Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
34.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty 2020'de Soğuk Savaş ve Vietnam'a gidiyoruz

    Call of Duty 2020'nin ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak. Yeni oyunda Soğuk Savaş'a gidiyoruz.

    Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

    "Call of Duty serisinde bu yılın planları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Eurogamer'ın raporuna göre yeni oyunun ismi ve konusu nihayet belli olmuş durumda. Soğuk Savaşı konu alan oyunun ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak.

    Black Ops Cold War ismi ilk olarak Twitter hesabı Okami tarafından ortaya atıldı. Okami, Call of Duty oyunlarıyla ilgili güvenilir sızıntılarıyla biliniyor. Okami'nin sızıntısı daha sonra Eurogamer'ın kendi kaynakları tarafından da doğrulandı. Ayrıca Kotaku ve Bloomberg'in ünlü editörü Jason Screirer da Call of Duty 2020'nin Soğuk Savaş ve Vietnam'ı konu alacağını söylemişti.

    https://twitter.com/Okami13_/status/1262774644903424000

    Black Ops Cold War oyunu Treyarch stüdyosu tarafından hazırlıyor. Black Ops serisinin önceki dört oyununu da bildiğiniz gibi yine Treyearch geliştirmişti. Serinin ilk oyunu hariç diğerleri modern zamanlarda geçiyordu. Black Ops Cold War ile birlikte yine geçmişe geri dönüyoruz.

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare, inanılmaz bir başarı elde ederek CoD serisinin en çok satan oyunu olmuştu. Call of Duty aradan geçen yıllara ve tüm eleştirilere rağmen hala adeta para basmaya devam ediyor. Cold War oyunu da yine muhtemelen Activision'a epey bir para kazandıracak.

    Black Ops Cold War ile birlikte ayrıca ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone da güncelenecek. Activision, Warzone modunu seride bir standart haline getirmeyi ve her yeni oyunla birlikte güncellemeyi planlıyor."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Madem bizim konumuz varmis beden bu zamana kadar ortak konuda kaybolduk gittik. Konu sahibi arkadasa tesekkurler
    Ps5 ten ilk kaydim

    Bu kisisel bir tercih aslinda evet MW daha cok begenildi ama bana gore Cold War daha guzel neden daha guzel diyecek olursaniz oyunu konsolda oynadigim icin konsol icin konusuyorum 120FPS ile oynamak bambaska bir seviye inanilmaz bir fark var ve oyunda FOV ayari olmasi harika oyun resmen yag gibi akip gidiyor.


    Soyle soyleyeyim MW yi ilk sezonundan 5. Sezonuna kadar oynadim Battle Pass de hep max yaptim Warzone gelince ilk ciktigi gunden yaklasik 7 ay boyunca Fifa cikana kadar hergun karantinada saatlerce oynadim. En son biraktigimda 3 KD ve 7K gibi kill sayim vardi ve bu degerler ortalamanin ustu degerler cok severek oynuyorduk Warzone u.


    Cold War geldi aldik oynadik Prestij 4 oldum suan ve gecen Warzone a gelen guncelleme sonrasi hadi dedik gecelim Warzone a baslayalim tekrardan abi bu nedir ? Kagni gibi kosuyor adam oyun o kadar agir geldiki dusunun aylardir bu oyunu oynamisim sonra donuyorum ve Cold Wardan sonra cok kotu geldi. He gameplay olarak MW elbette daha iyiydi su gun Warzone icin 120 fps ozelligi (xbox da var) gelsin, fov ayari (pc de var) gelsin Cold War i silerim gecerim yine sabahlara kadar oynarim.

    Dün Activision başkanı "Warzone her zaman ana odağımız olacaktır" twitini atmış. Ticari başarısı ve oyuncu sayısı düşünülünce; olması gereken karar belli ki buydu. wzone oynayan arkadaşlar için tabi ki bu iyi haber.


    Ancak; benim gibi old school multiplayer oyuncusu iseniz, haber oldukça sevimsiz oluyor. wzone geliştirme işini bir stüdyoya verse, multiplayer platformunu başka stüdyoya bıraksa diyorum ama ticari kaygılar içinde bir dönem sonlanıyor anlaşılan. Multiplayer oyunların en önemli kalesi düşüyor artık.


    Ağız tadıyla 6x6 oynadığımız günler geride kaldı. zaten SBMM ile oyunun tadı kaçmıştı. şimdi hepten tadımız kaçtı.


    Gözümüz multiplayerin son kalesi BF6 ya çevriliyor. söylendiler fena. Activision battle royal başarısı sebebiyle, BF tarafında da battle royal geliştirildiğini duyuyoruz.


    BF6 da boş çıkarsa; multiplayer oynayacağımız oyun kalmıyor. İstemeye istemeye battleroyalci yapacaklar bizi.




    Derdime tercüman video




    Cold War bence iyi olmuş vuruş hissiyatı da iyi bu 13 Kill senin için gelsin Eray reis

    Beni etiketleyerek yazmışsınız. Bende kendi fikrimi belirteyim madem. Ben ekledigim herkesle 1 mac 3 mac 5 mac atarim. Zevk almazsam ( infolarimi dinlemeyen kendi basina gidip rushlayip ölen v.s ) oynamam bunu da dile getiririm. C.ici gördüğüm arkadaşlarıma da duo,trio,quad o an canim nasil isterse ona gore invite atarım. Benim tek arkadasim Psn dekiler değil crossplay de de arkadaşlarım var. Dedigim gibi kendimi ele alarak yazıyorum. Karşıniza gelen diğer kişilerin ne gibi kafayla size bu saygısızlığı yaptigina da aklım ermiyor doğrusu. Karşındakini yok gormektir. Basiniza gelen benimde başıma çok geliyor bu arada. 1 2 inv atarim ustune mesaj atarim bana inv yada mesajla dönüş olmazsa o kişiden 1 saat içinde siler geçerim. Kendime saygisizlik olarak algilarim. "Tim full yada suan musait degilim" yazmak Ps uzerinden bile olsa cok zahmetli değil. Bana bu vakti ayıramayacak kişiyle de işim olmaz.


    Dipnot : Halihazirda kemik ekibi vardir herkesin. O kemik ekipteki uye boşluğunda burdan ekledikleri 2 3 kisiyi onlarla doldururlar bu da cok alinganlik yapilicak bir durum degil . Tek problem ustte yazdigim gibi gormezden gelme muhabbeti inanilmaz onur kırıcı.

  • Call of Duty: Cold War oyununun multiplayer detayları sızdırıldı.

    Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Cold War'un çok oyunculu modunun detayları ortaya çıktı.
    Yeni Call of Duty oyunu için Activision cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, oyun hakkında detaylar sızdırılmaya devam ediyor. Daha önce oyuna ait haritalar ve silahlar sızdırılmıştı. Şimdi de başta çok oyunculu modu olmak üzere oyunun birçok detayı ortaya çıktı. Başka bir deyişle, Call of Duty: Cold War olduğu iddia edilen oyun hakkında artık daha fazla şey biliyoruz. Bu haberlerin doğru olup olmadığı tabii ki kesin değil, ancak saygın yerlerden geldiğini de ayrıca belirtmek istiyorum.

    Aşağıdaki bilgiler Xclusive Ace isimli bir oyun yayıncısı tarafından paylaşıldı. Bu arada bilmeyenler için Xclusive Ace, Call of Duty oyunları için en güvenilir kaynaklardan biri olarak kabul edilir.

    Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

    Call of Duty: Cold War oyununun multiplayer detayları sızdırıldı

    Xclusive Ace yeni oyunla ilgili "Call of Duty: Cold War oyunu 2020'nin üçüncü ya da dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak. Bu nedenle, bu yeni Call of Duty oyunu (her yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülen) önceki oyunlardan daha erken çıkacak." ifadelerinde bulundu.

    Yayıncının da belirttiği gibi oyun şu anda oldukça iyi durumda ve tüm çok oyunculu haritaları tamamlandı. Oyunun tek oyunculu campaing modu da tamamen oynanabilir halde, ancak bazı animasyon eksiklikleri var. Ayrıca oyunda tek oyunculu, çok oyunculu ve zombi moduna ek olarak Battle Royale ve Warzone modu da yer alacak.

    Yayıncı firmanın oyunu Microsoft'un Temmuz etkinliği sırasında açıklaması bekleniyor. Son olarak sızdırılan detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Cold War'un çok oyunculu modunun detayları ortaya çıktı.
    Yeni Call of Duty oyunu için Activision cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, oyun hakkında detaylar sızdırılmaya devam ediyor. Daha önce oyuna ait haritalar ve silahlar sızdırılmıştı. Şimdi de başta çok oyunculu modu olmak üzere oyunun birçok detayı ortaya çıktı. Başka bir deyişle, Call of Duty: Cold War olduğu iddia edilen oyun hakkında artık daha fazla şey biliyoruz. Bu haberlerin doğru olup olmadığı tabii ki kesin değil, ancak saygın yerlerden geldiğini de ayrıca belirtmek istiyorum.

    Call of Duty: Cold War Multiplayer Detayları - 1. Bölüm

    • Oyun gerçekten Soğuk Savaş döneminde geçiyor.
    • Oyunun üçüncü çeyreğin sonunda, Eylül ayı gibi piyasaya çıkması planlanıyor. Ancak bir ihtimal dördüncü çeyrek başı da (Ekim / Kasım başı) olabilir.
    • Oyun iyi durumda. Çok oyunculu haritaları, bazı dokular ve düzeltmeler dışında hemen hemen hazır.
    • Hikaye modu tamamen oynanabilir durumda, sadece bazı seslendirme ve animasyonlar eksik.
    • Oyunda tek oyunculu, çok oyunculu ve zombi moduna ek olarak Battle Royale ve Warzone modu da yer alacak.
    • Standart mini harita şu anda oyunda. Yani sessiz bir şekilde birini vurduğunuzda, düşmanın mini haritasında görünüyorsunuz.
    • Şu anda oyunda Fog of War yok.
    • Modern Warfare serisinden hatırlayacağınız pusula geri dönüyor.
    • Sürünme ve eğilme yok.
    • Kayan dönüşler var.
    • Yüzme dönüşleri, evet çok oyunculu haritalarda su dönüşleri anlamına gelir.
    • Yeni Warzone haritasının ortasında büyük bir göl var.
    • Modern Warfare oyunlarındaki Tactical Sprint GERİ DÖNMEYECEK, hızlı koşma ise sınırsız.
    • Çok oyunculu haritalarda etkileşimli kapılar bulunmayacak, ancak Warzone modun da bulunacak.

    Call of Duty: Cold War Multiplayer Detayları - 2. Bölüm

    • Kaynakta şu anda 10 harita hazır durumda, harita düzenleri genellikle klasik Treyarch harita tasarımından daha farklı olacak.
    • Bir haritada Karadeniz'de çok küçük bir tekne bulunuyor.
    • Mall adı verilen başka bir harita, oldukça karmaşık bir haritaya benziyor.
    • Çölün ortasında yer alan ve bazı küçük mağara bölümleri olan üçüncü harita Satellite olarak adlandırılıyor. Call of Duty: Modern Warfare 2'deki afgan haritasına benziyor.
    • Dördüncü harita Tank olarak adlandırılıyor. Daha küçük, orta ölçekli ve üç şeritli olan harita rekabetçi olacak şekilde tasarlanmışa benziyor.
    • Beşinci harita Tundra olarak adlandırılıyor.
    • Altıncı harita olan KGB, 2019'da çıkan Call of Duty: Modern Warfare'deki Shoothouse haritası büyüklüğünde.
    • Özel yetenekler yok, ancak Field Upgrades'e benzer bir şey geri dönüyor. Field Upgrades iki kez şarj edilebiliyor, ancak ikinci şarjı daha uzun sürüyor. Biri, araçlara ve çizgilere ateş eden bir ekipman parçasıyken, diğeri Crash'in mühimmat kutusuna benziyor.
    • Düzenli ekipman iadeleri bulunuyor, artık Call of Duty: Black Ops 4'deki gibi bir şarj zamanlayıcısında değil.

    • Killstreaks yerine Scorestreaks geri dönüyor. Bazı Scorestreaks'ler ise şu şekilde: Bow, Artillery Strike, Chopper Gunner, Controlled Missile, Death Machine, Flamethrower, Gunship, Grenade Launcher, Hand Cannon, Light Attack Chopper, Napalm Strike, RC-XD, Sentry Gun, Strafing Plane, UAV ve Counter UAV
    • No Dead Silence oyunda şu an için bulunmuyor.
    • Şu anda otomatik iyileşme ile birlikte sağlık değeri 150, oyundaki sağlık çubuğu da geri dönüyor.

    Call of Duty: Cold War Multiplayer Detayları - 3. Bölüm

    • Silahlar AK5 ve SPAS-12'yi ikincil olarak içeriyor, böylece Shotguns bir kez daha ikincil görünüyor.
    • Sınıf oluşturma Call of Duty 4: Modern Warfare ve Pick10 sisteminin melezi olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda oyunda Gunsmith bulunmuyor, ancak yine de üzerinde çalıştıkları bir şey olabilir. Dördüncü perk, overkill ve ekstra eklentiler için joker karakterler gerekiyor.
    • Kaynak bir Prestij sisteminin varlığının farkında değil, ancak çok geç uygulayacakları bir şey olabilir.
    • Standart çok oyunculu harita 6'ya 6'dır. 2'ye 2 Gunfight ise, şu anda oyunda değil. Ancak 3'e 3 olarak oynanıyor.
    • Şu anda oyunda kara savaşı (32'ye 32) haritası yok, ancak yeni Warzone haritasının bölümlerinde yer alan bir mod var.
    • Yeni Warzone haritası Rusya'da bulunuyor. Adı verilen yerler arasında Mines, Chemical Lab, Weather Station, Ski Slopes, Duga, Zoo ve Battery bulunmaktadır. Daha önce de belirtildiği gibi, ortada büyük bir göl var (biraz sol altta). Sağ alttaki dağlar ile karlı ve kayak pistleri ve hava istasyonu tam olarak burada. Bunun hemen kuzeyinde bataklık alanı olan Chemical Lab, kuzeyinde ise Mines yer alıyor. Bunun batısında Çernobil'deki radyo kulesini temel alan Duga bulunuyor. Battery haritanın batısında yer alıyor. Haritanın ortasında küçük bir şehir var. Zoo ise, şehrin hemen güneyinde. Haritalar daha açık gibi görünse de, sanırım Call of Duty: Modern Warfare'in Warzone haritasından biraz daha küçükler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sızdırılan bilgilere göre oyun Modern Warfare'den çok daha kötü olacak gibi duruyor. Böyle bir durumda bu oyunu almanın da pek anlamı olmayacaktır. Üzdü böyle olması.
  • Ben de okurken aynısını düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treyarch Studios Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili yeni bir fotoğraf yayınladı..;https://twitter.com/Treyarch/status/1296504271282663424
    Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 20 Ağustos 2020; 21:3:30 >




  • Bu sene almayacam yeni cod u ,geçen seneki çıkan cod sağlam 5 sene yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok guzel

    Seneye de vietnam falan cikar umarım gercekci codlar her zaman daha iyi oluyor

    Hikaye cod mw 2019da rezaletti umarim bunda iyi olur koca captain priceı bir arap kezonun peşinde pervane ettiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD: Cold War tek ana konu idi, istek dahilinde konular bölündü. (*)(*) Playstation konusu olarak bu konu kullanılabilir.

  • Playstation konu kilidi açılmıştır hayırlı olsun Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

  • Mesajımız bulunsun ki pscilerle devam edelim muhabbete. Bıkmıştık artık pc kaldırır mı? Hileciler vs. konuşmalarından
  • Ps4 konusu açılması iyi oldu.

  • Bizim dükkan açılmış iyi oldu. Tak-çalıştırcı tayfa olarak en azından crash yedim , ekran kartı kaldırmadı, rus vpn mesajları görmeyeceğiz artık. Şu mesajları gördükçe pc zamanım aklıma geliyor içim sıkılıyor Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok single kısmında kasıyo bilmem ne cok sükür kurtulduk Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

  • sonunda kendi konumuz var Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 30 Kasım 2020; 23:28:57 >
  • hayırlı olsun arkadaşlar Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

  • Betayı sevmemiştim ama tam sürümü bir mw olmasa da beğendim. Daha iyi yaptıkları şeyler de olmuş, mesela her oyunda K/D görememek büyük bir eksiydi. Aynı şekilde maçtan sonra aynı oyuncularla devam edemiyorduk, o saçmalık da eskiye dönmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 1 Aralık 2020; 0:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Guzel oldu, eline saglik
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.