Şimdi Ara

Bursa’da En İyi İngilizce Kursu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlar

    bursa’da en iyi ingilizcekursu hangisidir, hangisini tavsiye edersiniz?




  • bursa için tavsiye edebileceğim en iyi isim aysun uğuş. 4 aylık bir hazırlığın ardından ielts'e girdim ve tüm puanlarda 7'nin üzerinde alarak hedefime ulaştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih278 -- 12 Mayıs 2021; 17:39:14 >
  • işin açıkçası çok vasat bir ingilizcem yoktu fakat yeterli de değildi istediğim işler için bu yüzden ara ara kurs yardımı alıyordum fakat aldığım dersler bana sadece gerilememem için yardımcı olmuş sonra anladım hiç bir ilerleme kaydedemedim çünkü hep aynı grammar hep aynı kelimeler. bir arkadaşımın bahsiyle akademik yabancı dil kursuna kaydoldum sistem ve kaynaklar beni etkiledi yeni bir şeyler öğrenebilirim diye başladım. sadece yetişkinler için uygulanan bir dil eğitimleri olduğu için ciddi bir fark da gördüm eğitimimi tamamladıktan sonra ıelts e katılım sağladım hatta haziranda gerçekleşen sınavda fsmdeki akademik yabancı dil kursunda girmiştim sonuç olarak bir mühendis olarak yıllardır karşıma çıkan ingilizce sorununu akademik yabancı dil kursu ile rafa kaldırmanın huzurunu yaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucyyyy -- 18 Nisan 2022; 17:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada İngilizce kursu tavsiye olarak Aysun Uğuş. Tek geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumları teker teker okudum. reklam içerikleri almış başını gidiyor. kimseyi kandırmaya gerek yok. Bursada ingilizce kursu tavsiye denildiğinde bu işi hakkıyla yapan Aysun Uğuş tur.

    web sitesini inceleyin arayın görüşün.

    www.aysunugus.com.tr

  • aslına bakarsanız vakti ve ekonomik gücü olanlar için en iyi eğitim modelinin yurt dışı olduğuna inanıyordum o yüzden türkiyede eğitim almanın boşa zaman ve maddi kayıp olduğunu düşünüyordum. baya baya araştırdıktan sonra akademik dil kursundayım ocaktan beri eğitim alıyorum ben bile şaşırıyorum bazen kurduğum cümlelere şahane değilim tabi ki ama en azından cümle kurabiliyorum :) en çok sevindiğim şey ise renkmiş sayıymış onları öğrenmedik hiç. bence o yüzden konuşmaya çalışabiliyorum derslerde konular dikkatimi çekiyor teknoloji, sağlık, ekonomi güncel konular. başta insan korkmuyor değil ama sonra farkı anlıyor. beni cezbeden şey buydu zaten yetişkin için hazırlanan özel bir eğitim, kendi kitapları. eğitimim hala devam ediyor yazın ara vereceğim sadece. eğitimimi dondurup konuşma derslerine devam edeceğim bir dönem sonra yine kaldığımız yerden ekimde devam.

  • Forum sayfası perileri geldi :) aslında sayfaya almanca kursu önerisi olan var mı diye girdim ama sanırım buradan yorumları dikkate alarak karar veren çok oluyor ben dahil. O yüzden yazmak istedim. ben yıllar önce akademik internatioldan ingilizce eğitimi almıştım ve gerçekten çok memnun kaldığım bir dönemdi özellikle müfredatın ve kitapların yetişkin için özel hazırlanması beni epeyce etkilemişti. Bence gidin görüşün derim almanca eğitimi veriyorlar mı bilmiyorum yarın arayacağım veriyorlarsa zaten yine oradayım :) gitmek istemezseniz web sayfasından bilgi alabilirsiniz.



    www.akademik.com.tr

  • Bursada Toefl kursu çok aradım. Aysun Uğuş ismini çok duymuştum. Toefl eğitimi almaya başladım. Dersler şuan iyi gidiyor. Daha önce toefl skor yapmış Yabancı hocadan ders alıyorum. Aysun hoca Koçluk yapıyor. Birkac Türk öğretmenlerden memnun kalmayanlar olmuş. Duyduğum bu. Ama artık onlarla calismiyorlarmis.. Aysun hoca hassas ve çok takipçi. Bazen sıkılabilirsiniz çok yükleme yapıyor. Zorluyor. Can sıkıntısı için İngilizce Konuşmak için bi eğitim yok yani arkadaşlar. aysunugus.com.tr

  • Daha önce de genel ingilizce için yorum yapmıştım şimdi de ıelts eğitimi alıyorum akademik yabancı dil okullarından. aslında toefl mu ıelts mi epey düşündüm en sonunda ıelts de karar kıldım avrupada daha fazla geçerliliği vs var diye kurumlarda da sık sık karşıma çıkmaya başladı. ıeltse hazırlanmak isterseniz size en cazip gelecek yanlarından biri akademik internationalda British Council sınav merkezi olarak sınavlar yapılıyor yani kısacası eğitim aldığınız yerde sınava giriyorsunuz. Şuan derslerim devam ediyor hala bayramdan sonra gireceğim inşallah sınava.her sayfada her kurum için ayrı ayrı yorum görebilirsiniz en iyisi kurumu ziyaret etmek :)

    https://www.akademik.com.tr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaliali -- 26 Mart 2024; 15:4:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.