Şimdi Ara

Bugün bir tacize tanıklık ettiğimi düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu nispeten iyi bir şekilde çözüldü arkadaşlar. benim herkese tavsiyem, dikkatli olunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 22 Ağustos 2014; 21:35:16 >



  • kız rahatsız olsa tepki verir yırtık dondan çıkar gibi atlama sen
  • Uzun bir yazı yazmıştım ama mobilde olmanın sıkıntısıyla yollayamadan silindi. Her neyse bence kıza sormalisin. Farkında olduğu halde sesini çıkaramıyor olabilir. (Ki genelde boyle olur korku, sindirilmislik vs) Tepkisi "sanane" olursa o zaman insanlık gorevini yapmanın huzuru olsun canını sıkma. Ama yukarıdaki klasik türk erkeği anasına bacisina yapılınca aslan kesilip başkasına yapılırsa susan tiplerden olmamalı insan. Bence kesinlikle kıza sormalisin. Sen kullanırken boyle bir şey olmadığını belirterek istersen hocayı uyarabilecegini belirtebilirsin. Bana dokunmayan yılan bin yasasincilardan olmamak önemli. Herkes sadece kendi kapısının onunu degil gerekirse başkasının kapısının onunu de temizleyebilmeli. Duyarlılığını için ben tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya da çekin ne olur olmaz ama kıza da bir sorun. Nasıl soracaksınız bilmiyorum ''Hoca sanki seninle biraz daha samimi, acaba bu cinsiyetinden dolayı mı ? Aşırılığa kaçıyor gibi geliyor bana taciz gibi'' diye gidebilir misin bilmiyorum. Ben o anda rahat konuşur olayı tam anlatabilirim ama şimdi anlatamadım.
  • Kizin rahatsiz oldugundan emin olmalisin kesinlikle. Sorsan rahatsiz olsa bile rahatsiz oldugunu soyleyemeyebilir utancindan. Zaten rahatsiz degilse ortada sen kalacaksin, cok kotu bir durum.
    Kizin moralinden anlaman lazim rahatsiz olup olmadgini.
    Ona gore hareket edeceksin.

    En kotu kurs bitsin sertifikayi al. Hoca ile ozel ders ayarla. Cek arabayi kenara, hafifce bi benzetiver cok rahatsiz olduysan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

    Uzun bir yazı yazmıştım ama mobilde olmanın sıkıntısıyla yollayamadan silindi. Her neyse bence kıza sormalisin. Farkında olduğu halde sesini çıkaramıyor olabilir. (Ki genelde boyle olur korku, sindirilmislik vs) Tepkisi "sanane" olursa o zaman insanlık gorevini yapmanın huzuru olsun canını sıkma. Ama yukarıdaki klasik türk erkeği anasına bacisina yapılınca aslan kesilip başkasına yapılırsa susan tiplerden olmamalı insan. Bence kesinlikle kıza sormalisin. Sen kullanırken boyle bir şey olmadığını belirterek istersen hocayı uyarabilecegini belirtebilirsin. Bana dokunmayan yılan bin yasasincilardan olmamak önemli. Herkes sadece kendi kapısının onunu degil gerekirse başkasının kapısının onunu de temizleyebilmeli. Duyarlılığını için ben tesekkur ederim.

    +1 böyle yap

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 22 Ağustos 2014; 21:35:54 >
  • Okurken devrelerim yandı

    Hocam kız rahatsız olduğunu bisekilde belli eder. Sen hocayla yanlız olduğun bi ara banada dokunsana fekan diyin o anlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @2 hoca

    @WooX61
  • Bence fesat olmamak gerek.

    Ben olsam bayan arkadaşın varsa onu ayarla derim.Mesela arkadaşın kurs çıkışı gelsin kızla tanışsın.

    Sonra bana böyle böyle şeylerde bulunuyordu size bulundu mu tarzı diye sorabilir.

    Ama bence öyle fesat olmamak lazım.
  • Kız taciz ettiğinden emin olamamış olabilir.Kız bişey demezse olaya dalma sen zararlı çıkarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun .Senin yerinde baska bir erkekligi sadece 200 gr et parcasi fazlaligi olan biri olsa gormemezlikten gelir.Bence ordaki bayan kardesimize sor.Sizi rahatsiz ediyor mu diye .Eger ediyorsa adamla kesinlikle laf dalasi kavgaya girme.Polise sikayet edin.Bayan sikayet etmese bile en azindan surucu kursunun patronun gidip bagirip cagirsin.Polise sikayet edicegim diye korkutsun.Onlar sirf is buyumesin ,surucu kursunun ismine bok surulmesin diye adami hoplatirlar.Tabi insanliklari yoksa bilemem.


    Sessiz kalirsan yukardaki bazi eziklerin dedigi gibi,iki gun sonra o adamla teke tek kalir arabada kiz belki.Daha buyuk seyler yaptigini dusun .Tamam sana birsey olmaz ama vicdan ve de Allah katinda nolur orasini bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız ile konuş rahatsız ise , bir daha ki derste kız ile işbirliği yapıp hocayı kameraya kayıt edin , şikayetçi olun işinden olsun.
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 22 Ağustos 2014; 21:36:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uohk061_TS

    arkadaşlar videoya kaydettim. şahsen net olarak karar verdim adam taciz ediyor. videoda net gözüktü mü bilmiyorum tekrarını izlemedim çünkü. ama adam yine direksiyonu tutarken net bir şekilde kolunu kaldırarak kızın göğsüne temas etti. bilinçliydi kesin olarak. zaten videolar toplam 10dk var sanırım adamın kolu devamlı kızın göğüslerine temas ediyor. yükleyeyim, buraya da koyacağım sizler de görürsünüz. yarın bir daha ders var o zaman kıza soracağım artık bugün fırsat olmadı.

    bekliyoruz. merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.