Şimdi Ara

Bullseye vs Punisher

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bullseye vs Punisher

    Güçleri ve Yetenekleri:

    Bullseye’ın teknik olarak insanüstü hiçbir gücü yoktur, ancak amacı inanılmaz derecede insanüstü olabilir. Herhangi bir nesneyi ölümcül bir mermiye çevirebilir. Bu bir bıçak, bir mermi, bir ataş veya bir diş bile olabilir. Hedeflerini neredeyse her mesafeden veya açıdan kesin doğrulukla vurabilir. Sadece bu saldırıları algılayan Daredevil ya da Örümcek-Adam gibi kahramanlar hayatta kalma şansını yakalarlar.

    Ölümcül bir düşme sonucu Bullseye’ın omurgası, tıpkı Wolverine’in kemikleri gibi adamantiumla güçlendirilmiştir. Bullseye bu sayede yaralanmalara karşı dirençlidir ve çoğu insanın son derece rahatsız edici bulacağı şekilde vücudunu eğip bükebilir.

    Bullseye vs Punisher

    Yetenekleri

    1.85 m boyunda, 91 kilo, mavi gözlü ve siyah saçlı olan Punisher, fiziksel olarak çok sıkı egzersiz yapan bir insanın gücüne sahiptir. Oldukça ağır biçimde beden eğitimi çalışır, her gün güvenli evlerinde sahip olduğu poligonlarda ateş eder.

    Punisher yüksek yeteneklere sahip, deneyimli bir savaşçıdır. Mükemmel savaş kayıtlarına sahip bir deniz piyadesidir. Castle Vietnam'a ikinci gidişinde bir keskin nişancı olarak görev yapmıştır. Ayrıca ABD Deniz Piyadeleri'nin keskin nişancı, piyade ve keşif okullarını bitirmiştir. Ayrıca Navy SEALs, UDT (Underwater Demolition Team), LRRP(Uzun mesafe keşif devriye) ve hava komandosu olabilmek için Amerikan Özel Harekat Birlikleri eğitiminide almıştır. Ayrıca bir eğitim programı için Avustralya'ya gönderilmiştir ve Avustralya SAS'ında eğitim almıştır. Gerilla savaşında'da eğitimlidir ve tecrübelidir.

    Yakın dövüştede çok etkilidir. Nash Ryu Ju Jitsu'yu (Castle'a yakın dövüş eğitimini veren ustası tarafından yaratılan dört dövüş sanatının bir karışımı) ve Marine Corps LİNE dövüş sistemini tercih eder. Ayrıca Nash Ryu' dan çok yüksek seviyede Ninjutsu eğitimi almıştır. Kendisinden daha büyük ve daha güçlü adamları yenebilecek yetenektedir. Eğer gerekirse silahsız ve sadece yakın dövüş tekniklerini kullanarak, çok kişiden oluşan grupları saf dışı bırakabilecek yetenektedir ve gücündedir. Bıçakları çok iyi kullanabilir ve üzerinde en az 3 ya da 4 bıçak tarzı silah bulundurur. En sevdiği bıçak ABD Deniz Piyadeler'inde bıçakla savaşma eğitimi aldığı KA-BAR bıçağıdır.
    Yalnızca birkaç konvansiyonel silahla ve ailesini öldürenlere olan nefretiyle, bir düzine iyi eğitimli, tecrübeli ve iyi silahlanmış rakibini tek bir çatışmada öldürüp, nerdeyse hiç yaralanmadan kaçabilecek kadar beceriklidir ve yüksek askeri eğitimi bunu sağlamaktadır. Ayrıca çok iyi nişancıdır ve tek bir eliyle çok ağır silahları taşıyabilir.







  • Ekipman durumları ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pes2012forever

    Ekipman durumları ?
    1) yakın mesafede sadece yumruk yumruğa dövüşecekler bullseye'ın fırlatacağı herhangi bi nesne olmayacak



    2) uzak mesafeden taarruz tüfeğiyle birbirine sıkacaklar her ikisininde çelik yeleği falan olacak ama bullseye mermiyi sektirerek vuran birisi adam hangi açıdan vuracağını hesapladığı için punisherın bu versusu alması imkansız gibi
  • Boreman Lames kullanıcısına yanıt
    1- Punisher'in biraz şansının olabileceği bir vs. Ama yinede bullseye alır yüksek ihtimal.

    2- Silahlar konuşursa dediğin gibi Bullseye rahat alır.


    Bonus: İkisininde elinde sadece avcı bıçağı olsa ve bu şekilde vs atsalar belki punisher alabilir. Baya yüksek zorlukta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pes2012forever

    1- Punisher'in biraz şansının olabileceği bir vs. Ama yinede bullseye alır yüksek ihtimal.

    2- Silahlar konuşursa dediğin gibi Bullseye rahat alır.


    Bonus: İkisininde elinde sadece avcı bıçağı olsa ve bu şekilde vs atsalar belki punisher alabilir. Baya yüksek zorlukta.
    bıçakla savaşırsalar bullseye arayı açıp fırlatabilir yada yakın mesafedende vurabilir. Bullseye her açıdan daha iyi görünüyor.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Arayı açma gibi şeyler düşünmedim. H2H'nin K2K hali gibi Punisher avcı bıçağı ile özdeşleşen bir karakter, o şekilde bir vs'de de yenilmez herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 20 Kasım 2018; 20:3:59 >
  • Evet bu foruma girdiğime göre birkaç dikkatimi çeken konuya bir yorumda ben yapayım.Şimdi dövüşün olduğu yer durumuna göre değişir.Örnek;
    1-Eğer belirli bir alan ve fırlatılabilecek eşyaların olduğu bir yer olursa bullseye acımaz(ofis,taşlık alan vs)
    2-Yok normal çimenlik alanda yumruk yumruğa dövüşe dönerse punisher zorlansada döver.(Çizgi romanlarda dövmüşlüğü var diye biliyorum)
    3-Eğer böyle uzun menzilli,sniper tarzı takılırlarsa da punisher yener.(silah kullanmada her türlü daha iyidir punisher)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.