Şimdi Ara

Çağlar 3d güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 boyutlu yazıcı almayı düşünüyorum ve uygun fiyat olarak çağlar 3d firması gözüme çarptı. Ama bu siteden ilk defa alışveriş yapacağım. Ve kredi kartına yaklaşık 92₺ komisyon ücreti alıyor. Eft ücretsiz. Siteye güvenebilir miyim, önerir misiniz? Konuyu yanlış yere açtıysam affola forumda yeni sayılırım. Site:https://caglar3d.com

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kesinlikle guvenilir bir firmadir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcanon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenilir değildir. Siparişimi 1 aydır göndermediler ve telefonlara da çıkmıyorlar. Bilginize.

  • RX 480 kullanıcısına yanıt

    Camur at izi kalsın size sikayet var üstünden 6 gun once cevap verdık . Direkt sirket sahibiyim siparişim gonderılmedı yazmak yerıne . sitenin her yerıne yazdıgımız yardim@caglar3d.com ustunden maıl atsanız sıze her turlu yardımcı olunurdu .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: durmuscaglar

    Camur at izi kalsın size sikayet var üstünden 6 gun once cevap verdık . Direkt sirket sahibiyim siparişim gonderılmedı yazmak yerıne . sitenin her yerıne yazdıgımız yardim@caglar3d.com ustunden maıl atsanız sıze her turlu yardımcı olunurdu .

    arkadaş müşteriye şu ukalalığı yapmayın, kaç kere mail attım + aradım + whatsapptan yazdım çözmediniz işimi ? anca burada yazınca çözülüyor.

    telefonla ararız açmazsınız , mail atarız takmazsınız sonra burada müşteriye laf yetiştirin . esnaflık bu değil haberiniz olsun. 20 tane mail adresi açmışsınız hepsine mail attım , whatsapptan yazdım bu da yetmedi işimin gücümün arasında telefonla ulaşmaya çalışıp (genellikle açılmıyor telefonlar) telefonda da söyledim. tamam gönderiyoruz dediniz. gönderilmedi. bir daha aradım bir daha konuştuk yine gönderilmedi. en son şikayetvar.com üzerinden çözüldü


    şikayetvar .com da ilan açtıktan sonra iademi gönderdiler kamuoyunun bilgisine.





  • RX 480 kullanıcısına yanıt

    Kendı yazdıgınızla celısıyorsunuz hocam once dıyorsunuzkı aradım acmadınız sonra dıyorsunuzkı aradım gonderıyoruz dedınız bırdaha aradım bırdaha konustuk demıssınız arayıp ulasamıyorsanız 1-2 veya daha fazla sekılde nasıl konusabılıyorsunuz eger arandıgında acılmıyorsa , sıze gonderıyoruz dıyen arkadas muhtemelen kredı kartı alısverısı sanmıs eger bahsedılen ıade ıse , yok urun gonderımı yapılacak dedıyse ya eksık not almıs yada gonderılen kargo paketı gerı ıade olmus olabılır onunla ılgılı suan bılgı alamıyorum , siz bızımle bır ıban paylasımı yapmamıssınız iadenız gonderılsın , kaldıkı 4000-5000 binlik bir alışverişte unutulan ( bızım arkadaslar kopuge yapısık gonderıldıgını soyluyor ancak sız almadım dıyorsanız almamıssınızdır suphemiz yok ) 60 tl lik eksık bır parca onunda telafısı ıade olarak zaten gecen hafta tarafınıza saglanmıs durumda .


    Biz bize usulunce belırttıgımız sekılde mail atan tüm müşterilerimize elimizden geldikçe her zaman en kısa sürede yardımcı olmaya çalışıyoruz .


    sikayet var ustundende yıne sıze maıl atmaya yonlendırılmıs durumda kaldıkı bahsettıgımız maıl adresıne daha oncede maıl gonderıp sıze cevaplandırmıstık ondan sonrakı surecte sıkayet vara yazana kadar bır maıl gonderımı yapmamıssınız asagıya ekran goruntusunu eklıyorum



    https://prnt.sc/10475v3





  • Bir kere alışveriş yaptım ilgili siteyle, bir sorun yaşamadım. Fakat bir kez telefondan firmaya ulaşmaya çalıştığımda ulaşamadım kendilerine. Sitelerinin de çok ciddiyetsiz olduğunu belirtmek isterim. Birçok ürünün fotoğrafları bile yok. Bir tane iyi kötü fotoğraf koymak zor bir şey değil. Fotoğraf koymadan bir ürünü nasıl satıyorsunuz yahu, aşırı ciddiyetsiz bir şey. Sen karar ver güvenilir olup olmadığını artık..
  • Güvenilir firma iş ahlakı olan temiz çalışan kişiler hiç bir sıkıntı yaşamadım.

  • durmuscaglar D kullanıcısına yanıt

    Google arama sonucundan geliyorum, müşteriyle sorununuz nedir beni hiç ilgilendirmez, şu tavrınız ve üslubunuz tercih edilmeme sebebi. Kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunuzun göstergesi. Direkten dönmüşüz iyi ki bunu gördüm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osiris34

    Google arama sonucundan geliyorum, müşteriyle sorununuz nedir beni hiç ilgilendirmez, şu tavrınız ve üslubunuz tercih edilmeme sebebi. Kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunuzun göstergesi. Direkten dönmüşüz iyi ki bunu gördüm.

    Tercih edip etmemeniz sizin tercihiniz saygı duyarız . Lakin biz ulaşamadım göndermediler iade etmediler gibi söylemlere gerekli cevabı ilettik . Ulaşılabilir durumdayız . Sorunları çözme odaklıyız. Yanlış bilgilendirmelerinde elimizden geldikçe önüne geçmeye çalışıyoruz

  • Nisan 2023 itibari ile kendilerinden 3D yazıcı aldık. Ve bir kaç malzeme. Hiçbir sorun yaşamadık. Stok olup olmadığını teyit etmek için aradığımızda, hemen ulaşamadık. Ama bir kaç saat sonra ulaştık. Sorduğumuz iki yazıcıdan biri stokta yoktu. Diğerini sorunsuzca gönderdiler.

    .

    Sipariş vermeden önce, bu konuyu incelediğimde biraz tereddütte kaldım. Sonra n11 mağazalarını incelediğimde, Beş Bin küsür kişi yorum ve/veya yıldız vermiş, %97 memnuniyet oranı. O kadar ürün satıp bu puanı yakalamak zordur.

    .

    Sorularımıza dürüstçe cevap verdiler, biz gayet memnun kaldık.

    .

    Aldığımız yazıcı: JGMaker A5s

    .

    Ender3 Pro için Temperli cam ..vs.

  • Buradan alım yapmak için proforma fatura kestirmemiz gerekiyordu. 3-4 kere e-posta atıp onlarca kere aramamıza rağmen hiçbir dönüş alamadık. Telefonlara nadiren çıkıyorlar. Çıktıklarında da ilgili arkadaşa haber vereceklerini söyleyip hiçbir şey yapmıyorlar. Daha önce kendim bireysel alışveriş yapmıştım sitelerinden ve sorun yaşamamıştım ama bu gördüğüm tavra bakılırsa en ufak sorun yaşandığında verdiğiniz parayla kalırsınız gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.