Şimdi Ara

Bunun İçin Okul Dondurayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Dostlar şuan Konya'da Bilgisayar müh. 2.sınıfa geçtim. Kısaca hayatımı anlatırsam Eskişehir'in iyi bir semtinde oturuyorum. Liseyi yüksek puan almama rağmen ailem-akrabalarım söylemesiyle buda okumaz mesleği olsun diye yüksek puana rağmen en kötü meslek lisesine gittim ve bitirdim.
    Tabi ne sosyal hayatım ne de dersleri öğrendim bu sürede üniversite için matematiğe özel hoca diğerlerine kendim çalıştım.
    Konya'yı hep yatay geçiş yapıcam diye gittim geldim bu sene notlarımı yüksek tuttum 3,5 ort yaptım. Ama geçiş için başvurduğum üniler ing. hazırlık sınavından geçmemi istedi tabi sınava girdim,geçemedim bende hazırlık olmadığından.
    Şimdi Konya'yı hiç sevmiyorum ve senelerdir meslek lisesinde okuduğumdan artık hayatımın baharında iyi şehirlerde okumak istiyorum zaten hiç arkadaş edinemiyorum hayatım senelerdir bombok babam'da kızıyor hiç arkadaşın yok diyor ama ben mutlu değilim ki bulunduğum durumdan kısacası bıktım artık senelerdir okul durumumdan ve bu benim hayatımıda kötü etkiliyor.
    Şuan kafam çok karışık sanırım okulu dondurmam yatay geçişe engel değil ve dondurayım mı yoksa bir yıl daha hem ingilizce hem okul notlarına çalışayım mı?
    İhtimalleri düşününce benimle aynı yıl girenler bu sene hazırlık okudu ve şuan 1. sınıfa geçti bende hazırlık olmadığından ikiye geçtim. Sonra bu sene gidipte bir dersten dahi geçemezsem zaten seneye yatay geçiş yapamam. Üstüne sabah okula akşam ingilizce kursuna gidicem. Birde haftasonları Eskişehire gelicem(geçen sene hep gelmiştim) ve bu sene okuyupta seneye 3.sınıf için geçiş yaparsam bu sene okuyacağım çoğu dersleri yeniden almam gerekicek orası ingilizce olduğundan.
    Bu sene gitmeyip seneye geçiş yapamazsamda ne yaparım bilmiyorum özel üniversite düşündüm ama? Gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaşlar kafam çok karışık daha konyada kalacağım yeri ayarlamadım gidersem.







  • Dayan okulunu oku en iyi şekilde planını yurtdısında yüksek lisans için yap. İngilizceyi kesin calısıp halletmen lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.