Şimdi Ara

c.s benzeri fps oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar meraba eski cs oyuncusu ve hileden bıkmış biri olarak lisanslı oyun almaya kara verdim ancak ben half life gibi kim kimi tutarsa mantığındaki öldükten hemen sonra tekrar dirilinen oyunları sevmiyorum raoundlu takım oyunları oynayabileceğim yaş ortalaması yüksek oyuncuların takıldığı bir oyun önerebilirmisiniz şimdilik bf3 almayı düşünüyorum daha iyi önerisi olan varmı ?



  • point blank var o tür ama csnin yerini hiç bi oyun tutamaz hocam ha bide Counter Strike Global Offensive
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baysan240

    arkadaşlar meraba eski cs oyuncusu ve hileden bıkmış biri olarak lisanslı oyun almaya kara verdim ancak ben half life gibi kim kimi tutarsa mantığındaki öldükten hemen sonra tekrar dirilinen oyunları sevmiyorum raoundlu takım oyunları oynayabileceğim yaş ortalaması yüksek oyuncuların takıldığı bir oyun önerebilirmisiniz şimdilik bf3 almayı düşünüyorum daha iyi önerisi olan varmı ?

    Bf3 alabilrsin. tamamen bir takım oyunu. ne kadar yetenekli olursan ol takım olarak iyi oynayanlar kazanıyor oyunu. Cod Serisinden Black Opsları pek sevmedim ama Mw3 fena değildi. Mw2 Veya Mw3 bakabilirsin. search & destroy oynarsın roundlu olarak. Sonra Team Fortress 2 var en sevdiğim oyunlardan biri :)
  • ben aslında oyundan çok ortama önem veren birisiyim muhabbet olsun arada oyun içinde oyun dışı sohpet olsun isteyen biriyim ego tatmini için hile açan yada oyunda kendini kaybetden insanlardan pek haz etmem bu nedenle yaş ortalaması önemli bir yerde (yaş 29 olunca 14 yaşındaki gençlerle oynamak anlaşmak problem oluyor) böyle yaş ortalaması yüksek seviyeli bir oyun ortamı için orjinal almak istiyorum zaten malum internet kafe veletleriyle muhattap olmamak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baysan240

    ben aslında oyundan çok ortama önem veren birisiyim muhabbet olsun arada oyun içinde oyun dışı sohpet olsun isteyen biriyim ego tatmini için hile açan yada oyunda kendini kaybetden insanlardan pek haz etmem bu nedenle yaş ortalaması önemli bir yerde (yaş 29 olunca 14 yaşındaki gençlerle oynamak anlaşmak problem oluyor) böyle yaş ortalaması yüksek seviyeli bir oyun ortamı için orjinal almak istiyorum zaten malum internet kafe veletleriyle muhattap olmamak için.

    bende yaşıyorum aynı sorunu. 23 yaşındayım bende 14-15 yaşında çocukların oynadığı ortamda olmak istemiyor insan. onun için yapacak tek şey var. mesela LoL oynuyorum TR için server açtılar bi baktım nerede ilkokullu varsa toplamışlar . hemen EU-Weste geçtim on numara ortam var . yani yabancılarla oynamak daha keyifli ve eğlenceli. Dota 2 Dede öyle. Maç aranan bölgeyi Amerika veya EU-West falan seçiyorum. gayet zevkli oyunlar oluyor. Bf3 de 1-2 arkadaşım var benim yaşlarda onlar girerse oynuyoruz. bakın benim battlelog a son maç belki 2 ay öncedir 2aydır oynamıyorum. satacağım zaten premium lu. Bf4 alacağım.




  • BF3'te raundlu maçlar atamazsın.Haritalar geniştir CS'den sonra sarmayabilir.
  • Cs Go oynayabilirsin . onun haricinde tartışmasız BF3
  • Cs her türlü alır hocam. (Bknz:nickim)
    Eski oyunculardanım ben de.2000lerin başlarında internet cafelerde half-lifela beraber oynardım.Hala ikiside favori oyunlarım.Hala da arkadaşlarla interner cafelerde kapışırım.Büyük ihtimalle sen de öylesindir yaşın 29 muş benim 26
    İnsan alışkanlıklardan vazgeçemiyo yine de ben de senin gibi oluyorum arada başlarım la oyununa diyip siliyorum.12 yaşındaki veledler hile açıp egolarını tatmin ediyolar.Adminler desen zaten komedi.Arka arkaya 2 kere alınca banlıyolar.Ben diğer oyunları oynayacak zamanım olmadığı için oynamadım ama source,go falan denemek lazım steamli çünkü.Hile oranı azdır ve üyeler de saygın kişilerdir diye düşünüyorum.Şu anda pcmde cs yüklü ama oynamak gelmiyor içimden.Sadece boş sw bulup arkadaşlarla kapışıyorum o kadar




  • Eğer online istiyorsan

    Peta City Tavsiye edebilirim.


    Linkte tanıtımı mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.