Şimdi Ara

butun codecler dosya bozuk hatası veriyor.!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu an pc de k-lite codec pack 2.54f olanı yuklu.bazı filmlerde takılmalara sebep olabiliyor.google da "k-lite codec pack" die aratınca çıkan ilk linkteki siteye bakıyorum ve orda 2.72f olanını indirdim.eski sürümünü sildim pc den.ancak yenisini kurarken yarısından itibaren devamlı hata veriyor.kurulumun sonuna kadar yoksay diyerek tammamlıyorum ama sonuç olumsuz.makine yeni formatlandı.acaba full sürümünde bi hata mı var diyerek basic ve standart olanları indirdim.yine olmadı.sizde de böyle bi sorun varmı?tşk.ler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokya6260 -- 23 Mayıs 2006; 16:56:57 >



  • www.free-codecs.com a gir arkadaşım ordan XP Codec Pack'i dene bakalım.
  • ark.lar kusura bakmayın cvbım biraz geç oldu ama hala sorun yaşıyorum.
    www.free-codecs.com
    sitesinden k-lite mega codec,xp codec,codecs all in 1, ACE Mega CodecS Pack 6.03 lerin hepsini indirip kurmaya çalıştım ama hepside ya dosya bozuk diyor yada hata veriyor.sitedeki codeclermi bozuk yoksa?hadi 1 tanesi filan bozuk olabilir ama hepsi birden bozuk olcak hali yok.sorun bende galiba.her hangi bir codeci yuklerken pc de yuklu başka codec olmamasını sağlamaya çalışıyorum.çakışmaması için.hatta program filesa bakıyorum artık bırakmışmı die.eğer düzgün bişekilde kaldırdıysam yeni codeci yuklemeye çalışıyorum olmuyor.sizce ne yapabilirim?
  • dostum belki sorununa tam olarak care olmayabılır ama yıne de söyleyim ben vlc player kullanıyorum codec derdım felan da olmadı bugune kadar,performansı da gayet ıyı altyazı desteği de var.tavsıye ederım. ama %100 sorununu hallder mı bılmıyorum.bu işlerde daha uzman arkadaslar var onlarında bır görüşü olursa ıyı olur. vlc media player diye aratırsan bulabılrsın arama motorlarında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.