Şimdi Ara

Bütün ISS'lerin rezil durumda olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mayıs ayında taahhüt bitecek, yeni bir ISS arayışındayım ve konulara göz atıyorum, hepsinde büyük sorunlar olduğunu görüyorum. Şu an hangisine geçersem geçeyim bir sıkıntı olacakmış gibi. Türkiye'de hizmet sektörü bu kadar yaygınken, müşteri memnuniyetinin bu denli düşük, kalitenin kötü olması insanları hep sonu gelmez bir arayışa sürüklüyor.

    VDSL düşünüyorum Superonline 120 lira gibi bir fiyat iken diğer servis sağlayıcılarında fiyatlar yarı yarıya düşüş gösteriyor. Yorumlara bakıyorum fiber kullanan adam bile 3mbps hız alıyor. Paraya kıysak dahi karşılığını alamayacağız ne yazık ki. Karar veremedim bir türlü, sizin düşünceniz nedir?



  • Eğer iyi hizmet istiyorsan : Superonline / Türk Telekom

    Ucuz olsun diyorsan : Türknet

    Tavsiyem SUPERONLINE'dır.
  • Alt yapı, alt yapı, alt yapı tüm sorun bu hangi sağlayıcıdan alırsanız alın bakır alt yapı olduğundan sorun yaşatır. En ucuza en hızlı paketi vereni seçmen en mantıklısı. Netspeed milenicom tuknet fiyat ve hız olarak en makul hizmeti veren sağlayıcılar ayrıca taahhütleri yok.


    120 tl yi gözden çıkardıysanız süperbox hizmeti en azından daha kararlı oluyor.

    160 lt ye 10 mbps down/up veriyor.
  • İnternet altyapisi sorunlu ve maliyetli Turkiyede. Ucuz ve iyi olmuyor maalesef.
  • Sorunlar mevcut altyapınızdan kaynaklı oluyor genelde. Yani Alt yapınız kötü ise, Superonline da kullansanız TT de kullansanız rezil bir hizmet alırsınız. Kullandığınız VDSL hizmeti 70Mbps+ destekliyor ise, fiber var ise genel anlamda sorun yaşamazsınız. Türknet hariç tabii ki. Bölgesel sorunların yanında kapasite sorunu da olmaması gerek. Türknet fazlasıyla kapasite sorunu çekmekte. Mükemmel bir altyapınız olsa bile Türknet kullanırken sorunlar yaşama ihtimaliniz var. Netspeed, Millenicom, Netgalaksi ve oris gibi sağlayıcılar şu ana kadar kapasite sorunu yaşatmadılar hiç. Ek olarak Millenicom da superonline omurgasını kullanmakta. Superonline’a 120₺ verip 24Mbps almak yerine Milleni’ye 85₺ verip 100Mbps almak daha mantıklı. VDSL altyapısından sunacakları hizmet eşittir.
  • Sol en iyisidir.
    WiMAX yada 4g altyapısı varsa Superbox efsane
    100-120Mb download 30-50 upload
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.