Şimdi Ara

BÜYÜKSÜN TURKCELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Turkcel gerçekten çok kaliteli bir operatör. Nerden mi anladım, 1 sene boyunca vodafon ile kullandığım telefonla max 3 gün görmüştüm bekleme süresini. Turkcellde ise durum aşağıdaki gibi. Aynı bölge, aynı kullanım alışkanlıkları ve sonuç ortada. Vodafon'da şarjın az gitme olayı kesinlikle efsane değilmiş.Teşekkürler Turkcell.





     BÜYÜKSÜN TURKCELL



  • Şebekenin kendisi pahalı olduktan sonra şarji çok da önemsememek lazım. Turkcelle yedirdiğim paralara hala yazık diyorum şimdi çok daha ekonomik konuşup mesajlasiyorum
  • büyüklük bu OLMASA gerek

    Kalite kalite kalite, kesinlikle kallteli Turkcell ama pahalı..
  • Bu sadece kendini tatmin etmektir,bence cok onemli degil...
  • Şuan kullanmıyorum ama kim ne derse dersin Turkcell en kaliteli opertör.
    Biraz pahalı olma sebebide doğal olarak bu!
  • şarj süresini baz alıyorsanız en büyük avea

    işte test sonucu

    http://forum.donanimhaber.com/m_41691539/tm.htm
  • Bir iphone cihazın pilinin 6 gün gitmesine imkan ihtimal yok. Nasıl kullandınız bilmiyorum ama sanırım stand by da beklemiş cihaz.

    Onlarca iphone kullandım, 24 şarjı gidene henüz rastlamadım (normal kullanımda)

    Aksini iddia eden varsa bana getirsin

    günde 1 saat kadar konuşma, üç beş mesaj, 3g ve wifi kullanımı, 2 saat radyo dinleme ile piliniz tükenmiş olacaktır.

    Bütün bunların dışında vodafone un pili daha çabuk bitiriği doğrudur. Ben bununla ilgili konu açtığımda herkes gülmüştü ama hakkaten öyle. Fakat bu fark en fazla %25 oranındadır.
  • Vodafonun pili çabuk bitirmesinden ben de çok şikayetçiyim. Diğer hatlarda beklemede 3,5 - 4 gün giden telefonum vodafone da tam çekmesine rağmen beklemede maksimum 8 saatte pili boşaltıyor. Bir de görüşme yapsam 4 saatte pil sıfırlanıyor. Servisle konuştum yeni sıfır pil aldım onda da aynı durum. Vodafone sayesinde 2 batarya + yedek telefonumla dolaşıyorum. Turkcell ve avea hatta pilde problem yok. Vodafone teknik ekibine problemi anlattım, ilgileneceğiz, üste mail atıyorum vs. dediler arayan soran yok. Turkcell'e geçme talimatını dün verdim. Biraz daha fazla öderim 2 batarya + fazladan bir telefon taşımak zorunda da kalmam.

    Vodafone pil sömürme olayı kesinlikle hikaye değil 3 aydır canlı yaşayan birisiyim, 1 defa değil 10 defa değil, her gün yaşıyorum.

    Avea dersen telefon kesilmelerinden insanı usandırıyor. Avea kullandığım zamanlarda banka müşteri hizmetlerini arıyordum, 5 dk zaten bekliyorsun, tam görüşmeye başlıyorsun 1 saniye bekleyin hattan ayrılmayın işleminizi onaylıyorum diyor çat diye hat kesiliyor. 3 defa üst üste başıma geldi, işlemi de yapamayınca sinirlenip Avea ile buraya kadarmış deyip bırakmıştım. İyiki ki her defasında başka müşteri temsilcisi çıkıyor da rezil olmuyoruz, yoksa karşıdaki Türkçe anlamıyor bu, anlayışında bir kıtlık mı var diye düşünmemesi imkansız, hattan ayrılmayın bekleyin diyor ve kapanıyor

    İlk operatörüm Turkcell'e geri dönüyorum yapacak birşey yok Diğerlerini denedik ama umduğumu bulamadım, ne yazık ki pahalıymış ama kaliteliymiş dedirttiler bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 2 Nisan 2012; 23:41:10 >




  • Bugun sms paketim ve sinirsiz vodafone cepnet paketim bitiyor sirf bu sarj ve yavaslik sorunundan dolayi kontor yuklemeyip turkcell hat alicam. Bu konuyu gormem iyi oldu simdi kesin kararliyim.
  • kötü yanlarıda var hep iyi tarafından bakmayın
  • Bu nasil bir internet hizidir az once turkcell hat aldim :)
  • bgende bu gun avea ya geçiş yapıcam heralde en berbat o dur .. Ama yapacak birşey yok pahalı konustukdan sonra jarz tın ... Bitsin bir daha şarz ederiz. Andorid de zaten her gün takıyorum birşey değişmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.