operatörlere karşı nazik olmak için idealdir. Operatörlerin daha uzun yaşamalarının ve durumun gerektirdiği şekilde rolleri değiştirmelerinin beklendiği Ground War'da harika.



    Portable Radar: Yakındaki düşmanları tespit etmek için periyodik bir radar sinyali yayar. Daha küçük haritalarda veya radarın küçük kapsama alanının önemli bölgeleri izleyebildiği nesnel oyun modlarında artırılmış fayda. Bird's Eye Ultimate Perk ile iyi bir sinerji oluşturur.



    Tactical Insertion: Bir konumu bir sonraki yumurtlama noktanız olarak işaretler. Yerleştirilebilen alanların bir hedef olmaktan uzak olduğu Kara Savaşı haritalarında veya diğer haritalarda düşmanları hatlarının gerisinden şok etmek için bir nimet. Taktik Eklemenin one-life modlarında çalışmadığını unutmayın.



    Battle Rage: Operatörlere adrenalin patlaması yaşatan deneysel uyarıcı. Sağlık hızla yenilenir, Taktik ekipman direnir ve Taktik Sprint sürekli yenilenir. Çatışmalara kafa yormak isteyen agresif Operatörler için harika.



    Recon Drone: Manuel ve otomatik markalama özelliklerine sahip uzaktan kumandalı drone. İletişimsel Operatörler için bir başka harika araç. Geçici bir Bomba Uçağı için buna bir C4 bağlamayı deneyin.



    Smoke Airdrop: Hedeflenen bir yere bir duman duvarı yerleştirmek için bir dizi drone çağırın. Bir keskin nişancının kabusu, eğer bunu görme imkanına sahip değilseler.



    Suppression Mine: Tetiklendiğinde, düşman görüşünü bozan ve hareketlerini yavaşlatan sabit bir ses dalgası yayan gezi mayını. Hedeflerin etrafında, uzun koridorlarda ve yalnızca piyade modlarında güçlü.



    Anti-Armor Rounds: Zırhlı hedeflere ilave hasar veren silah cephanesi verir; buna araçlar, ekipman, vücut zırhı ve delinebilir siperin arkasındaki hedefler dahildir. Araçların Operatörlerin yanında dolaştığı Kara Savaşında olağanüstü. Gözcü Bonus Avantajı ve Savaş Tüfeği, LMG veya Keskin Nişancı Tüfeği gibi orta ve uzun menzilli tüm yüksek kalibreli silahlarla harika bir sinerji.



    Operatörler


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU

    Manuel “Chuy” Ordaz: Daha önce Alejandro Vargas'ın tavsiyesi üzerine Cuerpo de Fuerzas Especiales'e katılan Meksikalı bir asker. Meksika Özel Kuvvetleri'nde görev yaparken edindiği bilgileri kullanarak, şu anda yerel halkı, yetersiz veya silahsız olsa bile kartel yolsuzluğuna karşı savunma konusunda eğitiyor.


    Sobieslaw “Gromsko” Kościuszko: Jednostka Wojskowa 2305, AKA the GROM'un (Operasyonel Manevra Müdahale Grubu) Polonyalı modern bir hafif süvari eri parçası. Kapsamlı tıp eğitimi ve grubun sloganlarının önerdiği gibi gizli operasyonlar yürütme yeteneği ile tanınır.


    Gustavo “Gus” Rodriguez: Unidad Especial de Intervencion terörle mücadele ve rehine biriminde varlık kurtarma ve koruma konusunda uzmanlaşmış bir Kosta Rika polis memuru. Eskiden ülkesinin Fuerza Pública kolluk kuvvetlerinin bir üyesiydi.


    Kleópatros “Kleo” Gavras: Yunan Silahlı Kuvvetlerinin bir parçası olan bir Yunan Zeta Amfibi Akıncıları Filosu (Z'MAK) özel kuvvetler subayı. Gizli savaşta uzmandır ve düşmanlarının ölmeden önce gördüğü son şey olan “Yeşil Gözleri Hades” ile tanınır.


    Tse “Luna” Míngzhū: Birinci nesil Singapurlu-Amerikalı West Point mezunu, terfinin reddedilmesinin ardından CIA'nın Özel Faaliyet Merkezi (SAC) bünyesindeki Kara Şubesinin bir parçası. Modern Warfare (2019) Kampanyasında Londra terör saldırılarından sorumlu Al Qatala hücresinin izini sürmekte kritikti.


    Nila “Nova” Brown: Düşen havacıları kurtarma konusunda uzmanlaşmış, Kraliyet Deniz Piyadeleri içinde bir İngiliz 42 Komando L Şirketi lideri. Üçüncü nesil bir pilot olan takma adı, Kraliyet Hava Kuvvetleri görevinden sonra, uçağını “süpernova” tarzında bir başkasını yok etmek için feda ettiği görevden sonra verildi.


    Enzo “Reyes”: Askeri tarih ve küçük ekip taktikleri hakkında ansiklopedik bilgiye sahip eski bir Kanada Özel Harekat Alayı (CSOR) üyesi. Yaşı hakkında yalan söyledikten ve seçim için imzalar attıktan sonra, Al-Mazrah ve Urzikistan'da birden fazla tura hizmet etmeden önce eğitmenlerle kafa kafaya vurdu ve 2020'de çok uluslu "inkar edilebilir güçlere" katılmak için ayrıldı.


    Zhiqiang “Zimo” Wong: Eskiden Sharp Blade Komandolarının bir üyesi olan Çinli bir özel askeri müteahhit.


    “Farah” Karim (Kırmızı Takım 141): Urzikistan Kurtuluş Gücü'nün kurucusu ve lideri. Görev Gücü 141'in güvenilir bir müttefiki ve akıbeti henüz bilinmeyen bir Al Qatala varlığı olan Hadir'in yabancılaşmış kız kardeşi.


    Simon “Hayalet” Riley (Kırmızı Takım 141): Görev Gücü 141 içinde bir teğmen, sınıflandırılmış yerlerde çok sayıda kısa süreli gizli görevlerde görev yapıyor. Düzeltilmiş geçmiş. Birkaç kelimeden oluşan adam. Tanıtım gerektirmeyen efsanevi asker.


    John “Price” (Kırmızı Takım 141): Çağrı işareti “Bravo Six” ile tanınan eski 22. Özel Hava Servisi Alayı üyesi. Şu anda, CIA İstasyon Şefi Kate Laswell'in yardımıyla ve Beş Göz İttifakı altında General Shepherd'ın gözetimi ile Müşterek Operasyonlar filosu Görev Gücü 141'e liderlik ediyor.


    Johnny “Soap” Mactavish (Kırmızı Ekip 141): Görev Gücü 141 için elle seçilen keskin nişancı ve yıkım uzmanı. Kraliyet Ordusu tarihinde Özel Hava Servisi (SAS) seçimini geçmek için en genç aday, son derece süslü bir subay olarak “temizlik evi” ile tanınan Kaptan John Price'ın vesayeti altında.


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU

    Tor “Aksel” Eriksen: Norveçli bir Marinejegerkommandoen uzmanı. Dalıştan HALO zıplamasına kadar çok çeşitli yeteneklere sahip modern bir Viking olarak kabul edilen E.O.D. kurtarma durumlarını rehin almak.


    “Calisto” Allard: 27. Dağ Piyade Tugayının seçkin Chasseurs Alpins'ine katılmak için isyan eden Fransa'nın son kraliyet ailesinin Fransız-İspanyol soyundan. İnanılmaz isabetliliği ile tanınan bir yüksek irtifa dövüşü uzmanı, özellikle de tercih ettiği silahı: yay.


    “Conor” Magnússon: Bir noktada Kate Laswell tarafından özel bir operasyon için işe alınan İzlandalı bir Sahil Güvenlik üyesi.


    “Fender” Takacs: Ülkenin Savunma Kuvvetleri'nden yüksek değerli hedefler, yıkımlar ve şehir savaşlarında uzmanlaşmış bir Macar Zászlós (Usta Çavuş). "Harika" bir CIA Operatörü olan babasının kimliğini bilmeden büyütüldüğünde, ona her zaman yüzünü özel bir miğferle saklaması söylendi.


    Kim “Horangi” Hong-jin (Beta Operatör Görünümü Ödülü): Güney Koreli bir kumarbaz, bir zamanlar ROK Silahlı Kuvvetlerinin 13. Özel Görev Tugayına atandığında servet askeri oldu. Aşırı risk eğilimleri olan yüksek değerli hedefleri bastırma konusunda uzman.


    Darnell “Hutch” Hutchinson: Bir Amerikan kolej futbolu sporcusu, Denizcilik ağı ve veri uzmanı oldu. Call of Duty Endowment'ın yardımıyla, dört yıllık aktif hizmetten sonra özel siber güvenlik sektöründe iş buldu, ancak Deniz Piyadeleri Kuvvetleri Siber Uzay Komutanlığı'nı (MARFORCYBER) öğrendikten sonra nihayetinde geri döndü.


    "König": Ülkesinin Özel Kuvvetleri'nde, yalnızca yüzünü kaplayan bir keskin nişancı kukuletalı bir adamın dağı olduğu bilinen Avusturyalı bir Jagdkommando.


    Rozlin “Roze” Helms: Daha önce Çakallar tarafından Afrika'daki Al Qatala'yı ortadan kaldırmak için sözleşmeli olan bir Amerikan Ordusu Korucusu ve Verdansk'ta düzen aramak için Shadow Company. Küçük birlik taktikleri ve yakın muharebe angajmanlarındaki uzmanlığı nedeniyle çok aranan, SpecGru ile uyum sağlamak için 2022'nin başlarında çalkantılı şirket içindeki sözleşmesini ve koyu renk takımlarını yırttı.


    Salvatrice “Stiletto” Muselli: Carabinieri'nin Anti-Mafya ve Uyuşturucuyla Mücadele Görev Güçleri içinde, imzası olan sustalı ile ünlü bir İtalyan kolluk görevlisi. Cammora'ya karşı deneyimlerini polis güçlerini Las Almas'takiler de dahil olmak üzere diğer suç örgütlerine ve terörist hücrelere karşı eğitmek için kullanan korkusuz bir şehir savaşı uzmanı.


    Sami “Sıfır” Zakaria: Ülkenin önde gelen El-Sa'ka Kuvvetleri bünyesindeki terörle mücadele biriminin bir parçası olan Mısır Görev Gücü 777 Operatörü. Takma adı hizmet yolculuğundan geliyor: kız kardeşlerini kaybettiği bir gece kulübü saldırısından sağ kurtulduktan sonra kederli, başkalarını korumak için özverili bir pozisyon için zengin ve ayrıcalıklı hayatını feda etti.


    Hiro “Oni” Wantanabe (PlayStation Exclusive): Bir suç örgütüne katılması için babasının isteklerini yerine getirmekten kaçınmak için gençken evi terk eden, asırlık bir samuray klanının soyundan gelen bir Japon. Yurtdışında görev yaptıktan sonra ülkesinin Özel Taarruz Timi'ne katıldı, ancak şimdi aynı sendikanın lideri olan babasının etkisi ve gücü sayesinde onursuzca terhis edildi. Şu anda Oni, eski samuray yasası uyarınca adalet için yemin eden kiralık bir silahtır.



    Ekip için ekleyebileceğiniz forum üyeleri:


    Doom - PSN ID: RIDANES

    Bıyıklı Bey - PSN ID: BIYIKLI_bey

    theKing_90_03 - PSN ID: Ghost_Riley_10

    Dr.Ryzz - PSN ID: ryzz-tr

    Aesing - PSN ID: suikastci-

    Fueb - PSN ID: felicio_ugur

    ali1903kemal - PSN ID: TeyToks




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 15 Kasım 2022; 19:39:5 >







  • Hayatimda oynadigim en kotu cod diyebilirim.. boyle sacmaliklarla dolu bir oyun gormedim..zaten hepi topu 3 harita var don don ayni..ulan m4 e bir iki eklenti takayim diyorum m16 yi ac diyor..eyvallah m16 ya bakiyorum icarus bilmemneyi ac diyor ulan ona bakiyorum tatarov bilmemneyi ac diyor🤣 yahu aksamlari gelip sevdigimiz silahlarla 2 saat kafa dagitacaz onunda icine ettiler..

    Temel Perkler (Base Perks)


    Overkill: İki ana silah taşıyın.


    Double Time: Taktik Sprint süresini ikiye katlayın. Çömelme hareket hızını %30 arttırır.


    Battle Hardened: Düşman Flash, Sersemletme, EMP, Gaz Bombası ve Şok Çubukları'nın etkisini azaltın. Anlık Görüntü Bombalarına Bağışıklık.


    Scavenger: Ölü oyunculardan cephane ve fırlatılabilir bıçak alma.


    Bomb Squad.: Killstreak olmayan patlayıcılardan daha az hasar alın. Canlı bombaları alırken sigorta zamanlayıcılarını sıfırlayın.


    Tracker: Düşmanlar bir ayak izi izi bırakır ve düşman ölüm işaretleri görünür. Öldürme işaretleri düşman ekibinden gizlenir.


    Strong Arm: Ekipmanı daha uzağa fırlatın ve yörüngenin bir ön izlemesini görün.


    Extra Tactical: Ek bir tactical ile spawn olun.



    Bonus Perkler (Bonus Perks)


    Resupply: Fazladan bir Lethal ile spawn olun. Ekipman 25 saniyenin üzerinde şarj olur.


    Spotter: Duvarlardan düşman ekipmanlarını, Alan Yükseltmeleri ve Katliamları tespit edin. Manzaraları hedef almak, onları takım için öne çıkarır. Düşman Claymores, Proximity Mines, C4s ve Trophy Systems'i hackleyin.


    Cold-Blooded: Yapay zeka hedefleme sistemleri ve termal optikler tarafından tespit edilemez. Yüksek Uyarı uyarısını tetiklemez. Düşman Taktik Kameralarında, Keşif Dronlarında ve Gözcü Dürbünlerinde vurgu yapmaz.


    Fast Hands: Daha hızlı şarjör değiştirin, ekipman kullanın ve silahları değiştirin.


    Hardline: Killstreak maliyetini bir eleme ile azaltın. Scorestreak maliyetini 125 azaltın.


    Focus: Manzaraları hedeflerken kaçınmayı azaltın ve Hold Breath süresini uzatın.



    Üstün Perkler (Ultimate Perks)



    High Alert: Görüş alanı dışında bir düşman oyuncu tarafından tespit edildiğinde görüş darbeleri.


    Ghost: UAV'ler, Taşınabilir Radarlar ve Kalp Atışı Sensörleri tarafından tespit edilemez.


    Quick Fix: Oyuncuları ortadan kaldırmak anında sağlık yenilenmesini tetikler. Hedefleri yakalamak ve tutmak, sağlık yenilenme oranını artırır.


    Overclock: Ek bir Alan Yükseltme ücreti depolayın ve Alan Yükseltme ücret oranını %40 artırın. KAZANIRKEN: Bir Alan Yükseltme Ücreti alın.


    Survivor: Öldüğünde, yaşam başına bir kez kendini diriltme yeteneği ile Last Stand'a girin. Takım arkadaşları yere düşen oyuncuları daha hızlı canlandırabilir.


    Bird's Eye: Mini harita uzaklaştırılır. UAV ve Radar pingleri düşmanın yönünü ortaya çıkarır. ON-EARN: Bir yerel UAV taramasını etkinleştirir.


    Farklı Avantaj kombinasyonlarının tadına bakmak için oyunun önceden hazırlanmış Avantaj Paketlerinden bazılarını deneyin veya daha kişiselleştirilmiş bir seçim için Seviye 4'e yükseldikten sonra kendinizinkini yaratın.



    Field Upgrades


    Saha Yükseltmeleri, bir dizi stratejik avantaj sunan paha biçilmez araçlardır. Maç boyunca zamanla şarj olurlar, bazıları kullanımlarına ve güçlerine bağlı olarak daha hızlı veya daha yavaş şarj olurlar.


    45. rütbede, her birinde yavaşça bir yeniden doldurma süresine sahip iki Saha Yükseltmesi donatma seçeneğine sahip olacaksınız.



    Tactical Camera: Düşmanları işaretleyen uzaktan kumandalı kamera. Doğrudan ona bağlanın veya yakındaki düşmanları tespit ettiğinde bir uyarı sesi çıkaracağı yere kendi başına ayarlayın.



    Inflatable Decoy: Yakınlık etkinleştirilmiş tuzak madeni. Etkinleştirildikten sonra, tuzak, düşman Operatörlerini şaşırtmak ve dikkatlerini dağıtmak için hızla dağıtılır. Ayrıca düşmanları gördüğünde ona saldırmaları için kandırmak için manuel olarak da etkinleştirilebilir.



    DDoS: Bir DDoS saldırısı, elektronikleri devre dışı bırakır ve kısa bir süre için yakın bölgedeki düşman sensörlerini bozar. Anahtar bölgelerin etrafına tonlarca Alan Yükseltmesinin yerleştirileceği objektif modlarda sağlam. Spotter Bonus Avantajı ile harika bir sinerji.



    Deployable Cover: Portatif, hızlı bir şekilde konuşlandırılabilir balistik kapak. Arkasına saklanacak hiçbir şey olmadan hiçbir yerin ortasında sıkışıp kaldığınızda, bu kalkan hayatınızı kurtarabilir. Açık hedeflerde veya doğru ateş için LMG gibi daha ağır bir silahın takılması gerektiğinde harika.



    Trophy System: Üç adede kadar gelen ekipman ve mermiyi imha eden konuşlandırılabilir otonom savunma sistemi. Bazı daha büyük hedefler birden fazla atış yapabilir. Hedeflerde ve el bombalarının sürüler halindeki açıklıklardan uçarak gelebileceği iç mekanlarda bir cankurtaran. Roketler ve diğer ekipman parçaları için caydırıcı olması için araçlara da takılabilir.



    Dead Silence: Ayak seslerinizi geçici olarak susturur. Silah, yakın dövüş ve bıçak fırlatma yenileme süresini öldürür. Gizli Dizilimler için mükemmel uyum.



    Munitions Box: Siz ve takım arkadaşlarınız için bir kutu cephane ve ekipman konuşlandırın. Takım arkadaşlarının ikmal yapması için güvenli bölgede ideal olarak kullanılır. Bununla birlikte, bir tutamda, mermi ve ekipmanın bittiği herhangi bir senaryoda paha biçilmezdir.



    Loadout Drop: Sınırlı kullanımlara sahip ekip tabanlı bir Loadout sandığı çağırın. Her oyuncu sadece bir kez kullanabilir. Orta yaşamdaki Ekipmanları değiştirmek, Fazladan Öldürme için Temel Avantaj yakmadan fazladan Birincil Silah almak veya sadece Operatörlere karşı nazik olmak için idealdir. Operatörlerin daha uzun yaşamalarının ve durumun gerektirdiği şekilde rolleri değiştirmelerinin beklendiği Ground War'da harika.



    Portable Radar: Yakındaki düşmanları tespit etmek için periyodik bir radar sinyali yayar. Daha küçük haritalarda veya radarın küçük kapsama alanının önemli bölgeleri izleyebildiği nesnel oyun modlarında artırılmış fayda. Bird's Eye Ultimate Perk ile iyi bir sinerji oluşturur.



    Tactical Insertion: Bir konumu bir sonraki yumurtlama noktanız olarak işaretler. Yerleştirilebilen alanların bir hedef olmaktan uzak olduğu Kara Savaşı haritalarında veya diğer haritalarda düşmanları hatlarının gerisinden şok etmek için bir nimet. Taktik Eklemenin one-life modlarında çalışmadığını unutmayın.



    Battle Rage: Operatörlere adrenalin patlaması yaşatan deneysel uyarıcı. Sağlık hızla yenilenir, Taktik ekipman direnir ve Taktik Sprint sürekli yenilenir. Çatışmalara kafa yormak isteyen agresif Operatörler için harika.



    Recon Drone: Manuel ve otomatik markalama özelliklerine sahip uzaktan kumandalı drone. İletişimsel Operatörler için bir başka harika araç. Geçici bir Bomba Uçağı için buna bir C4 bağlamayı deneyin.



    Smoke Airdrop: Hedeflenen bir yere bir duman duvarı yerleştirmek için bir dizi drone çağırın. Bir keskin nişancının kabusu, eğer bunu görme imkanına sahip değilseler.



    Suppression Mine: Tetiklendiğinde, düşman görüşünü bozan ve hareketlerini yavaşlatan sabit bir ses dalgası yayan gezi mayını. Hedeflerin etrafında, uzun koridorlarda ve yalnızca piyade modlarında güçlü.



    Anti-Armor Rounds: Zırhlı hedeflere ilave hasar veren silah cephanesi verir; buna araçlar, ekipman, vücut zırhı ve delinebilir siperin arkasındaki hedefler dahildir. Araçların Operatörlerin yanında dolaştığı Kara Savaşında olağanüstü. Gözcü Bonus Avantajı ve Savaş Tüfeği, LMG veya Keskin Nişancı Tüfeği gibi orta ve uzun menzilli tüm yüksek kalibreli silahlarla harika bir sinerji.

    hayatında hiç espor müsabakasına girdin mi ? büyük ihtimal girmedin. ama ben girdim ve söylüyorum seni kandırmışlar espor karşılaştırmalarında 3.parti yazılımlar cihazlar kullanılmaz.


    tamam para verdin utanmadan kullanıyorsun yazıyorsun hadi şimdi defol yeteneksiz olduğunu bile bile oynamaya devam et.

    Verdiğiniz örnekte bile apaçık hile olduğu anlaşılıyor zaten ve hâlâ hile değil diyorsunuz. Galiba dalga geçiyorsunuz.

    Neredeyse dört yıl Rainbow Six Siege oynadim PlayStationda. Oyunda aim asist yok ama bu dediğiniz hile alet sayesinde verdiğiniz örnekteki gibi kullanıyor, sıfır sekme ile dümdüz ateş ediyorlar. Taramalı silahla burst (R2 tuşuna tek basisla 3 veya 4 mermi atıyor) moduna alıp ateş ediyorlar ve hâlâ hile değil diyorsunuz.

    Aynı şekilde hatri sayılır bir süre PlayStationda PubG oynadım orada da böyle. Akm, groza gibi silahlara 6x dürbün takıp dümdüz sıfır sekme ile ateş ediyorlarda. Bu oyunda da aim asist yok bu arada belirteyim.

    Ya siz kendinizi kandırıyorsunuz veya avutuyorsunuz ya da buradaki arkadaşlar ile dalga geciyorsunuz.

  • Cod un amiral gemisidir Modern Warfare. Yeni oyun motoru akla acaba warzone 2 nin sadece next gen olabileceği ihtimalini getiriyor. Detayları açıklarlar yakında.

  • CoD oyunlarına artık heyecan duymuyordum ama MW'ın yeri benim için ayrıdır. Yeni motora geçmeleri de beklentimi yükseltti.
  • Cod hastasi olarak yerimizi alalim modern warfare nerde ben orda
  • Resmi olarak açıklandımı?
  • Pre order yapacak varmı Battlefield 2042 ye kaptırdığımız paradan sonra 😁😁😁
  • Zooe kullanıcısına yanıt

    Evet.


    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUCall of Dutytwitter
    “Let’s start with a look ahead: ✅ COD 2022 is a sequel to MW 2019, and being designed with a new #Warzone experience (both led by @InfinityWard) ✅ A massive evolution of BR, with an all-new playspace and new sandbox mode ✅ A new engine powering both the new game and #Warzone”
    https://twitter.com/CallofDuty/status/1492200737769762821
  • yerimizi alalım.
  • Zooe kullanıcısına yanıt

    Call off duty modern warfere iyiydi buda iyi olur bf gibi fost çıkmaz

  • Zooe kullanıcısına yanıt

    BF 2042 Faciasını yaşamayız yahu bunda  

  • Vanguard'tan sonra ilaç gibi gelir İnşallah.

  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

    Umarım öner dediğin gibi olur 😁

  • CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONU
    CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II | PS4 - PS5 ANA KONUCall of Dutytwitter
    “The new era of Call of Duty is coming. #ModernWarfare2 https://t.co/HMtv2S6Nlz”
    https://twitter.com/CallofDuty/status/1519724521133121536



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 28 Nisan 2022; 20:17:37 >
  • Bu oyundan beklentim net 0

    Cod serisi bo2den sonra hic iyiye gitmedi hic koca ps4 neslinde sadece bo4ü beğendim
  • Geliyor gönlümün efendisi. Cold war vanguard bıktık resmen. Umarım ps5 de yeni nesile özel grafiksel gelişmeler olur. Mevcut oyun motoru geliştirmişlerdir inşallah.
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    Yeni oyun motoru ile yapılacak.

  • Ne zaman çıkıyor kesin tarih verilmedi mi
  • Güzel haber ama eski tadı verebilecek mi? Mw2 hayatımda en çok oynadığım oyundu, günde 6 saat oynardım yine de doyamazdım. Modern Warfare'ı remake yaptıklarında da sevinmiştim ama hiç tat alamamıştım vuruş hissi, COD serisinin artık çok hızlı bir oyun olması, online'da hala TR'nin yarım saniye geç görmesi vs..zevk alamıyorum artık bu seriden. Eski Orjinal IW'nin yaptığı oyunlardan aldığım hazzı bir daha hiç bir FPS oyunundan alamadım. Bakalım neye benzeyecek, online'da haritaları orjinale sadık kalır, herkese adam vurdurucaz diye 50 tane pencere açıp full kaotik bir ortama çevirmezlerse, hız olarakta yine orjinale yakın olursa şans verilebilir. Ayrıca warzone 2'de tamamen yenileniyormuş. 50 milyon oyuncu kaybetmiş son 1 senede. Ceo oyunun tamamen yenileyeceklerini söylemiş herşey sil baştan yapılıyormuş. Geçen gün IGN veya pc gamer'da okumuştum

  • Vanguard rezaletinden sonra ilaç gibi gelecek İnşallah.

  • Sonunda be full season pass olan versiyonu satın alacağım tüm blue printleri istiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.