Şimdi Ara

Çakmaklık ve arka bölümünde aşırı ısınma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaloriferi ayaklardan açıp yaklaşık yarım saat yol yaptığımda çakmaklığın arka tarafına bıraktığım cüzdanımın aşırı sıcak olduğunu o bölgenin ısındığını fark ettim. Sanırım arkasından kalorifer sıcak su borusu geçiyor ama daha önceden fark etmediğim için sizlere de sormak istedim. Sizde de durum aynı mı? Yoksa farklı bir arıza varsa, Allah korusun yangın vs durumu olmaması için emin olmak istedim. Peugeot 207 1.4 sahibi arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 29 Ekim 2021; 13:8:5 >



  • Dediğiniz yerden sıcak su borusu geçmiyor. Sıcak hava kanalı geçiyor. Aşırı sıcaktan kastınız ne kadar bilemiyorum ama sıcaklık normal olmalı. çünkü motor tarafından hortumlara el bile değmek zor iken bu sıcaklığın kalorifer sisteminde cüzdanınızı ısıtması normal.

  • mdindas kullanıcısına yanıt

    Sıcaklık düzeyini şöyle anlatayım hocam bir çay bardağı kadar sıcak değil ama yakın. Sıcak çay bardağının 3/2 si kadar. Ayrıca az önce gelirken tekrar kontrol ettiğimde double ekranında baya sıcak olduğunu fark ettim. Sanırım dediğiniz gibi sıcak hava borusundan kaynaklı. Yarın birde sıcak hava akışını kullanmadan yol yapayım o bölümlerde sıcaklık oluşacak mı bir bakayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 29 Ekim 2021; 22:4:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.