Şimdi Ara

Bursa’da Korona yolculuğu - Özel halk otobüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa’da özel bir halk otobüsünde yolcular, uzun süre aracı bekletip, fazla yolcu aldığını öne sürdükleri otobüs şoförüne tepki gösterdi. Yolcuların tepki gösterdiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


    Koronavirüs tedbirleri kapsamında belirli sayıda yolcu taşımalarına izin verilen toplu taşım araçlarında kurallara uyulmadığı görülüyor.


    Önceki gün akşam saatlerinde, Bursa’da özel bir halk otobüsünün içerisinin tamamen yolcularla dolu olması tepki çekti.


    Otobüs içerisindeki bir yolcunun cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde vatandaşların otobüs şoförünün fazla yolcu alınmasına ve bekleme yapmasına tepki gösterdi.










  • Bu tip haberler aşırı saçma ne bekliyorsunuz? Otobüsün boşu geliyor da halk dolusuna mı biniyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona işte böyle kişiler tarafından yayılıyor. Hükümet bekçiler güvenlik güçleri canla başla mücalede ediyor, sağlık personeli sabah 4'lere kadar insanüstü çaba harcıyor, bi şöförün teki cıkıp tüm bu çabaları sıfırlıyor. Vaka sayısı 80.000 üstü, eniştem söyledi. Mızrak çuvala sığmıyor artık. Hükümet, tedbiiiiir. Yasaklar geri gelsin. Ama böyle kişiler için yasak yetmez idam da gelsin. Hükümeti göreve çağırıyorum, görevini yapmıyor. Muhalefet sözü gibi oldu ama değil, toplum sağlığı sözkonusu ise bunun iktidarı muhalefeti olmaz, hepimiz tek güç aynı amaç çalışmalıyız. Allahın izniyle bu zorlu günleri de geride bırakacağız inş. Not: İronidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Corona işte böyle kişiler tarafından yayılıyor. Hükümet bekçiler güvenlik güçleri canla başla mücalede ediyor, sağlık personeli sabah 4'lere kadar insanüstü çaba harcıyor, bi şöförün teki cıkıp tüm bu çabaları sıfırlıyor. Vaka sayısı 80.000 üstü, eniştem söyledi. Mızrak çuvala sığmıyor artık. Hükümet, tedbiiiiir. Yasaklar geri gelsin. Ama böyle kişiler için yasak yetmez idam da gelsin. Hükümeti göreve çağırıyorum, görevini yapmıyor. Muhalefet sözü gibi oldu ama değil, toplum sağlığı sözkonusu ise bunun iktidarı muhalefeti olmaz, hepimiz tek güç aynı amaç çalışmalıyız. Allahın izniyle bu zorlu günleri de geride bırakacağız inş. Not: İronidir.

     sesli güldüm hocam





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.