Şimdi Ara

Burası ekşi sözlük değil !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu tarz konuları açanlarda tipik olarak aidiyet eksikliği var. Yani adam Ekşisözlüğü hayatında bir üst standart seviyesi olarak görüyor. Oraya üyelik alamadıysa bu aidiyet duygusunu tatmin etmek için Dh ye o tarz konular açıyor. Hani gerçek kadın bulamayıp şişme hatunlara kerkinirsin ya aynı o psikoloji. Ya da Ekşide de üyeliği var ama sözlükçü olduğunu burada da belli etmek istiyor.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    ne alakası var arkadaşım ekşide üyeliğim vardı sattım. Saçma sapan bir ortam. Sadece gündemi takip etmek için giriyorum o kadar. Samimi bir ortam değil 50 tane üyeliğim olsa da yazmam oraya gerek yok.

    Önyargı da iyiymiş hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • try1241 T kullanıcısına yanıt
    Lan hayır yanlış anladın. Bu tarz konulardan kastım senin bahsettiğin bilmem neyin bilmem ne olması tarzı Dh de açılan Ekşivari konulardı. O tarz konu açanlardan bahsediyorum. Senden değil
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    He he tamam başkan şimdi çözdüm. Haklısın. Başlığı direkt kopyalayıp buraya açanlar var özellikle onlara ayar oluyorum. Nasıl orada "50 kuruş var mı beyler" diye başlık açmak format dışı oluyorsa. Burada da "acil 50 kuruşa ihtiyacım olması" diye konu açmakta format dışı. En azından bunun belirtilmesi lazım.

    Genel olarak ekşi yıllar önce iyi bir ortamken şuan ergenlerin ve eziklerin doldurduğu bir yere dönmüş. Takip ettiğim 2 yazar dışında sadece gündemi takip etmek için giriyorum.

    Özellikle dikkat edin bir başlıkta ilk entry nasılsa diğer entrylerde onun kopyası oluyor. Koyun sürüsü gibi birbirlerini takip ediyorlar. O yüzden forum candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşideki hiçbir şeyi beğenmeme timi burda olmasın da gerisi kabul edilebilir yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.