Şimdi Ara

buzdolabi motor arizasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2011 senesinde alinma ariston (nmbl 1911 kombi) buzdolabi var, gecen sene eylulde motor arizalandi ve motor degistirdiler, uzerinden 5 ay gecmeden motor yine bozuldu, bu sefer 400 tl degisim ucreti istiyorlar ve garanti suresi doldu. Param yok ama yine bozulacaksa anlami yok. Ne dersiniz yeni buzdolabi mi? Yoksa tamir mi? Ben seneye tekrar bozulacagini dusunuyorum tamir olursa.sikayet sitelerinde okudugum o yonde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Valla hocam bir daha arıza yapar yapmaz bilemem de hotpoint-aristonlar genelde sıkıntılı cihazlarmış onu görüyoruz forumlarda sürekli.
    400 lirayı tamir ücreti olarak vermek yerine, üzerine para koyup 3 yıl garantili sıfır dolap almak daha mantıklı sanki. Eski dolabı da elden çıkarırken elinize bir miktar para geçerse ne ala. Eski dolabınızın 1 kere daha arıza yapması yeni dolabı amorti eder neredeyse.
    Raflar arasındaki ufak sıcaklık farkları ya da senede bir dondurucusundaki karı eritme sizin için sorun olmayacaksa profilo low frostlara bir bakın.
    BD3058W3VV(292kwh/yıl) bonusla 1120 liraya falan gelir. Ses olarak da şu anki dolabınızdan 7 db az(onun yarısı sese sahip). Kendim bosch muadilini kullanıyorum gayet memnunuz.
    Daha ucuz olsun derseniz BD2058W2VV(375kwh/yıl) var bonusla 940a geliyor. Sesi biraz daha fazla, A++ yerine A+, derin dondurucusu daha küçük ve birkaç eksiği daha var üstteki modele göre. Tam olarak eksiklerini bilmiyorum.
    Bunlar eski dolaplar gibi statik dolap olduğundan arızalanma riski de düşük oluyor ve low frost teknolojiyle daha az karlanma oluyor dondurucuda.




  • mağaza raf sistemleri yapan bi yer nasıl bulabiliriz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.