Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.517
Cevap
100
Favori
476.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankarada devlet hastanesinde olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burundan düzgün nefes alamama şikayetiyle doktora gittim. Kbb de doktor "Burun iç kemiğinde eğrilik var. Nefes almanı etkiliyor. Ameliyatla düzeltiriz." dedi. Ameliyat sonrasi şişlik morluk herhangi bir şey olmaz. Bir gün hastanede kalirsin ertesi gün tamponu aliriz, 3 gün sonra da delikli tamponlari aliriz tamam dedi.

    Daha önce bu ameliyatı olan veya konu hakkinda bilgisi olan var mi? Nefes alma düzeldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyatin etkisi tabiki var, hiç nefes alamiyordum artik alabiliyorum cok şükür ama ameliyattan sonra iyilesme süreci kisiden kişiye mutlaka degisir ama biraz zaman alacaktır. Sol delik hala çoğu zaman tikali mesela hem de kemik sag delikten alindigi halde, enterasen isler. Herkese acil şifalar sifalar inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik ameliyat oldum ve pişmanım benim gibi kalın derili ve büyük burnunuz varsa olmayın sakın.tek ameliyatla başarı şansınız düşük oluyor 1 yıl gecti ve burnum hala şiş kaldi eski goruntusunden pek bir farki yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de burunda kemik var.
    şekil bozukluğu yok. ancak bir burun deliği biraz tıkalı. özellikle grip falan olduğumda tamamen kapanıyor.
    aldırırsam nefes kalitemi ciddi oranda arttıracağını düşünüyorum.
    ameliyattan korkmuyorum. ancak ameliyat sonrası tampon falan çok korkutuyor. ameliyat sonrası nasıl geçiyor ne kadar sürüyor?
    değer mi ameliyat olmaya?
  • Ege Ünv hastahanesi plastik cerrahide septum deviasyonu ve estetik ameliyat oldum . Doktorum Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu -toplam 4 bin ödedim bir gece hastahanede kaldım- Deviasyon düzeldi ,nefesim tümüyle açıldı ,koku alma düzeldi İki aylık burun olduğu için hala ödem var ama estetikli olduğu hiç belli olmayan çok doğal bir burun istiyordum. Bu yuzden çok memnunum.
    Kırık burun 10 yıl önce acilde gelişigüzel oturtulduğu için bir de üstünde kemik çıkıntısı oluşmuştu) 3D tomografide burun tümüyle yana yatık duruyordu Acildeki müdahalede pamuk tamponlar kullanılmıştı ve lokal anestezi ile yapıldığı için aradaki farkı çok iyi biliyorum .O tamponlar artık tarihe karıştı .Tampon korkusuna gerek yok.
    Burnum bu durumdaydı .Nefes yolu kapalıydı , içinde de kırık vardı .Koku da alamıyordum. Ağzım açık uyuduğum için dişlerim de mahvolmuştu.
    Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi

    Burada okuduklarımdan sonra bazı deneyimlerimi aktarmak istedim

    - iyi burun ameliyatı için en ünlü ve en pahalı doktoru seçmek gerekmiyor .Devlet hastahanelerinin plastik cerrahi bölümünde doktorlar çok uygun fiyata gayet güzel burunlar yapıyor .Ben Ünv hastahanesinde yaptırdım .Kalın derili olmama karşın gayet rahat bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirdim.Devlet hastahanelerinde ameliyatları asistanlara yaptırıyorlar gibi aslı astarı olmayan sözlere inanmayın.

    - Ameliyata kadar olan süreçte sigara, alkol kullanımını kesmenizi doktorunuz istiyor .Bitkisel çay da kanı sulandırdığı için morlukları çoğaltacağını o yuzden kesmemizi söylüyorlar.
    - Refakatçinize çok iş düşüyor ,hep baş ucunuzda olacak ve uykusuz kalacak, ilk gece her 15 dakikada balona ya da kelebek biçiminde ucuca bağlanmış iki ameliyat eldiveni içine konmuş buz gözlerin üstüne konuyor . (buzlu eldiven iki gözün üstüne gelecek ama burna değmeyecek.Arada gazlı bez olsun .Buzlu eldiveni direk gözün üstüne koymayın, cildi tahriş ediyor- Buzu hastahanedeki hastabakıcı ve hemşireler veriyor)
    - ameliyata giderken yanınıza önden düğmeli bir pijama alın , kafadan geçmeli tişört pijama sakıncalı
    - Ameliyat sırasında bilinçsizken yutulan kanı ayılınca bazı kişiler kusarak çıkarıyor .Normal bir durum .
    - Hastahanede ilk gün yalnızca sıvı yiyecekler verileceğini sandım ancak ilk gelen yemek köfte -pilavdı Ancak sıcak çay kahve içemiyorsunuz .
    -Silikon tamponun içi düdük gibi oyuk olduğu için az da olsa nefes alabildim. Kan kusma olmadı .Ameliyattan çıktıktan sonra iki kez serum verildi Ağrı ve acı hissetmedim.(serumla birlikte ağrı kesici vermişler) Sadece ağır grip geçirdiğimizde hisseetiğimiz ağırlık sersemlik hali vardı.
    -Alçı ve bant çıkana kadar yıkanamıyorsunuz .Bant çıktığı gün burun artık sıkıştırılmadığı için çok şişiyor ve kalkık oluyor ama on günde normale dönüyor Bu aşamada doktorunuz masaj verdiyse her gün burnunuza masaj yapıyorsunuz Masaj yaparken burun ucuna asla dokunulmuyor.
    - Çok pahalı okyanus suyu spreyi yerine tuzlu izotonik serum ve iğnesi çıkarılmış bir adet enjektör kullanabilirsiniz.Serumu burnunuza iğnesiz enjektörle çekeceksiniz. Okyanus suyu bittikten sonra serumla devam ettim.
    - silikon tampon çıkarken acıtmaz , nadiren bazı kişilerde kanama yapabiliyor .bende yapmadı ama benimle birlikte gelen bir hastada bir kaç dak burun kanaması oldu
    -Ameliyattan 10 gün sonra insan içine çıkacak duruma geliyorsunuz.En zor günler ikinci üçüncü ve dördüncü gün. Morluk ve şişlik en yüksek düzeyde ..Gözleriniz şişlikten kapanabilir . Bazı kişiler arnica jel kullanmış ben kullanmadım.
    - iyileşme sürecinde bol su için,ananas yiyin , seviyorsanız kolojen içeren paça çorbası için , benim çabuk iyileşmemi sağladı.
    - bir kaç ay yüzüstü ve yan yatmak yasak ,burun yastığa değmeyecek
    - Rinoplastide erkek burun estetiği ve tasarımı kadın burun estetiği ve tasarımından çok daha farklıdır. Erkek burun şekli ve profili, erkeksi, keskin, yüzün genel hatları ile uyumlu ve dengeli olmalıdır. Burun estetiği operasyonu sonrası, ameliyat olduğunun anlaşılmaması erkek burun estetiğinde en önemli hedef olmalıdır.
    - Kalın ya da ince burun derisi , burun derinizin özelliği burun ameliyatının sonucunu doğrudan etkiler
    - Burun ameliyatı sonrasında burun hemen son halini almaz, burnun oturması ödemlerin inmesi kimi zaman bir yılı geçebilir . Burnum domuz burnuna benzedi ,düz istiyordum kalkık oldu diye bunalıma girmeyin. İniyor. Özellikle ilk iki ay pek aynaya bakmayın sürekli kusur bulup üzülmeye gerek yok.
    Fazla hoplamayın eğilmeyin , koşmayın ilk bir kaç ay ağır davranın. iki ay sonra denize girebilirsiniz . İlk bir kaç ay gözlük yasak
    ŞİMDİLİK BU KADAR .

    Realself ve Kadınlar klubunde doktorlarla ve burun estetiği ile ilgili bilgi var ancak kadınlar klubu erkek üye kabul etmiyor yine de yazıları okuyabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerulen -- 11 Temmuz 2017; 7:10:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soryy


    quote:

    Orijinalden alıntı: I am Tony Montana


    quote:

    Orijinalden alıntı: soryy


    quote:

    Orijinalden alıntı: I am Tony Montana


    quote:

    Orijinalden alıntı: soryy

    Ameliyat olali yakkasik 18 gun gecti suan herkesin dedigi gibi 25/30 güne acilir demeleri dogruymus son 2/3 gundur burnumdan bayagi kabuk dokuldu bugun cikan ise baya buyuk rahatsizlik veren kabuktu .

    Simdi sadece kabuk dokukce yenisi olusuyor tamamen iyilesince kabuk falan da kalmayacak o zaman iyi olcak .
    Aksamlari hala tikaniyor yatmadan once iyice yikayip sumkuruyom kabuklar falan gidiyo aksam yeni olusurken tikaniyor sumuk falanda birikince .


    son durum ne :)

    Hala yara var ama acii 2 side rahatca hava giriyo nesef te sorun yok

    Eskiye göre değişiklik varmı sabah yorgunluk geniz akıntısı balgam nefes yine rahat uyumama

    Eskiye göre kıyaslama yapmam için 2/3 ay geçmesi lazım bence

    Burnumdaki kabukları temizlediğimde geniz akıntısı 2 kat artıyor dogal olarak biraz kanama vb.
    Yorgun kalkma yada değinmeyeceğin çünkü 2/3 ten aşagı yatmıyorum sabah 7 de ayaktayım (ama eskiden aşırı baş ağrısı olurdu haftada 1/2 kes şimdi denk gelmedi hiç )
    Nefes almak zaten dediğim gibi kesinlikle değişiyor yeterli havayı alırken zorlanmıyorsun

    Nodu burun senin.d bende oldum bu hafta. Haftaya aldıracam tamponu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bayağı bir okudum yazılanları ama hepsini okumak mümkün değil haliyle.

    Aranızda bayağı komplike burnu olup da estetik ameliyat yaptıranlar varsa nerelerde yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Ben de ameliyat olacağım ancak öyle milimetrik törpülemeler değil bayağı komplike bir burna sahibim. İstanbul düşünüyorum ancak fiyatlar aşırı yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmic Love

    Arkadaşlar merhaba bayağı bir okudum yazılanları ama hepsini okumak mümkün değil haliyle.

    Aranızda bayağı komplike burnu olup da estetik ameliyat yaptıranlar varsa nerelerde yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Ben de ameliyat olacağım ancak öyle milimetrik törpülemeler değil bayağı komplike bir burna sahibim. İstanbul düşünüyorum ancak fiyatlar aşırı yüksek.

    Sikinti yok eskiye gore cok iyi 2 side acik ama birisi %70 acik gibi ama o kararda olir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'daki arkadaşlar. Ameliyat olmaya çekinenler. Devlet hastanesinde uygun ve güzel bir şekilde ameliyat olun. Ben memnunum , eski mesajlarım bu konuda bulunuyor



    Bursa Yüksek İhtisas Wğitim ve araştırma hastanesinden Vedat Menderes'e ücretsiz eandevu alın , görüşün.



    Bu doktor ameliyatımı kusursuz yaptı. Bana 7 24 destek oldu. Aklıma ne zaman eserse cebini arıyorum yardım ediyor. Aşırı ilgili sağ olsun. Vedat Menderes şiddettle öneriyorum. Hem ucuz hem en iyisi.



    Vedat Menderes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmic Love

    Arkadaşlar merhaba bayağı bir okudum yazılanları ama hepsini okumak mümkün değil haliyle.

    Aranızda bayağı komplike burnu olup da estetik ameliyat yaptıranlar varsa nerelerde yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Ben de ameliyat olacağım ancak öyle milimetrik törpülemeler değil bayağı komplike bir burna sahibim. İstanbul düşünüyorum ancak fiyatlar aşırı yüksek.

    Ben törpüleme , et alma , kemik eğriliği ve ismini hatırlamadığım bir sorun olmak üzere 4 farklı sorunu bir ameliyatta oldum. Çok ağır ve zor bir ameliyattı.



    Şu an çok iyiyim. Nefes ve görüntü sorunsuz oldu.



    Ben Bursa Yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastanesinden Vedat Menderes'e ameliyat oldum. Ameliyat sonrası her ay kontrole gittim. Yaz tatillerinde ziyarete gittim hep burnuma baktı. Aklıma bir şey gelsin hemen aradım yardım etti. Saat fark etmez acil bir şey olsu. Hep yardımcı oldu. Burnumu vurdum şehir dışındaydım yanına gidemezdim. Whatsapptan video attım yardım etti. Ameliyat zaten sorunsuz.



    Bu nedenlerden dolayı bu doktoru herkese şiddetle öneririm. MHRS sitesinden Yüksek ihtisas eğitim araştırma hastanesinden Vedat Menderese randevu al , görüş.



    Ücrete gelince de devlet hastanesi olduğu için ucuz ve devlet ücretin büyük kısmını karşılıyor. Ben 2bin civarı vermiştim.



    Bursaya gelmen kolay , terminalden 98 numaralı otobüse bin hastane önünde inersin. Sorun olursa yardım ederim. Konuda eski mesajlarım var , her gün günlük tutar gibi yazmıştım buraya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sPe*

    arkadaşlar 10 gün önce deviasyon + et + estetik oldum. şişliklerim çok fazla şu an, sol taraf komple tıkalı(deviasyon soldaydı) ve burun kalkık duruyor biraz, ucu da top gibi biraz şiş.

    1- ödemlerden sonra sol taraf açılır mı acaba?
    2- şişlerin inmesi ne kadar sürer?
    3- alçı çıkalı 3 gün oluyor, burun kalkıklıgı düzelir mi ve burun ucu küçülür mü?

    yardımcı olursanız sevinirim, aynaya bakınca rahatsız oluyorum çok.

    1 açılacak sakın korkma , garanti veriyorum. Ben de çok korkmuştum ama açıldılar şu an efsane



    2 tamamen inmesi 1 yıl. Bir iki aya bayağı iniyor ama



    3 ucu inecek ve küçülecek korkma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physical Graffiti


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmic Love

    Arkadaşlar merhaba bayağı bir okudum yazılanları ama hepsini okumak mümkün değil haliyle.

    Aranızda bayağı komplike burnu olup da estetik ameliyat yaptıranlar varsa nerelerde yaptırdınız ve memnun kaldınız mı? Ben de ameliyat olacağım ancak öyle milimetrik törpülemeler değil bayağı komplike bir burna sahibim. İstanbul düşünüyorum ancak fiyatlar aşırı yüksek.

    Ben törpüleme , et alma , kemik eğriliği ve ismini hatırlamadığım bir sorun olmak üzere 4 farklı sorunu bir ameliyatta oldum. Çok ağır ve zor bir ameliyattı.



    Şu an çok iyiyim. Nefes ve görüntü sorunsuz oldu.



    Ben Bursa Yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastanesinden Vedat Menderes'e ameliyat oldum. Ameliyat sonrası her ay kontrole gittim. Yaz tatillerinde ziyarete gittim hep burnuma baktı. Aklıma bir şey gelsin hemen aradım yardım etti. Saat fark etmez acil bir şey olsu. Hep yardımcı oldu. Burnumu vurdum şehir dışındaydım yanına gidemezdim. Whatsapptan video attım yardım etti. Ameliyat zaten sorunsuz.



    Bu nedenlerden dolayı bu doktoru herkese şiddetle öneririm. MHRS sitesinden Yüksek ihtisas eğitim araştırma hastanesinden Vedat Menderese randevu al , görüş.



    Ücrete gelince de devlet hastanesi olduğu için ucuz ve devlet ücretin büyük kısmını karşılıyor. Ben 2bin civarı vermiştim.



    Bursaya gelmen kolay , terminalden 98 numaralı otobüse bin hastane önünde inersin. Sorun olursa yardım ederim. Konuda eski mesajlarım var , her gün günlük tutar gibi yazmıştım buraya.

    Çok teşekkürler not alayım bu doktoru.
  • Arkadaşlar kesinlikle reklam yapmıyorum tüm samimiyetimle söylüyorum Dr Arda Pelen hayatımı değiştiren adam oldu. Beni hayattan soğutan burnumu mükemmele dönüştürdü. O kadar alçakgönüllü ve tatlı bir insan ki resmen aşık oldum. Burnumu merak edenler pm atabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

    Arkadaşlar kesinlikle reklam yapmıyorum tüm samimiyetimle söylüyorum Dr Arda Pelen hayatımı değiştiren adam oldu. Beni hayattan soğutan burnumu mükemmele dönüştürdü. O kadar alçakgönüllü ve tatlı bir insan ki resmen aşık oldum. Burnumu merak edenler pm atabilirler.

    Aynı doktoru forumdan başka biri daha tavsiye etmişti, fiyatları uçuk mu?

    Bir de dm beklerim zahmet olmazsa, merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 21 Temmuz 2017; 2:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRSOF


    quote:

    Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

    Arkadaşlar kesinlikle reklam yapmıyorum tüm samimiyetimle söylüyorum Dr Arda Pelen hayatımı değiştiren adam oldu. Beni hayattan soğutan burnumu mükemmele dönüştürdü. O kadar alçakgönüllü ve tatlı bir insan ki resmen aşık oldum. Burnumu merak edenler pm atabilirler.

    Aynı doktoru forumdan başka biri daha tavsiye etmişti, fiyatları uçuk mu?

    Bir de dm beklerim zahmet olmazsa, merak ettim

    6 bin tl ye oldum 1 gün hastane de yattım. Dünyanın en tatlı doktoru yemin ediyorum Özelden atıyorum fotoğrafımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavalry123

    ameliyattan 10 gün sonra, before after


    not: arkadaşlar burnumda nefes alma problemim vardı tıkalıydı çoğu zaman, deviasyon konka artı estetik oldum. (septorinoplasti)

    Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi


    edit : 6 ay sonra

    Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi
  • Ankara için doktor tavsiyesi istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hem sağlık hem estetik için yaptırmayı düşünüyorum. Kafamda tek bir sorun var. Tamam ilk 2 yıl çok iyi korurum burnu sorun yok eyvallah. Fakat atıyorum 3-4 sene sonra herhangi bi tatsız olayda (kavgadır kazadır tanrı korusun) burna darbe geldiğinde ne olacak ? ameliyatsız burna ne olacaksa buna da aynısı mı olacak yani sadece kırık çürük gibi ? yoksa başımıza iş mi açılacak üstüne ? Bilen varsa cevaplarsa süper olur dostlar. Sırf bu sebepten erteleyip duruyorum ömür boyu koruma falan ters işler bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

    Bursa'daki arkadaşlar. Ameliyat olmaya çekinenler. Devlet hastanesinde uygun ve güzel bir şekilde ameliyat olun. Ben memnunum , eski mesajlarım bu konuda bulunuyor



    Bursa Yüksek İhtisas Wğitim ve araştırma hastanesinden Vedat Menderes'e ücretsiz eandevu alın , görüşün.



    Bu doktor ameliyatımı kusursuz yaptı. Bana 7 24 destek oldu. Aklıma ne zaman eserse cebini arıyorum yardım ediyor. Aşırı ilgili sağ olsun. Vedat Menderes şiddettle öneriyorum. Hem ucuz hem en iyisi.



    Vedat Menderes

    Hocam beni geçen seneden hatırladınız mı 🤣

    Vefat Menderes'e gitmiştim de bu ameliyat beni aşar demişti.

    Sonra bir prof'a yönlendirmişti, 300 tl muayene ücreti ödemiştim, şimdi bile hala içimde acısı var o paranın.

    Halen ameliyat olmadım, araştırdım en sonunda izmirde Sezgin öztürk diye bir doktorda karar kıldım.

    Ekim ayında muayene gidip sonrasında ameliyat olacağını.

    8000 tl civarı da ücreti var.

    Üstelik muayene ücreti de yok 😎

    Öbür bursadaki şerefsiz prof 15 bin tl istemişti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.