Şimdi Ara

BURS ADALETSİZLİĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, malüm ekim ayı bir çok kurum ve kuruluşun burslarına başvurma tarihi. Burs ihtiyaç sahibi öğrenciler için umut kaynağı, büyük bir destek. Ama ; şu da bir gerçek ki 4-5 yerden burs alan öğrenciler, torpil yolu ile bursa hak kazanan insanlar var. Bu insanlar yüzünden gerçekten ihtiyaç sahibi olupta, burslardan yararlanamayan insanlar var. İhtiyacı yokken torpille burs almak, ihtiyacından fazla sayıda burs almak gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkına gasptır.

    İhtiyacı olan arkadaşların okul masrafı için gereken parayı bulabilmek için yanlış yollara yönelmemesi için, ihtiyacı olmayan, ama herhangi bir kurum ya da kuruluştan burs alan arkadaşları, torpil kullanacak olan arkadaşları, ihtiyacından fazla burs alan arkadaşları, ihtiyaç sahiplerine destek vermeye davet ediyorum.

    Ülkemizin bir gerçeğidir ki; üni.li genç kızlarımız fuhuş batağına düşmekte, bir çok genç yasa dışı örgütlere üye olmak zorunda kalmakta, bir çok genç BEYNİMİZ okul masraflarını karşılayacak işe kalkışırken, canından olmaktadır.

    HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN VAZİFEYİ YAPMALI! ÇEVREMİZDE Kİ İNSANLARI UYARALIM! BU ÜLKE İÇİN! BU ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN!

    SAYGILARIMLA.



  • gayet haklısınız. lüks arabasının benzin parasını çıkarmak için burs alıp parasını kullananlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.