Şimdi Ara

Bundesliga 3 yıl boyunca TRT'de...!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Wolfsburg-Stuttgart maçında şifreye girdi TRT.Bugün araştırıp bulmam lazım keyleri.

    quote:

    Orijinalden alıntı: propesyonel

    ben ingiltere ligini hiç sevmiyorum . ne o gündüz gündüz güneşin altında maç yapıyolar. zaten uykumu getiriyo . tempo denen birşey yok . ispanya ligi en iyi seyir zevki onda bence


    Premier Lig senin uykunu getiriyor ve temposuz ise git bide Fransa Ligi'ni izle bkayım.Maç izlerken ölüp kalırsın heralde..

    Dünyanın en prestijli ligine b.k atmakta böyle bieşy olsa gerek..
  • enteresan bende niye şifre girmedi uyduda
  • premier league
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferfecir06

    Allah belasını versin TRT nin. Şifre girdiler maça. Hemen atlamayın uyduda şifre şart diye. Geçen sene 24 şifre mifre girmiyordu uyduya. İşin saçmalığı internetten izlenebiliyor. TV gibi hiç takılmadan net olarak izleyebiliyoruz. Ama uyduya ne diye şifre koyuyorsunuz??? Next YE-10000 var,ntv sporda da bundada beceremiyorum işte biss girmeyi. Birçok kişide beceremiyordur yada cihazda yoktur. Ne anladık bu şifresiz olayında.

    Muz Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Her şeyde olduğu gibi bundada saçmalıklar dolu.Madem uyduya şifre girecen,lan şerefsiz Ulaştırma bakanı, adam gibi KARASAL yayın verinde uydu kullanmayalım. Çok mu zor karasal yayını düzeltmek.Hem insanlara uydu aldırıyorsunuz,hem şifre giriyorsunuz. Allah Belanızı Versin!!!

  • benim uyduda da biss menüsü yok.olsa bererebilirim herhalde şifre girmeyi.

    bu şifre olayını nedense anlayamadım.geçen sene ş.ligini star veriyordu.çeyrek finale gelinceye kadar şifre koydu.sonra ne olduysa oldu çeyrek final yarı final ve final maçlarında şifre koymadı.yine geçen sene kanal 24 alamanya ligini şifresiz verdi.kanal a da fransa ligine şifre koymadı.kafalarına göremi şifre koyuyorlar acaba?yada bu işten para mı alıyorlar.birisi açıklasa fena olmaz.

    yine trt radyo 1 e kaldık. eski zamanlardaki gibi.90 ların ortalarında trt veriyordu maçları.şifresiz.o zamanlarda da her evde tv şimdiki kadar yoktu.(özellikle muhafazar kesimde).kahvehaneler daha yaygındı maç izlemek için.sonra endüstriyel futbol denen şey ortaya çıktı.şifresiz maç izlemek yakın zamanda bence tamamen tarihe karışabilir.şimdilik tek tük şifresiz bazı maçları hazırlık maçlarını verebiliyorlar.demekki endüstriyel futbol yüzde 80 lerde.yakın zamanda yüzde yüzlere gelebilir.bazıları hemen atlayacak.elano keita alex geliyor.doğal olarak bunların parası seyirciden çıkacak.bende onların canı cehenneme diyorum.onlar gelmeden de futbol oynanır.hemde daha keyifli.yıldızlar geliyor.hem pahalı geliyor hemde yurt dışına para aktarılıyor.ülke ekonomisinede yazık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.