Şimdi Ara

Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Doktor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
81.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa Ağız ve diş sağlığı merkezi çok büyük bir hastane. neredeyse bursanın yüzde 80 burada tedavi oluyor denebilir. Hastanede 30 a yakın diş hekimi var. Bunların birkaç tanesine gittik, çok memnun kaldığımız oldu, hiç memnun kalmadığımız da. Aynı şekilde olumlu yorum duyduklarımız, olumsuz yorum duyduklarımız oldu.

    Bu başlık sayesinde, özellikle tavsiye etmek istediğimiz doktorları paylaşabilir, birbirimize yardımcı olabiliriz. Böylece hem yardımlaşmış oluruz, hem de doktorlara yapıcı eleştiride bulunmuş oluruz.

    Toplamda 3 farklı doktora gitmiş biri olarak bunalrı arasından, Alpay Yırcalı'dan memnun kaldığımızı söyleyebilirz. Özellikle hastayla yakından ilgilenmesi, nezaketi ve güler yüzü bizi bir hayli memnun etti. kendisine teşekkür ederiz.

    İlk tavsiye de geldi...

    devam...







  • Bahsettiğin Devlet hastanesi mi. Devlet hastanesine gidipde memnun kalan mı var mış cene gider.Devletten birşey beklenmez devlet olmasada olur
  • şevket yılmaz hastanesinin altındaki yerden bahsediyorum.

    bi sürü doktor var. hangisi iyi ilgilenir filan merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa' da Diş Hastalıkları konusunda hizmet veren Kamuya ait bir hastaneye ilk defa gitmeye karar vermenin heyecanı ile yapmış olduğum araştırmalarda Dt. Dilek Tunalı BALI' ya tedavi olmaya karar verdim. Diş Hastanesi hakkında kulaktan kulağa dolaşan olumsuz haberlere rağmen, ilk gün tedaviye başladığımda doktor hanımın güler yüzlü, sevecen ve kibar yaklaşımları daha evvelce kulağıma yansıyan tüm olumsuz haberleri silip attı. Dt. Dilek Tunalı BALI mükemmel bir Diş Hekimi. Gerek tecrübesi, gerekse hastalarına karşı olan ilgili davranışları gerçekten takdire değer...Ayni zamanda elinin çabukluğu da göz ardı edilmemesi gereken bir konu. Eli çabuk, fakat işini gerektiği gibi yapan bir çabukluk bu...Yani Bursa Diş Hastanesi yönetimini ve bu hastanenin personeli olan Diş Hekimi Dt. Dilek Tunalı BALI' yı tebrik ediyorum. Doktorum 10 üzerinden 10 puanı hak ediyor sonuna kadar. Herkese de tüm içtenliğim ile tavsiye ediyorum doktor hanımı..Teşekkürler Sayın Dt. Dilek Tunalı BALI..Sağolun.....(Ender Geyimer)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 22 Kasım 2013; 15:50:36 >




  • varmı baska tavsiyesi olan ?
  • Bende tam olarak bu konuyu merak edıyordum. Ben ağız ve diş sağliğinda bi doktora gittim. Ağızımdaki cürük diş belli ve numarasına varasıya kadar göstermeme ragmen bırseyın yok dedı.Bende şimdiden doktor arayışına başladım. Sansımı bu sefer sıra alırkenkı müşteri hizmetlerine bırakmayacam.
  • Dostlar, doktorun güleryüzlü olanı makbuldur. Diş tedavisi gibi sevimsiz bir durumda bir de doktorun ekşi suratı iyice sizi gerebilir. Buna dikkat etmenizi öneririm. Alpay yırcalı'nın güleryüzlü sempatik biri olduğunu gözlemledik ve mmenun kaldık. TAvsiye olunur.
  • 13 yaşındaki kızımın dişinden sorunu vardı. Tesadüfen DR. DİLEK TUNALI BALI'ya randevu alarak Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne gittim. Doktor hanımın ilgi ve alakası ve işindeki tecrübesi mükemmeldi. Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne ve Dr. Dilek Tunalı Balı'ya mesleğine gösterdiği ilgi ve özenden dolayı teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    Bursa' da, yeni, Özel Hira Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı. Ben gittim çok pişman oldum. Özlem Molla Mustafa isimli hekime gittim. Bu alanda deneyimsiz olduğumdan yanlış kişinin eline düştüğümü geç öğrendim. Diş çekimi için fiyat sormaya gittim. Fiyat veremiyoruz dediler. Ücretsiz muayene ve röntgen çekimi yapıyoruz dediler. Kabul ettim. Röntgenden sonra Özlem Molla Mustafa ya yönlendirdiler. Muayene etti ve yapacaklarını söyleyip fiyat verdi. Ben bir kaç yerden fiyat aldıktan sonra, yeni açılmasından ve ortamın kalitesinden dolayı kendilerini tercih ettim. Fakat çok para göz birisi çıktı. Söylediklerinden daha az işlem yaptı aynı paraya. Fiyatı da sürekli artırdılar. ilk verdikleri fiyattan çok üstüne ve daha az iş yaptılar. En son gidişimde bu yaptıklarının çok yanlış olduğunu söyledim fakat mahalle esnafı tarzında yaptıklarında haklı olduğunu söyledi. Yanında çalışanları da aynı kalitede insanlar. işin kötü tarafı, diş çekimi işini beceremeyeceğini anlayıp aynı soy isimde bir hekime yönlendirdi. Kendi yaptığı işlerden de şüpheliyim. Para göz ve işini bilmeyen birilerinin eline düştüm. Uzak durulması hekim ve poliklinik olduğunu hatırlatırım. Diş doktoruna giden birisini dinlemeyip poliklinik ortamına aldandım. Fakat önemli olan hekimin bu işte geçirdiği süre deneyimi ve hasta görüşleriymiş. Aman dikkat diyorum!

    diş çekimi için nasıl söylediğinden daha az işlem yapıp daha fazla para talep ettiler tam anlamadım ? dişin yarısını çekip yarısını ağzında mı bıraktı ?




  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Baştan dolgu sayısı, yapılacak işlemleri ve fiyat verdi. Fakat hepsini yapmadan sürekli para isteyip durdular. Ben de yapılan tedavi kadar da bırakıp kızdım çıktım. Şu an azımda hala çürükler duruyor. Yani bir nevi dediğiniz gibi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 26 Mayıs 2015; 17:00:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için memnun kaldığınız güncel doktor tavsiyeleri için konuyu tekrar çağırmış oldum. Tavsiyeleriniz varsa paylaşın lütfen.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Konu güzel kırıcı olmadıktan sonra herkesi eleştirebiliriz. Bence en üst başlıkta bütün doktorların isimlerini yazıp karşılarına olumlu yorum yapan olduğunda 1 artı (+) koy, daha anlaşılır olur, bunu bursa devlet hastanesi yanı sıra diğer devlet hastanelerin deki doktorla için de yapmanı tavsiye ederim (tüm şehirlerdeki)
  • Varmı son yorumlar arkadaşlar? 3 adet yirmilik diş iyi bir doktor bekliyor.Dilek hanımdan online randevu alamadım malesef sanırım oldukça dolu durumda.
  • İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Bursa'daki devlet hastanelerinde en başarılı hekimin Fatma Sökmen olduğuna kanaat getirdim ve randevu aldım. Beklentimin üstünde bir hekim çıktı desem yeridir. :) Bugüne kadar pek diş hekimine göründüğüm söylenemez, bu yüzden içimde ufak da olsa korku vardı ve devlet hastanelerinin pek tercih edilmemesinden dolayı ben de devlet hastanesine biraz önyargı ve endişeyle gittim. Ama yanıldım. Sanırım en doğru hekimi seçmişim. Diş taşı temizliği son derece acısız geçmişti. Bugün de dolgu yaptırmaya gittim. Güleryüzlü karşılandım yine. Verdikleri talimatlarla zahmetsiz bir şekilde sohbet ede ede dolguyu da bitirdik. Hepsi düşündüğümden iyi geçti. Bursa'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine görüneceklere Fatma hanımı tek geçerim. Hiç kuşkunuz olmasın, gidin görünün. Eğer okuyorsa buradan kendisine tekrar bol bol teşekkür ederim. :)




  • arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ama bursada devlet hastanelerinde tanıdığınız bildiğiniz eli hafif bir diş hekimi bilen varsa yeşillendiriniz lütfen ataevlerde özlem can diye duydum ama acaba başka varmıdır....
  • Devlet hastanesini bilmiyorum arkadaşım ama klinik olarak bütçen varsa balatta Dent Balat var. Tavsiye ederim. Benim gibi birini bile tedaviye ikna ettiler
  • Merhaba konuya şimdi rastladım ve hemen yazmak, sizlere faydalı olmak istedim. Arkadaşlar ailece diş problemlerimizi, kanal tedavisi, implant, köprü hepsini Koru diş polikliniği İlhan Şirin bey tarafından çözüme kavuşturduk. Son derece ilgili bir ekip, duyduğum kadarı ile şimdi Ataevler tarafınada bir klinik açaçaklar. Diş sağlığı konusunda şiddetle tavsiye ederim.Koru diş
  • 12.04 22 tarihinde bursa eğitim ve araştırma hastanesinden Dr Dilek Tunalı Balı hanımefendi den tesadüf eseri randevu aldım.Kendisi çok pozitif yardımsever birisi röntgen konusunda bana yardımcı oldu.
    Eli de çok hafif bir ısırık kadar dahil hiç bir şey hissetmedim.Kendisine tekrardan teşekkür ederim.Her şey gönlünce olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Dt. fatih Kaya'da kızım için ortodonti tedavisi yaptırdım. Şeffaf plak denen yeni bir teknoloji ile yaptılar psikolojik olarak çok rahat bir tedavi süreci yaşadık mutlaka ziyaret edin derim.

    www.fkdent.com.tr
    FK DENT Diş Kliniği | Bursa'nın En İyi Diş Kliniği
    https://www.fkdent.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.