Şimdi Ara

Bulmaca oyunu Rip Them Off, iOS için yayınlandı, Android versiyonu yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bulmaca oyunu Rip Them Off, iOS için yayınlandı, Android versiyonu yolda



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Lozange Lab'in yaptığı bulmaca oyunu Rip Them Off; iOS için yayınlandı, Android için de ön kayıt aşamasına geçti.



    Ayrıca Bkz.Korku oyunu Under: Depths of Fear, iOS için yayınlandı



    Rip Them Off oyunda ilerleyebilmek için ekonomi ve iş yönetimi becerilerinizi kullanmanızı gerektiren bir oyun. oyun klasik kule savunma oyunları gibi savaşın olduğu bir oyun değil. Bu oyunda amacınız mağazalarınızı düzgün bir şekilde yönetmek ve para kazanmak. Müşterilerin işlek olduğu caddelere dikkat etmek gibi birçok detaya da dikkat etmeniz gerekecek.



    Oyunun bir diğer özelliği zamana manipüle edebiliyor oluşunuz. Bu sayede stratejileriniz hakkında daha detaylı düşünebiliyorsunuz ve oyunun strateji yönü de güçleniyor.



    Oyun şu anda 36,99 TL'lik fiyatı ile App Store'da erişime açıldı. Google Play'de ise ön siparişe açılmış durumda, oyun henüz çıkmadı. Ancak yakın zamanda çıkması bekleniyor.










    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/086532/rip-them-off-is-a-tower-defence-puzzler-thats-now-available-to-pre-register-for-android-following-its-ios-launch/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.