Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.971
Cevap
31
Favori
125.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece PC konusu olarak değiştirildi (*) (30.11.2020)
    PS Konusu | XBOX Konusu

    Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]



    VİDEOLAR

    Trailer:




    Sinematik:




    Reveal Trailer:




    Zombi Modu:




    Call of Duty: Black Ops - Cold War | İnceleme
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-inceleme--127037




    Call of Duty: Black Ops Cold War satışları ilk günden rekor kırdı
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-satislari-ilk-gunden-rekor-kirdi--126898


    Call of Duty serisinin yeni oyunu her yıl olduğu gibi satış sayısında güzel bir başarı yakaladı. Açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops Cold War daha ilk günden rekor kırmaya başladı. Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software'in birlikte yaptığı, Call of Duty: Black Ops Cold War geçtiğimiz gün çıkışını gerçekleştirdi. Satış konusunda her zaman güzel bir başarı yakalayan oyun bu sefer de güzel bir başarı yakaladı. Hikayesi açısından her zaman sevilen bir alt seri olan Black Ops'un yeni oyunu bizleri bu sefer de Soğuk Savaş'a götürüyor. Hayranlar da daha duyurulduğu günden bu yana heyecanlanmaya başlamıştı. Bu bekleyiş oyunun satışlarına da yansımış. GamesIndustry.biz'in haberine göre Activision Blizzard’ın EMEAA sorumlusu Anna Malmhake, oyunun markanın tarihindeki en yüksek ilk gün satışlarını elde ettiğini söyledi. Bu rekor sadece dijital satışlar için geçerli, fiziksel satışlar eklenmemiş. Ne yazık ki net bir satış sayısı açıklanmamış ancak Call of Duty: Black Ops Cold War'un platformlara göre satış oranları açıklanmış. Açıklamaya göre oyunun satışlarının %39'u PlayStation 4'ten, %34'ü Xbox One'dan, %9'u Xbox Series'ten ve %17'si de PlayStation 5'ten gelmiş. Call of Duty Black Ops Cold War şu andan itibaren PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de erişilebilir durumda.


    Call of Duty Black Ops Cold War'un Trabzon Havaalanı'nda geçen bölümünden oynanış videosu (PC - Ultra 4K 60 FPS)
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-un-trabzon-havaalani-nda-gecen-bolumunden-oynanis-videosu-pc-ultra-4k-60-fps--126803


    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software'in birlikte yaptığı, Call of Duty: Black Ops Cold War sonunda çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte de oyunun ilk 15 dakikası IGN tarafından paylaşıldı. Paylaşılan video ve oyunun ilk 15 dakikası Türkiye'de geçiyor. Daha önce de açıklandığı gibi oyunun bir kısmı Trabzon Havaalanı'nda geçecekti. Trabzon bölümü de daha ilk bölümden karşımıza çıkıyor. Trabzon Havaalanında geçen bölüm gerçek olaylara dayanıyor ancak elbette oyunun senaristleri kendi yorumlarını da katmış. Bahsi geçen 15 dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Call of Duty Black Ops Cold War şu andan itibaren PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de erişilebilir durumda.



    Call of Duty: Black Ops Cold War'un istediği depolama alanı tüm platformlar için belli oldu
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-un-istedigi-depolama-alani-tum-platformlar-icin-belli-oldu--126453


    Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War'un talep ettiği kullanılabilir depolama alanı her platform için ayrı ayrı belli oldu. Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software'in birlikte yaptığı, Call of Duty: Black Ops Cold War'un talep ettiği depolama alanı tüm platformlar için belli oldu. Call of Duty: Modern Warfare'in ve Call of Duty Warzone'a neredeyse her hafta gelen güncellemeler ve talep ettiği daha fazla depolama alanı ile oyuncular isyan etmişti. Serinin yeni oyununda da aslında durumlar pek de farklı gibi durmuyor. Birkaç saat önce Call of Duty: Black Ops Cold War'un her platform için ayrı ayrı talep ettiği kullanılabilir depolama alanı açıklandı. İstenilen depolama alanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

    PlayStation 4: 95GB
    PlayStation 5: 133GB
    Xbox One: 93GB
    Xbox Series X|S: 136GB
    PC: 35 GB (Sadece çok oyunculu) / 82GB (Tam oyun) / 125GB (Ultra grafiklerde tam oyun)

    Bu alanların yalnızca çıkış esnasında talep edildiğini de hatırlatalım. Yani ilerleyen süreçte zamanla artacaktır. Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.


    Black Ops Cold War Aralık'ta Warzone'a Entegre Edilecek
    https://bolumsonucanavari.com/search/Haberler-Black_Ops_Cold_War_Aralikta_Warzonea_Entegre_Edilecek-105999.htm


    Modern Warfare'da olduğu gibi Black Ops Cold War da Warzone ile beraber ilerleyecek. Activision, Black Ops Cold War'un ilk sezonunun Aralık ayında başlayacağını ve aynı tarihte oyunun Warzone'a entegre edileceğini doğruladı. Black Ops Cold War karakterleri ve silahları yeni içeriklerle birlikte oynaması ücretsiz battle royale oyununa gelecek. Video Games Chronicle'ın belirttiğine göre Warzone için Cold War temalı harita yenilenmesi 2021'den önce planlanmıyor. Black Ops Cold War ve Warzone paylaşımlı ilerlemeye sahip olacak. Warzone oyuncuları ayrıca Modern Warfare'da kazanmış olduğu operatör ve silah gibi içerikleri de kullanmaya devam edebilecek. Activision ayrıca Warzone'un 80 milyondan fazla indirildiğini ve Modern Warfare'ın Call of Duty serisinde ilk yılında en çok satan oyun olmayı başardığını duyurdu.


    Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sistem gereksinimleri belli oldu
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-un-pc-sistem-gereksinimleri-belli-oldu--126284


    Ara vermeden her yıl çıkan Call of Duty oyun serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War'un sistem gereksinimleri ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı. Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Treyarch ve Raven Software'in birlikte yaptığı, Call of Duty: Black Ops Cold War'un PC sistem gereksinimleri paylaşıldı. Açıklanan tüm sistem gereksinimlerini ve PC için özel olarak yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

    Minimum Gereksinimler
    İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (SP1) veya Windows 10 64-Bit (v.1803 veya daha yükseği)
    CPU: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300
    RAM: 8GB RAM
    HDD (yayınlandığında): 50GB (sadece multiplayer), 175GB (tüm oyun için)
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 veya Radeon HD 7950
    DirectX 12

    Önerilen Sistem Gereksinimleri (Çoğu Durumda 60 FPS)
    İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (Son sürüm)
    CPU: Intel Core i5-2500K veya AMD Ryzen R5 1600X processor
    RAM: 12GB RAM
    HDD (yayınlandığında): 175GB
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1660 Super veya Radeon R9 390 / AMD RX 580
    DirectX 12

    Önerilen Sistem Gereksinimleri (Ray Tracing)
    İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (Son Sürüm)
    CPU: Intel i7-8700K veya AMD Ryzen 1800X
    RAM: 16GB RAM
    HDD (yayınlandığında): 175GB
    GPU: NVIDIA GeForce RTX 3070
    DirectX 12

    Rekabetçi Sistem Gereksinimleri (Yüksek Tazeleme Hızlı Monitörde Yüksek FPS)
    İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (Son Sürüm)
    CPU: Intel i7-8700K or AMD Ryzen 1800X
    RAM: 16GB RAM
    HDD (yayınlandığında): 175GB
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1080 / RTX 3070 veya Radeon RX Vega64 Graphics
    DirectX 12

    Ultra RTX Gereksinimleri (RTX Açıkken 4K Çözünürlükte Yüksek FPS)
    İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (Son Sürüm)
    CPU: Intel i9-9900K veya AMD Ryzen 3700X
    RAM: 16GB RAM
    HDD (yayınlandığında): 250GB
    GPU:NVIDIA GeForce RTX 3080
    DirectX 12


    Call of Duty: Black Ops Cold War PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Black_Ops_Cold_War_PS5_Xbox_Series_X_PS4_Xbox_One_ve_PC_icin_Duyuruldu-104136.htm


    Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War'u resmi olarak duyurdu. 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için ve yeni nesil konsollar ne zaman piyasaya sürülürse o zaman PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak. Çok oyunculu ve zombi modunu PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncuları beraber oynayabilecek.

    Oyunun tanıtım yazısı ve ön sipariş detayları:

    "Black Ops serisi, orijinal ve hayranları tarafından çok sevilen Call of Duty: Black Ops'un devam oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War ile geri dönüyor. Black Ops Cold War oyunuyla hayranlar, 1980'lerin başında dengelerin altüst olduğu jeopolitik Soğuk Savaş'ın içine sürüklenecek. Oyuncuların tarihî figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceği bu sürükleyici tek oyunculu Campaign modunda hiçbir şey göründüğü gibi değil. Dünya çapında Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye ve Sovyet KGB ana karargâhı gibi yerlerde savaşmaya hazır ol. Elit ajanlardan biri olarak, amacı dünyanın güç dengesini bozmak ve tarihin gidişatını değiştirmek olan gizemli karakter Perseus'un izini süreceksin. Woods, Mason ve Hudson gibi klasikleşmiş karakterlerle dünya çapındaki bu savaşın karanlık iç yüzüne giriş yap ve yeni ajan ekibiyle yıllardır planlanan bu komploya bir son ver. Oyuncular Campaign modunun yanı sıra, silahlar ve ekipmanlarla dolu bir Soğuk Savaş deneyimini yeni nesil Multiplayer ve Zombies modlarıyla da yaşayacak."

    Fiyatlar:

    - PS / Xbox Standart Sürüm 499,00 TL
    - PS / Xbox Cross-Gen Paketi 569,00 TL
    - PS / Xbox Seçkin Sürüm 699,00 TL
    - Battle.net Standart Sürüm $59.99
    - Battle.net Seçkin Sürüm $89.99


    Ön sipariş bonusları:

    - Açık Beta'ya erken erişim
    - Call of Duty: Modern Warfare'da ve Call of Duty: Warzone'da hemen kullanabileceğin Efsanevi Operatör Frank Woods ve bir saldırı tüfeği Silah Taslağı


    Standart Sürüme dahil içerikler:

    - Call of Duty: Black Ops Cold War oyunu
    -- Oyunun PS4 veya Xbox One versiyonunu içerir
    -- Geriye dönük uyumlulukla çıkar çıkmaz PS5 veya Xbox Series X'te de oynanabilir
    - Confrontation Weapons Paketi


    Cross-Gen Paketine dahil içerikler:

    - Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun Cross-Gen Paketi
    -- PS4 veya Xbox One versiyonunu ve çıkar çıkmaz senin olacak PS5 veya Xbox Series X versiyonunu içerir
    - Confrontation Weapons Paketi


    Seçkin Sürüme dahil içerikler:

    - Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun Cross-Gen Paketi
    -- PS4 veya Xbox One versiyonunu ve çıkar çıkmaz senin olacak PS5 veya Xbox Series X versiyonunu içerir
    - Land, Sea and Air Paketi
    -- 3 adet Operatör Görünümü
    -- 3 adet Araç Görünümü
    -- 3 adet Silah Taslağı
    - Battle Pass Paketi (1 adet Sezonluk Battle Pass + 20 adet Kademe Atlama)
    - Confrontation Weapons Paketi


    Call of Duty: Black Ops Cold War'un Detayları Sızdı, Oyun Türkiye'de de Geçecek
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Call_of_Duty_Black_Ops_Cold_Warun_Detaylari_Sizdi-104074.htm


    26 Ağustos'ta yapılacak resmi tanıtım öncesi Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili bir çok detay sızdı. Çıkış tarihi 13 Kasım 2020. Hikaye, 2010'da çıkan ilk Call of Duty: Black Ops oyununun direkt olarak devamı. Soğuk Savaş dönemini konu alacak Black Ops Cold War oyuncuları 1980'lerin başlarındaki jeopolitik savaşın derinliklerine götürecek. Oyuncular Türkiye, Doğu Berlin, Vietnam ve Sovyet KGB karargahı gibi ikonik yerlerde savaşacak ve tarihi figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze gelecek. Göreviniz Woods, Mason, Hudson ve yeni karakterlerle birlikte, global güç dengesini bozmaya ve tarihin akışını değiştirmeye çalışan bir örgütü durdurmak. Hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu ve zombi modu da yer alacak. Oyun Standard, Cross-Gen ve Ultimate olmak üzere üç sürüm halinde satışa sunulacak. Görünüşe göre oyunun standart sürümünü satın almak yeni nesil versiyonlara ücretsiz yükseltmek için yeterli değil. PlayStation 4 ve Xbox One'da Cross-Gen veya Ultimate sürüm satın alan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X versiyonu için ek ücret ödemeyecek. Ön sipariş bonusları açık betaya erken erişim, oyuncuların Modern Warfare ve Warzone'da hemen kullanabilecekleri operatör Frank Woods, saldırı tüfeği Blueprint ve 10 aşama atlama. Cross-Gen sürümü ek olarak yeni nesle ücretsiz yükseltme seçeneği sunacak. Ultimate sürüm içerikleri ise Cross-Gen, Battle Pass paketi, silah paketi ve kozmetik içeriklerin bulunduğu başka bir paket. Black Ops Cold War'un yanı sıra Modern Warfare ve Warzone'a gelecek içerikler de sızdı. Warzone yeni oyun modları, çok oyunculu modlar, zombi modu ve daha fazlası.


    Call of Duty: Black Ops Cold War PC'de Battle.net'e Özel Olacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Black_Ops_Cold_War_PCde_Battlenete_Ozel_Olacak-104050.htm


    Call of Duty serisinin son iki oyunu Black Ops 4 ve Modern Warfare gibi serinin yeni oyunu Black Ops Cold War da PC'de sadece Battle.net üzerinde ulaşılabilir olacak. Bilgi, Blizzard Entertainment tarafından yollanan e-postalar aracılığıyla doğrulandı. Ayrıca PC versiyonunun Beenox tarafından geliştirildiği de doğrulandı. Buna ek olarak Black Ops Cold War'un ön sipariş bonusları ortaya çıktı. Black Ops Cold War'un seçili sürümlerini ön sipariş veren kullanıcılar Modern Warfare ve Warzone'da kullanabilecekleri Woods operatör paketine erişebilecek. Ön sipariş bonusları arasında ayrıca açık betaya erken erişim, birinci sezon Battle Pass, silahlar, kozmetik içerikler ve "Land, Sea ve Air" paketi yer alıyor. Call of Duty: Black Ops Cold War 26 Ağustos'ta resmi olarak tanıtılacak.


    Yeni CoD oyununun Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı bir tanıtım videosu ile kesinleşti
    https://www.donanimhaber.com/yeni-cod-oyununun-call-of-duty-black-ops-cold-war-olacagi-bir-tanitim-videosu-ile-kesinlesti--124342


    Yeni Call of Duty oyununun adı Call of Duty: Black Ops Cold War oldu. Gerçek olaylara dayandırılan oyunun resmi tanıtımı 26 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Aylardır ortalarda dolanan sızıntılar, söylentiler ve ipucu haberleri derken Call of Duty hayranları için büyük gün neredeyse geldi çattı. Bir tanıtım fragmanı ile duyurulan yeni CoD oyunu, tahminleri de doğrular nitelikte Call of Duty: Black Ops Cold War oldu. İlginizi ÇekebilirAvatar Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, PlayStation 4 için yayınlandı Gerçek dünya görüntülerinden alınan ve oyun içi herhangi bir oynanış anı detayı barındırmayan tanıtım videosu Soğuk Savaş dönemi atmosferini yansıtacak biçimde hazırlanmış. Sanki deşifre olmuş ya da iltica etmiş bir casusun uyarılarıymış gibi kurgulanmış videoda “iltica”, “silah yarışı”, “kimliği belli olmayan” , “umutsuzluğa sürükleme”, “istikrarı bozma”, “kriz çıkarma” gibi ifadeleri duyuyoruz. Videoda aynı zamanda “gerçek olaylara dayanmaktadır” ibaresi de yer alıyor. Dolaysıyla yeni CoD’un bu kez ayakları daha sağlam yere basan bir senaryoyla karşımıza çıkacağı varsayabileceğimizi düşünüyoruz. Bunu dışında videoda başka bir detay bulunmuyor. Oyunun küresel tanıtımı ise 26 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Bakalım bu tarihte oyun içi oynanış videosu görebilecek miyiz? Yeni gelişmeler ortaya çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tanıtım videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.



    Call of Duty 2020'nin ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak. Yeni oyunda Soğuk Savaş'a gidiyoruz.
    https://www.donanimhaber.com/call-of-duty-2020-de-soguk-savas-ve-vietnam-a-gidiyoruz--121937


    Call of Duty serisinde bu yılın planları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Eurogamer'ın raporuna göre yeni oyunun ismi ve konusu nihayet belli olmuş durumda. Soğuk Savaşı konu alan oyunun ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak. Black Ops Cold War ismi ilk olarak Twitter hesabı Okami tarafından ortaya atıldı. Okami, Call of Duty oyunlarıyla ilgili güvenilir sızıntılarıyla biliniyor. Okami'nin sızıntısı daha sonra Eurogamer'ın kendi kaynakları tarafından da doğrulandı. Ayrıca Kotaku ve Bloomberg'in ünlü editörü Jason Screirer da Call of Duty 2020'nin Soğuk Savaş ve Vietnam'ı konu alacağını söylemişti.

    Black Ops Cold War oyunu Treyarch stüdyosu tarafından hazırlıyor. Black Ops serisinin önceki dört oyununu da bildiğiniz gibi yine Treyearch geliştirmişti. Serinin ilk oyunu hariç diğerleri modern zamanlarda geçiyordu. Black Ops Cold War ile birlikte yine geçmişe geri dönüyoruz. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare, inanılmaz bir başarı elde ederek CoD serisinin en çok satan oyunu olmuştu. Call of Duty aradan geçen yıllara ve tüm eleştirilere rağmen hala adeta para basmaya devam ediyor. Cold War oyunu da yine muhtemelen Activision'a epey bir para kazandıracak. Black Ops Cold War ile birlikte ayrıca ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone da güncelenecek. Activision, Warzone modunu seride bir standart haline getirmeyi ve her yeni oyunla birlikte güncellemeyi planlıyor.


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Cold War diyorsun, realistic diyorsun, yaptığın oyuna bak.. Ben daha noir (karanlık) bir oyun beklerken, yine ne koydular önümüze rengarenk,gökkuşağı gibi oyunu. BF3'ü aramıyor değilim.. Aksiyon oyunları artık nedense rengarenk çıkıyor, fortnite etkisi midir, insanları kozmetik almaya zorlamak için mi ama hiç savaş atmosferi yansıtmıyor artık. MW'de geldi pembe skinler cırtlak mor silahlar rahmetli Kemal Sunal'ın faşo'yu tanımladığı gibi oyunlar çıkmaya başladı... LGBT etkisi mi bilemiyorum. Renkleri severim ama abi savaş diyorsun aksiyon diyorsun adam mor mermi sıkıyor.. bu oyunda da olacak belli .. Rayban sponsor herhalde oyuna. Herkes, takmış damla gözlükleri ordan oraya faşo ağa gibi koşturuyor. Tank deseniz tareti, senden hızlı dönüyor, mübarek s2000 gibi hız yapıyor... sizleri bilmiyorum ama benim için fiyasko bir MP tanıtımı, hikaye modu umarım o dönemleri gerçekten yansıtır da biraz keyif alırım ama MW'den devam ederim gibi duruyor. Battlefield ders alır mı bilemem, bakalım onlarda BF5 fiyaskosundan sonra ne yapacak..

    Herkes oyunun eksilerini yazdı. Oyunun birazda artılarını yazalım. Almayı düşünen arkadaşlara fikir versin:

    • FOV ayarı yapabiliyorsunuz.
    • Öldüğünüz zaman score streakleriniz sıfırlanmıyor. MW de ki gibi dur hele vitole bir kaldı, 2 kile heli açıcam diye bir köşede beklemenize gerek yok.
    • Görevlerden aldığınız puanlar, score steak puanına eklenir. Kill asistlerinizde kill puanı alır. amaç; olabildiğince görev odaklı oynatmak.
    • Ghost perkini alınca görünmez olmazsınız. düşman uav açtıysa, ancak hareketliyseniz görünmez olursunuz. sabit durursanız yeriniz spotlanır. MW de ki gibi alırım ghostu, takarım susturucuyu bu oyunda çalışmaz. MW de oyun sizi kamp yapmaya zorlarken, CW da hareketli olmak zorundasınız.
    • Oyuncu boyutları daha idealdir. Ne BF5 de ki kadar küçük, ne MW de ki gibi kocaman değildir. Scale gerçekçidir
    • Shotgun rezaleti yoktur. Öyle şarjörü 40 mermilere çıkan, metrelerce uzaktan tek alan, seri atan, ateş saçan shotgun bu oyunda yoktur.
    • Tactical riflelar güçlüdür ama MW de ki mesafe tanımayan, kafadan tek alan markman sınıfı SP208 rezaleti yoktur.
    • Yeni nesil oyun konsolu alacaklar için 120 fps oyun oynayabilirsiniz.
    • Oyun bittikten sonra iki haritayı oylayabiliyoruz. Tasarımını beğendiğiniz haritaları seçebilirsiniz.
    • Silahların ve her eklentinin istatistikleri verilmiştir. mw de hangi eklenti ne getirir, gizli özelliği var mıdır gibi kafalar karışmaz. Bilgi açıktadır.
    • Ayak sesinizi sürekli azaltan perk vardır. MW de ki gibi rakibin ayak sesini kasarak pusan, bina köşelerine sinen, mayın kuran oyun şekli, CW de işlemez.


    Eğer ağırlıklı warzone oynuyorsanız ve ara ara multi oynayacaksanız. bu oyun grafikleri ve silah tokluğu açısından sizi tatmin etmez. MW ye devam edin.


    MW den mutluysanız, bu oyun sizi sarmaz.


    Oyun süpriz gelmedi. Beta sürümünü oynadık, test ettik. iyi kötü fikrimiz oldu.


    Son olarak; MW de +400 saatten fazla multiplayer oynamış biri olarak, o oyununda her köşesini blirim. MW gibi "efsane oyun" çıktığında bile bir çoğunuz belki duymadınız, combat chat rezaleti vardı. siz düşmanı arkaladığınızda sizin operatorünüz konuşmaya başlar ve düşmana yerinizi belli ederdi. Combat chat kapatılamazdı. Ayak sesleri o kadar berbattı ki 3 kez revizyon gördü. Bu oyunda güncellemeler alacaktır. İsteyen MW oynar, isteyen CW oynar. Alternatif iyidir. Hangisini beğeniyorsan git orda oyna.

    Sonunda hikayeli Black Ops oyunu. En son çıkardıları Black Ops oyununu (Black Ops 4) sadece Battle Royale Multiplayer yapmışlardı. Ondan önce 2015'te çıkan Black Ops 3 ise tam bir facia idi. Call of Duty serisinin Infinite Warfare ile birlikte en kötü 2 oyunuydu.

    Umarım hikayesi de güzel olur, ki yakın dünya tarihinin savaşlar dışındaki en kaotik dönemini ele alıyor, nasıl olacak merak ediyorum şahsen. Black Ops serisinin ilk oyunu hikaye olarak, Call of Duty serisinin en iyi oyunlarındandı, ikinci oyun da fena değildi ama Black Ops 1 ve 2 optimizasyon sorunları yüzünden oyuncuların gönlüne bir türlü giremediler. Umarım Cold War oyunuyla birlikte Black Ops serisi tekrardan yükselişe geçer.


    Fiyat konusu ise, Call of Duty oyunları Steam'den çıktığı için yerel fiyatlandırma ile alamayacağız, tıpkı Modern Warfare'de olduğu gibi. Oyun çıktığında 60€ kaç ₺'ye tekabül ediyorsa o fiyattan alacağız yine. Konsolda ise 450₺'ten aşağı olacağını sanmıyorum. Son oyun Modern Warfare 469₺'den satılıyor. Yine en kötü o fiyattan satılır, eğer kur yüzünden zam yapmazlar ise.
    Oyun iyi değil dostlar bu oyunu övmeye gerek yok haa ilerde düzelir mi bilmem...Evet oynuyorum ama resmen zorunluluktan yeni nesil fps oyunu yok BF gelene kadar idare edicez...Güzel oyun olmadığı icin eleştirenlere linç yapildi haksızlık Güzelse güzel kötü ise kötü demeyi bilmek lazim zaten su oyunu Cod MW ile esit tutan ya da daha iyi bulan varsa tartışmaya bile girmem kosarak uzaklaşırım oyunu almadan once de dedim bu oyun ara oyun gibi bir oyun Activision oyunu değil...Ben BF ci bir oyuncuyum Bf4 ten sonra Hardline ne ise bu oyun da o maalesef MW ile çıtayı yükselten cod çıtayı bariz düşürdü ama seneye MW nin yeni versiyonu gelir BF ile kapisirlar diye düşünüyorum bu olay da bize yarar

    bi kaç sayfa önce bir arkadaş " beğenmeyen adamcık" gibi saçma bir ifade kullanmış . " beğenmeyen adamcık " olanlardan biri benim.


    Bakın COD MW oynadık haritanın genişliği açıklığı çeşiti gayet muazzamdı ama COD BOCWde yine bildiğimiz dar küçük labirent gibi maplere kaldık... Hele rusça yazılar olan harita hiç güzel gelmedi.


    Silah sesleri cidden beğendiniz mi ? AK47yi elinize alıp sıkın CSGOda bile daha güzel ses var buna herkes katılır kimse yalanyalamaz



    Beğendiğim yönleri elbet var :


    1- Dürbünlü ile vururken titremesi

    2- Silahın sekmelerinin artması

    3- Grafiklerin güzelliği

    4- Sade bir oyun içi arayüzü


    Ama beğenmediklerim de açık açık belli :


    1- Haritalar kesinlikle beğenmediğim tipte

    2- Silah sesleri kesinlikle kötü

    3- Harita çeşiti gerçekten az veya ben az gördüm bilemiyorum

    4- Gerçekten bir Ground War şanına yakışacak bir Ground War zevki yok .

    5- Kısa süren hikaye veya bende anormallik var bana kısa geldi belki

    6- COD MW gibi soluk bir hava yok savaş ortamına adapte olurdunuz sırf bu atmosferden dolayı ( Kişisel bir fikir )

    7- Koşuş animasyonlarında COD MW gibi silahı omza alma olsa güzel olurdu ( Bu baya öznel bir yargı , herkes böyle düşünmeyebilir )

  • Bakalım bakalım,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty: Black Ops Cold War Doğrulandı

    Activision en sonunda yeni Call of Duty oyununun ismini resmi olarak açıkladı. Call of Duty: Black Ops Cold War. Treyarch ve Raven Software ortaklığıyla geliştirilen yapım bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek ve Soğuk Savaş dönemini konu alacak. Tanıtım 26 Ağustos'ta. Teaser fragman eski KGB muhbiri Yuri Bezmenov'u içeriyor.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konsollar üzerinde Mw de ki gibi klavye mouse desteği olacak mı acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 20 Ağustos 2020; 18:8:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mw de yasadigim sorunlari umarim bu yeni oyunda yasamam merakla bekliyorum takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç heyecan duymuyorum nedense bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusuna bakinca guzel oyun cikar diye tahminde bulunuyorum. Fiyati ne olacak sizce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda hikayeli Black Ops oyunu. En son çıkardıları Black Ops oyununu (Black Ops 4) sadece Battle Royale Multiplayer yapmışlardı. Ondan önce 2015'te çıkan Black Ops 3 ise tam bir facia idi. Call of Duty serisinin Infinite Warfare ile birlikte en kötü 2 oyunuydu.

    Umarım hikayesi de güzel olur, ki yakın dünya tarihinin savaşlar dışındaki en kaotik dönemini ele alıyor, nasıl olacak merak ediyorum şahsen. Black Ops serisinin ilk oyunu hikaye olarak, Call of Duty serisinin en iyi oyunlarındandı, ikinci oyun da fena değildi ama Black Ops 1 ve 2 optimizasyon sorunları yüzünden oyuncuların gönlüne bir türlü giremediler. Umarım Cold War oyunuyla birlikte Black Ops serisi tekrardan yükselişe geçer.


    Fiyat konusu ise, Call of Duty oyunları Steam'den çıktığı için yerel fiyatlandırma ile alamayacağız, tıpkı Modern Warfare'de olduğu gibi. Oyun çıktığında 60€ kaç ₺'ye tekabül ediyorsa o fiyattan alacağız yine. Konsolda ise 450₺'ten aşağı olacağını sanmıyorum. Son oyun Modern Warfare 469₺'den satılıyor. Yine en kötü o fiyattan satılır, eğer kur yüzünden zam yapmazlar ise.
  • gelsin rus hesapla alalım hemen. warzone'a rakip bir battleroyale modu gelecek mi acaba. modern savaşı konu edinmeyeceğinden hiç getirmezlerse de şaşırmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tacsizkral05

    Konusuna bakinca guzel oyun cikar diye tahminde bulunuyorum. Fiyati ne olacak sizce
    60 euro olur. oyun tutmazsa 1 aya %50 indirim bile getirebilirler. tutarsa 2-3 aya %20 indirim gelir maks. rus hesapla daha uygun olur fiyat. yarı fiyat oluyor genelde.
  • Umarım Black Ops 1 ve 2 (kısmen) gibi konusu sürükleyici olan bir oyun olur. Yine mi soğuk savaş, hep aynı şeyler demeyin boşuna, araç aynı ama amaç farklı olacak tabiki. Yani Soğuk Savaş'ın hiç anlatılmayan gerçek olaylarını işleyecekler, eskinin aynısını tekrar edecek kadar aptal olamazlar heralde. Ben oyun yine burda yüksek fiyattan satılacağı için 2 yıldır olduğu gibi yine Rusya üzerinden satın alacağım büyük ihtimalle.
  • Black ops 1 çok güzeldi, son çıkan mw de çok iyiydi. Bu oyun da güzel olacak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treyarch Studios Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili yeni bir fotoğraf yayınladı..;https://twitter.com/Treyarch/status/1296504271282663424

    Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 20 Ağustos 2020; 21:2:15 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    MP olur sadece, BR gelmez, kendi oyuncu tabanlarını neden bölsünler durduk yere. Zaten Warzone ile çok mutlular şuan ve uzun seneler boyunca güncellemeler vs getireceklerini de söylediler. 2. bi battle royale yapmak tam anlamı ile saçmalık olur. Onun yerine MP ye odaklanmaları daha mantıklı ki bence öyle olacak. Bu sefer MP bence warzone'dan biraz esinlenilerek yapılacak, farklı bir MP görebiliriz bu sefer imo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 21 Ağustos 2020; 0:21:33 >
  • Teşekkürler, afiş arıyordum ilk mesajda kullandım.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, biz vesile olduk sadece :) Daha görmeyen arkadaşlar varsa ve isterlerse bu kapak fotoğrafını da kullanabilirler

    Call of Duty: Black Ops Cold War [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 21 Ağustos 2020; 2:11:15 >
  • bo1 bo2 serinin en sevdiğim iki oyunu modern warfare serisinden daha çok sevdiğim bir seri. 3 Ve 4 Ü hesaba katmıyorum.

    Ben heyecanlandım güzel bir hikaye ve güzel bir online atmosfer ile bu iş olur.

    Nuketown haritasını özleyenler sıkı durun kavuşma vakti yakındır
  • 2 farklı tarafın gözünden oynayacağımız 7-8 saatlik görece uzun bir oyun olsa çok güzel olur.

    Tek tarafın gözünden bakacaksak fotoğrafın bir esprisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell-Riegel -- 21 Ağustos 2020; 20:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cold war da görüşmek üzere veteran kardeşim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.