Şimdi Ara

Büyük İstanbul Depremi için Denetlemeler başlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle hepimiz adına geçmiş olsun sizce bu büyük depremden sonra Gelecek olan istanbul depremi için denetlemeler başlar mı artık rüzgardan bile uçan çatılar var tuzla buz olacak binalar sürüsü ile artık önlem almak gerekmiyor mu devlet veya hükümet denetleme yapmayacaksa biz nasıl önlem alabiliriz bu konu hakkında bina için bilmiyorum




  • bu önemli bir mesele ama kimse umursamıyor gerçekten ilginç

  • İsteğe bağlı değil zorunlu bir şekilde yapılmalı. Ev sahiplerine kalsa denetlemelerin olmasını istemeyecek milyonlar var. Türkiye'de bir çok insan maddiyata sağlıktan daha çok önem veriyor.

  • Yeni birşey olmaz.Bu depremde yavaş yavaş gündemden düşer, sonrasında da herkes seçime odaklanır zaten.Kendi başınıza hangi önlemi alabiliyorsanız alın.

  • Herkes bunu sorgulamalı artık. Türkiye deprem bölgesi hazırlıklı olmak zorundayız. Zaten İstanbul da böyle bir şey olursa mevcut organizasyon ile daha büyük bir felaket yaşanacağını belli. Bunu yazmak istemiyorum ama ölen kurtulacak gibi bir durum olabilir inş olmaz. Bu ülkede yaşayan kimse artık susmamalı, yönetimi yönetenleri bu doğrultuda zorlamak zorunda, işin şakası yok gördük, bu insanların büyük bölümü yaşıyor olabilirdi, hayatta kalanlar da çok etkilendi etkilenecek. Yine aynı olur, yine unutulur demeyin, unutturmayın, unutturmamak için elinizden geleni yapın, sürekli birilerinin harekete geçmeye çalışmasını beklemeyin herkes bunu unutturmamalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 12 Şubat 2023; 14:55:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.