Şimdi Ara

Burası benim psikolojimi alt üst etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar burası bir bağımlılıktır.
    Forumda vakit geçirmek çok keyifli, özellikle boş vaktim olduğunda burada ciddi anlamda faydalı bilgiler, işime yarayan fırsatlar görüyorum.
    Ancak şunu anladım ben burada çok vakit geçirdikçe doyumsuz ve memnuniyetsiz olmaya başladım. Örneğin bir ürün alıyorsunuz hevesle burada yazılanları okudukça o üründen soğumaya başlıyor insan, çünkü insanlar sürekli kusurlarını yazıyor. Kusurları okudukça siz sahip olduğunuz ve bir çok güçlükle aldığınız o şeyden 2 gün içinde sıkılmaya başlıyorsunuz. Hele birde benim gibi takıntılı bir insansanız vay halinize. Tuttuğunuz takımın sayfasına giriyorsunuz, takımınız iyi oynamış maç kazanmış ama futbolu çok bilen! forum sakinleri takımı yerden yere vuruyor. Neden? Takımın başında istediği adam yok çünkü.
    Bir çok güzel insan, yardım sever insan olduğu kadar art niyetli insanlarda var burada. Herşeyin kavgasını ediyorlar. Örneğin bir konuya giriyorsunuz ohoooo konu almış başını gitmiş saçma sapan bir şey için kavga ediliyor. O konuyla ilgili mesaj yok neredeyse. Neden böyleyiz acaba?
    Hiç bir şeyi beğenmeyenler, her şeyi kötüleyenler, o paraya o mu alınır diyenler, o bildiğin çöp diyenler.. aslında burası hayatın tam kendisi. Günlük hayatımızda da bu tiplerden çok var ama burası apayrı bir dünya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.