Şimdi Ara

Bulduğunuz sıfır aracı düşünmeden alın demiştim. Şimdi ne oldu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÖTV indirimi gelse bu sefer diyecekler ki biz zaten zam yapacaktık onu erteledik, indirimi son kullanıcıya yansıtmayacaklar, bu ülkede arabanın ucuzlayacağına inanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Bireysel silahlanma lazım. Amerika'daki gibi. Öteki türlü doğulular ellerinde keleşle çökerler her yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hiç 0 araç almak için bayilere gitdinizmi ocak ayından beri araç arıyoruz araba yok ww,audi,mercedes,volvoda diğerlerine bakmadım şu durumda parasıyla bile yoktu zaten araba şubatda gitdik araba temmuza gelir fiyatıda o zamanki fiyat olur dediler şu durumda araç bulunmazken siz ötv indiriminden bahsediyosunuz heleki nerdeyse bütün otomobil firmaları virüs nedeniyle üretimi durdurmuşken eylüle kadar doğru düzgün 0 araç geleceğini düşünmeyin ve fiyatlarda uçucak pahalı diye almayanlar kaybedicek sonuçda euro üzerinden bu araçların çoğu adamlar 30 bin euroya satıyosa arabayı yine 30 bine satcak hatta virüs nedeniyle üretilen ülkelerdde bile zam gelcek euro dolar yükseliyor düşmemek üzere daha 6 nın altına asla düşmez dolar
  • 1-Açılış
    2-İstiklal Marşı
    3-"Sakın bu fiyatlardan araba almayın" konuşması
    4-"Bu fiyatlardan araba alan çok zarar eder" isimli münazara
    5-"Ötv indirimi geliyor" adlı sunum (Kesin bilgi yayalım)
    6-"Ötv gelince şişirme fiyat yazanları göreceğim" adlı skeç
    7-"Araç satılmıyor aslında hep filolar alıyor" adlı tiyatro
    8-"Araba almıyoruz" adlı kampanya sunumu
    9-İstiklal Marşı
    10-Kapanış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 4 Nisan 2020; 23:30:26 >
  • "dedim dedim inanmadınız, bak ne oldu şimdi?"
  • ford yeniden üretime baslama kararı almış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VeNoM

    ÖTV indirimi gelse bu sefer diyecekler ki biz zaten zam yapacaktık onu erteledik, indirimi son kullanıcıya yansıtmayacaklar, bu ülkede arabanın ucuzlayacağına inanmıyorum.
    Dolar-euro bazlı ucuzlama olur. TL bazlı ucuzlama olmaz

    TL bazlı ucuzlamayı zaten bu ülkenin insanı karşı çıkar ilk başta. Ben geçen hafta 170 bine almıştım şimdi 140 bin benim 30 bini verin diye ÖTV indirimine karşı propaganda yapar devamlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kimsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    Bireysel silahlanma lazım. Amerika'daki gibi. Öteki türlü doğulular ellerinde keleşle çökerler her yere.
    Doğulular ve Karadenizliler çoktan her yere çöktüler zaten.
  • galerici ilana aracı koyuyor birkaç gün sonra x beye y gününe kadar opsiyonlandı diyor. fakat ne hikmetse ilan yenilenip duruyor şu x bey gelse de aracını alsa :)
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Hadi ilana güncelleme geliyor. X beye de güncelleme geliyor mu acaba.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar en az % 10 düştü zaten oglim sen neyin kafasındasın sarı siteyi iyi oku

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣 dostum ilk mesajında ağırdan satıp bu mesajında için için ağlamandan hiç anlaşılmıyor araç al sat yaptığın 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • liberti2 L kullanıcısına yanıt
    Ne düşmesi ?

    Üsluba dikkat et

    Terbiye edep nezaket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir alsatçının aslında ne kadar zor durumda olduğunu ispatlayan konu.
  • Piyasa ha deyince duzelmez. Uretim durdu. Daha 2 aya başlamaz. Bu arada herkes cepten yiyecek. Çoğu firma belki kapatacak. Kriz bitince milletin cebi para dolmayacak. Adam iş arayacak müşteri arayacak. Üretimi toparlayacak. Bu süreçte arabasını satmayan çok zarar eder. Kriz bitince insanlar araba almak isteyecek gezmek isteyecek ama parayı nerden bulacak. Kredisi var herkesin. Yeni kredi çekmek de zor olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizi dinlemedik.
  • https://www.memurlar.net/haber/898519/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm dünyada işsizlik ve ekonomik kriz tarihteki en büyük balona yol açmak üzere. ABD'de adamlar milyonlarca insanın işsizliği üzerinden yeni krizin ne kadar süreceğini ve işsiz bireylerin ne yapacağını tartışıyor biz de ise derde bak. Bu ülkede araba alanların hepsi taksitle, banka kredisiyle araba almışken, bu alanların çoğu şu anda erteleme ya da devlet yardımı beklerken, bu krizden sonra ne olacak da, insanlar koşup deli gibi arabalara saldıracak biri bana anlatsın? Biraz ekonomi haberlerini okuyan herkes görüyor ki minimum 2 yıllık bir resesyondan bahsediliyor tüm dünya için. Bunun olduğu yerde zaten parası olmayan ve borç içinde yüzen toplum gidecek arabalara saldıracak öyle mi? Siz ya sayı saymayı bilmiyorsunuz ya hiç dayak yememişsiniz derler adama. Al-sat yapanların insanları gaza getirdiği için açtığı başlıkları boşverin arkadaşlar. Etrafınıza bakın, kaç kişinin borcu var? Kaç kişi varlıklarını borçla edinmiş ya da rahat durumda? Bunları oranlayın ve sonra düşünün, ekonomik daralmada krediyle araba almış ve borcunu ödeyemeyen insanlar ne yapacak? Elbette elindeki en kolay satılabilir olan şeyini satacak. Bunun da ne olduğunun söylemeye gerek yok sanırım.

    Diğer tez de arabanın olmaması üzerine kurulmuş. İktisat denen şeyden bihaber olan arkadaşlara şunu hatırlatmak isterim ki bir şeyin arzının kısıtlı olması onun fiyatının yükseleceğini göstermez. Fiyatı yükselten ya da belirli bir seviyede tutan arz ölçüsünde ya da daha yukarıdan bir talebin olmasıdır. Şu an talep var mı? yok. İnsanlar ne kadar süre işsiz kalacaklarını düşünürken, işe yeniden başlasam bile acaba şirket beni çıkarır mı diye düşünürken, bir yandan da gidip arabalara saldıracak ve araba fiyatlarında patlama olacak öyle mi?

    Öyle diyorsanız geçmiş olsun. Zarar etmesi olası bir al satçısınız. Şimdiden elinizde patlayan araçların üzerine bir bardak soğuk su içebilirsiniz :D

    Tepeden millete araç çakmak için görece tepeden siz de araç aldınız ve şimdi bunu satmak için kıvranıyorsunuz. Satamayacaksınız. Satsanız da öyle düşündüğünüz gibi bir karla satamayacaksınız. Ben de araç almayı düşünen birisi olarak bakıyorum ve fiyatlar düşüyor. Düşmeye de devam edecek. İstediğim seviyelere gelince elbette alacağım. Ama asla bu fiyatlardan ve al satçılardan değil. Siz de araç almayı düşünüyorsanız araç fiyatlarını değil reel piyasaları izleyin, insanların asıl sıkıntılarını görün, ona göre karar verin. Buraya gelip de başlık açan ama bir adet bile ekonomi haberi okumayan, elinde araçlar patlamış 3-5 ergenin açtığı başlıklara değil, yan komşunuza, akrabalara, toplumun geneline bakmaya çalışın.




  • Yiyecek ekmek bulamayacağız adam araba diyor. Kim takar arabayı şu an. Sen arabanı yersin ilerde. Hahaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 11 Nisan 2020; 16:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.