Şimdi Ara

C# mı kullanmalıyım yoksa Java mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar;

    Ben oluşturduğumuz bir wordlisti klasör yolunu seçtiğimiz bir uygulamanın kullanılırken belirtilen kısmındaki verilerle karşılaştıran bir araç masaüstü uygulaması yazmak istiyorum .Java ve C# da temel seviye üstünde bilgi birikimim var . Bu olay mümkün ise hangi yazılım dilini kullanmalıyım ? Ve sizin önerdiğiniz bir yol varmı 2 veriyi karşılaştırmak için? Şimdiden teşekkürler.




  • GUI kullanmadan konsol uygulaması olarak da yapılabilir gibi görünüyor. Java ve C# birbrine cok benzer diller ve bu problem için ikisi de aynı kolaylıkla kullanılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim . Bir sorum olacak . Ben bu uygulamayı yazdım diyelim . Sonra uygulamaya girince bir eorslist seçtik bi de karşılaştırmak istediğiniz uygulamanın klasör yolunu . Ben mesela Google yi seçtim ve DonanımHaber Forum daki veriler ile wordlistimi karşılaştırmak istiyorum . Bu olay için bakmamı istediğiniz bir konu veya birşey var mı Java ve C# için ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Xeo__ _ kullanıcısına yanıt
    uygulamaya henüz başlamadığın için soru biraz havada kalıyor. başladıktan sonra, hangi konuya bakacağını zaten kendin bulacaksın. bazen stackoverflow daki sorular bazen kullandığın programlama dilinin dokumantasyonu bazen de bir blog makalesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz uğraş. python + selenium

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.