Şimdi Ara

Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu yürüyüş Aziz Yıldırım'a değil,haksızlığa hukuksuzluğa ve yanlı tutuma,futbola siyasetin karıştırılmasınadır.
     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)

     Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li)



  • Ciddi anlamda utandım. Benim gibi Galatasaray armasına gönül vermiş insanların Galatasaray formasıyla "Fenerbahçe Yürüyüşü" adı altındaki bir gösteriye gitmesinden dolayı utandım. Bu forumda da yapan varsa açık açık söylesinde bloklayalım fikirlerini ciddiye almayalım hiç. Yazıklar olsun.

    Not: Gezi parkı olaylarında da beraberdik falan demeyin. Bu yürüyüş UEFA cezalarına karşı tepki olarak yapılan bir yürüyüş bildiğim kadarıyla. Bambaşka olaylar yani.
  • O Galatasaray formalı gerçek Galatasaraylı olamamış. Rezillik resmen.
  • O galatasaray formalı elemanın orada işi ne?
  • Hiç mi yüzü kızarmaz bu insanların?
  • Bu yürüyüşler cezayı değiştiricekmi? Hayır

    Fenerbahçe suçsuzsa ceza zaten kalkacak belgelerle cevap verilir bu yürüşler geziparkı için felan olsa anlarımda burada olmamış.
  • 2-3 tane farklı formalı adam koyup tepkilerini tüm Türkiye'nin tepkisiymiş gibi gösterme çabaları beyhudedir... Türkiye ve dünya her şeyin farkında...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

    Ciddi anlamda utandım. Benim gibi Galatasaray armasına gönül vermiş insanların Galatasaray formasıyla "Fenerbahçe Yürüyüşü" adı altındaki bir gösteriye gitmesinden dolayı utandım. Bu forumda da yapan varsa açık açık söylesinde bloklayalım fikirlerini ciddiye almayalım hiç. Yazıklar olsun.

    Not: Gezi parkı olaylarında da beraberdik falan demeyin. Bu yürüyüş UEFA cezalarına karşı tepki olarak yapılan bir yürüyüş bildiğim kadarıyla. Bambaşka olaylar yani.

    Galatasaray ve Beşiktaş formalı çok kişi vardı.

    Sebebi ise UEFA denen ciğeri 5 para etmez kurumun kanıtlanmış, ispatlanmış, verenin "Evet, verdim" alanın "Evet, aldım" diye itiraf ettiği, bal gibi şikenin kralını yapan S.Bükreş'e ertelemeli 1 yıl men cezası; telefon dinlemelerinden ibaret bir yığın kağıtla yargılanan Fenerbahçe'ye ise 3 yıl men cezası vermesine karşı olan haklı tepkidir.
    Lazio'nun ırkçı tezahürat yapması ve ırkçı pankartlar açması, Platini'ye bizzat "Domuz" demesi 2 maç seyircisiz oynamayken, Fenerbahçe'nin meşalesi ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına karşı olan haklı tepkidir.
    AC Milan'ın şikeden ceza alıp ertesi sene CL kupası kazanmasına ama Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gitmediği 1 yılın cezada hesaba katılmayışına karşı olan haklı tepkidir
    UEFA müfettişinin raporunda maçları bile yanlış yazmasına, kurulun kararında Beşiktaş'ın hangi sezon kupayı kazandığını bile bilmemesine karşı olan haklı tepkidir
    Durmadan mail atan jurnalcilere, basında yalan haberlerle milleti körükleyen karaktersizlere, Türkiye aleyhine lobi yapan vatan hainlerinekarşı olan haklı tepkidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thale

    O Galatasaray formalı gerçek Galatasaraylı olamamış. Rezillik resmen.

    Parçalıya çarşı yazdıran tiplerden biridir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi taraftarımdan utandım yazık. armamızı rezil etmiş
  • Hala Aziz Yıldırım'ı destekleyenle var.
  • O Gs'li nasıl bir düşünce içinde gitti oraya acaba?
  • Helal olsun
  • Bu olaylar tamamen bittikten sonra Aziz Yıldırım'ın bırakması gerekiyor, bu olaylar esnasında değil. Bunu Aziz Yıldırım'ı istemek veya istememek sonucuna getirmek çok saçma olacaktır. Aziz Yıldırım'ın bu kulüpte ki misyonu, vizyonu artık adını ne koyuyorsanız dolmuştur lakin seçimle gelen seçimle gider. Darbe yapılmış gibi yıkılması kulübe hiçbir şey kazandırmaz, hazırlıksız gelecek başkanın kısa vadede başarı yakalaması zordur. Yakalasa bile Ünal Aysal örneğinde olduğu gibi kafa dengi adamları tam olarak anlayabilmesi için, 1-2 sene sonra tekrar seçim yapar.

    İnşallah herhangi bir ceza durumu olmaz da Aziz Yıldırım, seçim ile bırakır başkanlığı.
  • O Galatasaraylı'yı çoğu kişi anlayamaz zaten. Adamın ne malum Fenerbahçe'nin şike yapmadığını düşündüğü? Belki şike yaptığını iddia ediyor. Ama lince karşı çıkıyor? Belki mahkeme haksızlığına karşı çıkıyor? Belki hiçbirine karşı çıkmıyor, hepsini onaylıyor, UEFA'nın Steaua'ya Lyon'a es geçip Fener'e BJK'ye patlamasını yediremiyor? Yav hepsinden geçtim belki adam şike olduğunu düşünmüyor? Galatasaraylı olamıyor mu bu adam? Yeri geldiğinde düşünce özgürlüğü, yeri geldiğinde onu yapan x'li değildir bunu yapan y'li değildir. Tamam. Zaten bu ülkede vatansever geçinenler ÖYM'deki her türlü yanlışlığı her davada görür, ama sevmediği bir kişinin ya da sevmediği bir takımın ÖYM'de davası görülünce hiç ÖYM konuşulmaz. Devam güzel
  • Fenerli arkadaşlara hak vermeye başladım gerçekten yorumları yazanlara bakan gs bölümü sanır
  • Katılan katılamayan herkese Teşekkürler

    Bu oyunu bozacağız ins hep birlikte
  • Yanlış bölümdeyim sandım la
  • Her Galatasaraylı aziz yıldırım için yürümelidir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım ne için yürüyüş bu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.