Şimdi Ara

BUNLARIN OLMADIĞI BİR ÜLKE İSTİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oooo herkese laf etmişsin özellikle toplar çok kızacak kaleni sağlam tut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin aşırısını yakacaksın. Fanatiklerin hepsi yallah fırına. Dincileri de yakacaksın. Bir başkasına pis gözle bakıp “tövbe tövbe” diyeni bile yakacaksın. Lgbt mi ne boksa onları da yakacaksın. Hatta onları önce silkeceksin bi kendine gelsinler ondan sonra yakacaksın. Ülkede aşırı, uç ne varsa yakacaksın. En son da beni yakacaksın. Psikoloji bırakmadılae



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 12 Temmuz 2019; 17:16:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Yazdığım ile konu arasındaki bağlamı kuramıyorsan o senin anlama kıtlığın ne yazık ki. Ne yazdığım ne söylediğim çok net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henkan -- 12 Temmuz 2019; 17:19:17 >
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    Dediğime cevap bile vermemişsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun, sonuna kadar bende katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milfka kullanıcısına yanıt
    Haklısın reis ama lgbt örgütü mensupları kalsın fazteziye açık ol biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    nerede özgürlük istemişim? lgbt kendi hallerinde takılırsa sıkıntı yok dedim. ama şova dönüştürür, yollarda köpek yürüyüşü yapıp midemi bulandırırlarsa, telefonda bağıra bağıra para yolla mıyorsun aşkım diyorsa, yolda geçenlere laf atıyorlarsa, kalabalık mekanlara girip insanların rahatını bozuyorlarsa o zaman def etmek gerek. küba lideri bile toplama kampları yapmıştır bunlar için.

    ayrıca lgbt cinsel sapkınlıktır gözümde diğer cinsel sapkınlıklardan bir farkı yoktur.
    Diğer konularda haklısın ama bunda boş yapmışsın. Lgbt bir cinsel sapkınlık değil, bilim adamlarının bilmeyip de senin bildiğin ne var?
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    bilim adamları ne diyor? bundan 30 yıl önce tımarhaneye atarlardı bunları. geçeceksiniz bu işleri. dünyanın gidişatını söylüyorum sana eşcinsellik normal sayıldı ve yaygınlaştı. zamanla ensest, swinger, cuckold, pedofili vs. bunlarda yaygınlaşacak. hepsi cinsel sapkınlıktır. doğaya ihanettir. neyse ki bunların yaygınlaştığını ben görmeyeceğim. gerçi eşcinselliği gördüm daha da yaygınlaşacak ileri ki zamanlarda. yazık...
  • her zaman derim HUZUR İZLANDA...
    gerisi boş.
  • Yazdıklarının her maddesine katılıyorum hatta içimden geçenleri benden daha iyi yazmışsın da bir tek Özbekler konusuna takıldım. Neden Özbekler?
  • Reisi, kabilesi, ital keko, ayı, suriyeli gitse. Olay çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke siyasal islam batağından kurtulsa ilerleyecek de işte ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Allah sabır versin, çünkü bu istediklerinin imkanı yok. Memleket senin hayalindeki gibi olsa keşke, sokakta gülümseyerek dolaşır herkes.

    Bencillik\Bizcilik zehiri öyle bir bulaştı ki memleket halkına, kurtulmak çok zor. Herkes kendi rahatsız olduğundan şikayetçi ama diğer insanlar ondan şikayetçi olduğunda özeleştiri yapma zahmetine girmiyor ne yazık ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam Türkiye'den bahsetmişsin maddelerden . . Senin için şu ülkeleri tavsiye edebilirim , saydığın maddelerden neredeyse yok ;

    Norveç - İsveç - Finlandiya- Yeni Zelanda - Avustralya - Danimarka - İzlanda - Faroe Adaları - İsviçre .. . Buralar cennettir , eğer gidersen zenginsen benide al dostum , iyi forumlar .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Reacher -- 13 Temmuz 2019; 12:56:47 >
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    Sokakta soyunup birbirlerine hallenen bir grup yerine Namaz Sohbet TABİKİ DE DAHA İYİ Hem şimdi Hem Allah Katında,

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akp denen illet gitmediği sürece bu maddelerin gerçekleşmesi zor. Artık nefes alınmaz bir hale geldi bu ülke. Normal de mutlu bir ülkenin vatandaşı bunları düşünmez. Günlük hayatını düşünür, iş projelerini nasıl daha güzelleştirebilir onu düşünür, kendini nasıl daha geliştirebilir eksik kaldığı noktalar neler onları düşünür, bu yaz tatile nereye gitsem acaba diye düşünür. Biz bunları düşünmüyoruz, düşünemiyoruz çünkü ihtiyaçlar piramidinin o kısmına gelemiyoruz. Önce karnımızı doyurabilmeyi, can ve mal güvenliğimizi düşündüğümüz için. Bunlardan diğer aşamalara geçemiyoruz. Dolayısıyla kimse kendini geliştirmeye de meraklı olmuyor. Akp bu insanların gözleri bağlamaya çalıştı yıllarca ve başardı da. Bir kesim bunun bir oyun olduğunu görüp ayıktı ama geçti biraz. Köklerine işledi ülkenin. İyileşiriz iyileşmesine ama iki şart var: akp defolup gidecek yerine çağdaş ve kendi ihtiyaçlarını değil vatandaşın ihtiyaçlarını düşünen bir devlet gelecek. İkinci şart ise zaman tabii ki. Bu denli derin, 20 yıllık bir enkaz ve tahribattan sonra iyi bir devlet yönetimi gelse bile bam diye iyileştirilmesi beklenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.