Şimdi Ara

BÜYÜK SES SORUNU FORMAT SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PROLAR,BEYLER,BAYANLAR BANA YARDIM EDERSİNİZ ÇOK MUTLU OLURUM GERÇEKTEN ZOR BİR HATA!
    başlıyorum şimdi ben 2 gün önce pcye cd siz yani recovery bir format attım(windows 10)
    ama her şeyi sil dedim normalde benim pc windows 8
    2 şık vardı her şeyi sil ve fabrika ayarlarına döndür vardı ben her şeyi sil dedim sildi ama windows 10 fabrika ayarlarına döndürmeden silinmiyor ben zaten silmek istemiyordum.İşte başladı hesap falan açtım eset nod32 avira falan kurdum.Sonra ANT-MAN izleyecektim netten.SES YOK aman tanrım didim. benim pcnin kendi içindeki hoperlörü nasıl olur dedim bozulmasıda imkansız sadece format attım.KAYIT AYGITLARINA GİRİYORUM.sına diyorum.HATA:sınama sesi çalınamadı diyor.
    özellikerine giriyorum.DÜZEYLERİ 100.GELİŞTİRMELERDE BİR TEK KUTUCUK VE BİR YAZI VAR O İŞARETLİ.(denedim işareti kaldırsanda işe yaramıyo)GELİŞMİSTE TÜM KALİTELERİ DENEDİM HİÇBİRİ İÇİN SINAMA SESİ ÇALINAMIYOR.AŞAĞIDA 2 İŞARETLİ KUTUCUK VAR.SONRA DEVRE DIŞI VEYA HATALI DEĞİL SORUN GİDERİCİDE SORUN BULAMIYOR.AYGIT YÖNETİCİLERİNDEDE SORUNU YOK HATTA GÜCELLEDİMDE.DRİVER SCANNERDADA GÜNCELLEDİM.OLMADI YÜKLEDİM LENOVONUN REALTEK SÜRÜCÜSÜNÜ OLMADI.REGİSTERY İLE FALAN OYNADIM GİNE OLMADI TEK ÇAREYİ WİNDOWS 8 FORMAT CSSİNDE BULDUM AMA BENDE CD YOK O YÜZDEN İSO İNDİRDİM DEAMON TOOLSDA ÇALIŞTIRDIM.GÜNCELLEMELERİ AL DİYİNCE YÜKLEME YENİDEN BAŞLAYACAK DİYOR.BAŞLAMIYOR.İŞARETLEMİYENCEDE BİR ŞEY OLDU DİYOR.KAPANIYOR.GİNE RECOVERY YAPCAM.BİR KERE YAPILIYO SANIRIM MEDYA TAKIN DİYOR. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNN!!!!!







  • YA LÜTFEN YARDIM EDİİNNN 6 KİŞİ OKUMUŞŞŞŞ!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ojanakkaya

    YA LÜTFEN YARDIM EDİİNNN 6 KİŞİ OKUMUŞŞŞŞ!!!

    Yardım isterken böyle abartılı, cümleler karmakarışık şekilde olursa, tabi kimse tahammül edip de yazmaz. Sıkıntı burada.

    Sorunuza gelince ; Muhtemelen aygıt sürücü sorunu yaşıyorsunuz. Bazen driverlar yüklü görünebilir fakat dahili yazılımı yüklenmediği sürece düzgün çalışmayabiliyor. Mesela realtek ses kartlarının yazılımı yüklü değilse PC de ön jackları kullanamazsınız. Böyle bir durum varmı sizde ? ön jakları mı kullanıyorsunuz ?

    Daha sade ve anlaşılır şekilde ifade ederseniz daha iyi olur.




  • driverleri silip tekrar indir
  • ses driverini yüklediniz mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.