Şimdi Ara

[Bursaspor 2018-2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet,Bursaspor 2018-2019 sezonunu 27 Haziran'daki Avusturya kampı ile açıyor.Forumdaki bütün renktaşlarımı yeni sezon hakkındaki düşüncelerini yazmalarını istiyorum


    2018-2019 gelenler ve gidenler:

    Gelenler: Jani Atanasov (Akademija Pandev), Stephane Badji (Anderlecht), Aytaç Kara (Trabzonspor), Tunay Torun ve Aurelien Chedjou (Medipol Başakşehir-Kiralık), Allano Lima (Estoril-Kiralık), Henri Saivet (Newcastle United-Kiralık), Iasmin Latovlevici (Galatasaray), Santiago Vergini (Boca Juniors), Diafra Sakho (Rennes-Kiralık), Mehmet Umut Nayir (Beşiktaş-Kiralık), Umut Meraş (Boluspor)

    Gidenler: Rüştü Hanlı (Adana Demirspor-Kiralık), Mikel Agu (Porto), Ricardo Faty (MKE Ankaragücü), Emmanuel Badu (Udinese), Ozan Can Kökçü (Giresunspor), Dzon Delarge (Karabağ), Moussa Sow (Shabab El-Ehli Dubai), Sinan Bakış (Admira Wacker), Tomas Necid (ADO Den Haag), Harun Tekin (Fenerbahçe), Titi (Göztepe), Aziz Eraltay (PSV), John Bostock (Toulouse), William Ekong (Udinese), Kubilay Kanatsızkuş (MKE Ankaragücü-Kiralık), Kofi Atta, Serdar Kurtuluş, Gheorghe Grozav, Vieux Sane, Cristobal Jorquera, Pablo Martin Batalla, Sercan Yıldırım

    Kiralık oynadığı takımdan dönen: Okan Kocuk (İstanbulspor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DionWaiters -- 1 Eylül 2018; 12:47:52 >







  • Fanatik bir Bursaspor taraftarıyken Ali Ay ın tekrar seçilmesi ile onun beceriksizliklerini takip etmeyi bıraktım. Ali Ay ın hiçbir başarısı yokken tekrar seçilmesi büyük hata . Ona oy verenler neye göre verdi ?


    Önümüzdeki sezon geçen 3-4 sezondan daha iyi olmayacak . Çünkü Bursaspor yönetilemiyor .

    Yazık koskoca camiayı kendilerine benzettiler .
  • arkadaslar Qarabag'a transfer olunan Delarge nasil oyuncu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor, Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Allano Lima'yı Portekiz ekibi Estoril'den 1 yıllığına kiraladı.
  • MDV kullanıcısına yanıt
    Delarge koşuyor ama çok yetenekli değil, yetenekliyse bile sorunlu bir oyuncu olduğu için yeteneğini göremedik. Gece hayatına çok düşkün, Osmanlı'dan gönderilme sebebi de gece hayatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forvet ve 10 numara eksiğimiz devam ediyor. Batalla'mız olmadığı için potansiyel düşme adaylarından biriyiz.



    Samet Aybaba, fena oynamayan Alper Ademoğlu'nun ve çok iyi oynayan Jani Atanasov'un kiralık gönderilmesini, 16 yaşındaki Muhammet Emin Sarıkaya'nın A takım kadrosuna alınmasını istedi.



    Bursaspor'un transfer listesinde Majeed Waris, Mossoro, Kerim Frei var. Waris'in alınması zor, Mossoro 35 yaşında (Batalla gibi koşamayacağı için Batalla kadar faydalı olamaz), Kerim Frei bizde iş yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertug24

    Delarge koşuyor ama çok yetenekli değil, yetenekliyse bile sorunlu bir oyuncu olduğu için yeteneğini göremedik. Gece hayatına çok düşkün, Osmanlı'dan gönderilme sebebi de gece hayatı.
    hocam ilk geldiginde guzel performans sergiliyordu hatirladigim kadar ile. intizam sorunlari su oyuncularin hayatini mahv ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Ay ,Bursaspor taraftarının gönlünü almak için Adriana Lima'yı transfer ediyor

    https://twitter.com/bursasporluyuz/status/1023916087702945792
  • Konuyu açarken arma koysaydın kadro falan yazsaydın daha iyi olurdu



    Samet Aybabadan umutluyum gençlere şans veriyor, şampiyon olmadan önce bizdeyken volkan şen, serdar aziz, sercanı takıma monte eden kendisidir.



    Ama acil bi şekilde forvet,ofansif orta saha ve Yusuf Erdoğan aptalının yerine bir kanat daha almamız gerekiyor en az 3 transfer yapmalıyız



    Kerim Frei Mossoro haberleri var, Kerimi beğeniyorum keşke gelse, Mossoro olmasada olur 35 yaşında, santrafora Papis Cisse nin mutlaka alınması lazım ama zor görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titi Göztepe'ye gidiyor, parasal konularda ilk sorun çıkaranlardan olmasına rağmen takımdaki diğer stoperlerden iyiydi. İyi bir bonservisle çok değer kaybetmeden (31 yaşında) giderse güzel olur.



    Biletler çıkacak ama hala 10 numara transferi yok. Saivet ismi aylardır geçiyor ama o, Sivas'ta üstün performans gösterememişti. Mossoro gelsin daha iyi.



    Yönetimin Türkiye'nin en iyi yerli kalecisi olan Harun Tekin'i bu kadar değersizleştirmesini beklemiyordum. Yönetimin iyi niyetinden şüpheliyim, 2 yıldır takımı kurtaran kaptanı Beşiktaş'a satmanın bedeli bu kadar az olmamalı! Niye Harun'u satmak zorundayız açıklaması yapılıyor ki, kaleciye muhtaç olan onlarken biz muhtaç konumuna düşersek fiyatı onlar belirler :(. Batıyorsak da canımız ciğerimiz Harun'umuzu satamadık diye batalım!



    Biletler satışa çıkacak, hala forvet transferi yok! Stancu, Necid, Kubilay ile nasıl gol atacağız?



    Lima ve Yusuf Erdoğan ile sezon geçmez, bir kanat daha lazım. Paramız olmadığı için bu transfer zor gözüküyor. Bonservisi elinde diye son dakikada Volkan Şen'i getirirlerse (ekonomik olarak çok mantıklı aslında) taraftar, takım menfaati için destekleyenler ve yuhalayanlar olmak üzere ikiye bölünür. Bu durum, ligde kalırsa taraftar sayesinde kalacak bir takıma el freni almak anlamına gelebilir.



    Bu arada eski oyuncumuz Josue'nin de bonservisi elinde ve bu oyuncu çalışarak formunu koruyor, performansa dayalı bir sözleşme düşünülebilir. Alper Ademoğlu'nu falan satarlarsa dımdızlak kalmayız, Furkan Soyalp de garanti 11 elde ettiğini düşünüp salacağına rekabet eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • noldu la açıklamayı silmişsiniz
  • vay be bursa da düştü bu sene.
  • bursaya yazik oldu.

    yarin ankaragucu kazanirsa gelecek hafta goztepe ankaragucu maci olacak, buyuk ihtimal goztepe maci alarak ligde kalacak. bakalim besiktasa yaptiklari dusmanligi ankaragucune karsi da yapacaklar mi? ankaragucu bursayi kume dusurecek bu gidisle.
  • Geçmiş olsun kümeye düşmüşsünüz umarım intikamınada alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaragücü düşmanlığı başlasın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.