Şimdi Ara

c5 skill,shackle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar..en beğendiğim char olan DA a c5 te 2 skill eklenmiş.biri rakibin critik vuruşunu düşürüyo..çok ta kullanışlı degil.ama digeri,yani shackle,root/hold yapiyo..gerçekten harika olmuş..C4 te beast ss koyarak panterimizi çok daha kuvvetlendiren,c5 te de hold skillini koyarak,kaçanları yakalamamızı sağlayan l2 yetkililerinden,c6 da da bi zahmet iron heart benzeri bi skill koymalarini bekliyorum:P o zaman kusursuz olucaz:))))
    ayrıca,c5,adam gibi server arayanlara olympusu önerebilirim..3x..lag,bug yok..herşey çalışıyo..


    DRUİD İS BACK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombaci mulayim -- 29 Aralık 2006; 9:20:58 >



  • Ya harbiden herkes dark avenger tarzı rakibi etkisiz hale getirecek şekilde donatılmış char ları seviyo. Ancak sana sormak istediğim bi soru var, ya sen bu DA ile pvp yaparken sıkılmıyosun? :) Abi iki saat sürüyo ya adamların pvp leri. Ultimate defens koyuyolar sonra karşılıklı 5 dmg vura vura pvp bitmiyo :)
  • bence yanlış..çünkü insanlar genelde nuker veya archer oynuyo..çabuk lvl için..ben genelde yuksek pdef/hp charlari seviyorum. DA dan sonraki favori charim da destro zaten:) (o tank sayilmaz ama olsun)ha,neden seviyosun dersen,tank oynamak hoşuma gidiyo ya..nukerleri korumak falan..ve elbetteki siege te önden gitmek..yalnız lvl kasarken bazen sıkıcı olabiliyo ama olsun..:)

    pvp diyosan,ultimate defence son çare..DA ile pvp yapiyosan panther en kritik şey..2k ptak oluyo..pantheri öldürmeden DA karşısında kazanman çok zor..bu shackle skilli ozellikle okcular karsisinda inanilmaz faydali.
  • Evet zaten ben Phantom Ranger ile pvp yaparken en çok çekindiğim karakterler DA, Temple Knight, Shillen Knight ve Treasure Hunter tiplemeleriydi. Ayrıca siegelerde harbiden DA lar kapı gibi oluyolar. Özellikle char başka bi charı savunurken yıkılmaz oluyolar. Ancak Okçularda yakın savaştan uzak, meziline gireni kritik vuruşlarla yere sermesine hastayım. Ayrıca C5 te Rangerlara ek skiller koymuşlar. Phantom Ranger larda Dead Eye gibi bi skill war birim zamanda kritiği ve attack speedi yükseltip p atk düşürüyo sanırım. Ya zaten en sinir olduğum şey okçularda özellikle de PR lerde P atk inanılmaz yüksek olmasına rağmen critik ve attack speed konusunda SR ve HE karşısında pek bi şansı olmuyodu. Pvpler için okçular daha iyi bir duruma sokulmuş c5 te. Umarım bir serverda karşılaşır ve deneme pvp si yaparız :)
  • neden olmasın..olympustayım ben.hellspawn,L13,isogames,world,dragon,extreme(staris ve tempest) dolaştıktan sonra olympusta karar kıldım:) oldukça başarılı bir server bence..
    PR ye konan dead eye skillinde isabet oranı,ptak ve critic atack artiyo,atack speed düşüyo..panther ölmeden sana yaklaşabilirsem yerim diye düşünüyorum:) ama elbetteki hiç belli olmaz:)
  • İşte o konuda biraz şüpheli olmalısın derim. Çünkü sadece ben değil bütün okçuların en can alıcı noktası uzaktan sağlam atışlar yapabilmesi ve sabit bir yerde durmaması. Yani senin bir okçuyu köşeye sıkıştırmadan yenebilme ihtimalin yok gibi. Ama yinede oyuncunun kalitesine ve bilgisine göre değişir elbette.

    Panter konusuna gelince panterin tipide dahil olmak üzere her özelliğinden korkuyorum diyebilirim ama alt edilemiyecek bir yaratık değil.

    Önbilgi olmasında gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Birisi count yaptı ve karşında bir ranger war, pvp arenadasın. Saldırı taktiğin nasıl olur?
  • :))..count sırasında adam beni mi,yoksa pantheri mi seçti,ona bakarım.1-)beni seçtiyse,direk saldiririm,ilk oku attiktan sonra hamstring,ikinci oktan sonra shackle kullanirim.(buyuyu bozmasin diye) büyüler tuttuysa,stun ve panther ile allah ne verdiyse..:)2-) pantheri seçtiyse,evvela panthere -otur olum- komutunu veririm.,ben rangera koşarım,burda rakip ya hirs yapar panthere saldirmaya devam eder(panther yerinde bekleyeceği için ona doğru,dolayısıyla bana doğru yaklaşmak zorunda)menzilime girince de stun+hamstring+-panther ısır olum-,ya da pantheri bırakıp bana dalar..(genelde bunu yapıyolar:))bu da benim istediğim şey zaten..1. maddedekiler geçerli olur..

    ama herşeyden evvel ilk atişta stun yememek için dua ederim:)( gerçi +5 con tattosu var,okçularda onu kullanıyorum..şşştt..çaktırma:)))
  • :)) Mantıklı gibi gözüküyor.

    Ama biliyosunki köşeye sıkışan kedi panter kesilirmiş :)

    İkinci seçeneğinin daha etkili gibi duruyor. Bence onu kullandığın zaman aynı zamanda psikolojik bir baskı kurmuş oluyosun.

    Ben ranger olsaydım (ki oyleyimde zaten) :) bir DA ile pvp yapacaksam öncelikle Nightmare Armor u giyerim. Kimilerine saçma gelir ama %+70 Magic Resistance si war. Ve DA larda güzel bir skill olan Hamstring var....
    Pvp başlayınca direk stun la dalarım yerse Hex atarım sonra sonra da critik vurmak için dua etmeye başlarım ve kaçarım. :))) O sırada bir pantere birde chara vurmaya çalışırım artık. Yenilirim biliyorum ama kanımın son damlasına kadar derler ya hani işte o şekilde savaşa devam ederim

    pvp lerde skill kullanmaktan nefret ederim aslında. kullanacağım iki sabit skill wardır HEX ve STUN SHOT. Eğer ki baktım yeniyor gibiyim ve rakibim P. ATK i ile beni korkutuyor bide Power Break yaparım sonrası malum zaten....
  • valla bildiğim kadarıyla,nightmare armorun %70 lik resisti sleep ve holda karşı..yani hamstring yiyecen..elin mahkum:)) şaka bi yana bu işler hiç belli olmuyo..öyle bi denk gelirki,attigin tum stunlar tutar..ya da bi sürü kritik atarsın..veya benim açımdan,hams ve shackle ilk seferde tutar,stunlarım tutar vs..denemek ve görmek lazım dostum.:)
  • Şu an itibariyle zaman geçirmek için L2 Mob dayım. Gelirsen nick RoadRunner
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.