Şimdi Ara

Bugün 2 tane kedi gömdüm... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa ders olur .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allahın sessiz mazlumlarından ne isterler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yazık ki istediğimiz kadar beddua edelim buradan bir şey çıkmaz. Sokakta o kadar çok hayvan var ki bu ezilmelerin de sonu gelmez.


    Araç ezmese türlü türlü hastalıktan ölüyor hayvanlar. Parazit aşıları yok, sağlıklı yiyecek kaynakları yok vs vs.


    Bazı olaylar ne yazık ki çözümsüzdür arkadaşlar, ben de paso motorsikletin çantasında mama ile gezer ve gördüğüm hayvanlara mama veririm.


    Hatta veterinere götürdüğüm kritik hastalığı olan kediler de oldu, kaç bin lira harcamışımdır kim bilir.

  • muratalagoz kullanıcısına yanıt

    Allah razı olsun senden, gönlüne sağlık..

  • Okurken kanim dondu..Cehennem gercekten bosuna yaratilmadi cunku bu insanlar , dunyada yaptiklarinin cezasini cekmiyorlar. Hayvana mazluma zarar veren insandan herturlu pislik beklenir. Allaha havale etmekten baska malesefki caremiz yok. Sizinde emeklerinize , yureginize saglik.

  • Siz ve sizler gibi iyi ve duyarlı insanlar bu dünyayı terkettiğinde geride kalanlar çok kötü şeyler yaşayacak umarım o gereksiz, duyarsız yaratıklardan olmayız.

    Sokağa ekmek atanlardan , denize , sağa , sola çöp atanlardan , bitkilerinde canlı olduğunu unutup onları beton için doğrayanlardan , yakanlardan , sokaktaki canlılara hiçbir fayda gelmez.

    Dünya bir bütündür , bunu unutanlarla bizler bir değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi ve köpeklerin yeri sokaklar değildir, evdir. Hem onlara zulüm, hem bize. Özellikle köpekler için söylüyorum bunu. Öldürülmelerine karşıyım fakat bütün sokak hayvanları kısırlaştırılmalı. Herkes için en iyisi bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kediye köpeğe dışarıdaki zararsız canlılara zarar veren haysiyetsizler umarım dünyadan aynı şekilde eziyet görerek yok olurlar.

  • çok üzüldüm ancak bu konuyla yönetenler ilgilenmiyor ki sokaklar hayvanat bahçesi gibi. Belli bir bütçe ayrılsa her türlü önüne geçerler. Hayvanlar sokakta acı çekiyor resmen apartmanın önünde beslediğim kedinin kapının önündeki paspasta doğum yaptığına şahit oldum. Aynı şekilde sokakta büyük bir kedinin yavru kediyi yediğine de şahit oldum. Ev ortamında alerjik olan insanlar olmasa alıp bir kaç tane beslerim ama böyle olunca nereye kadar biz düşüneceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Bilerek ezenin , evladı ailesi ve kendisi ezilerek can verir inşallah .

    Umarım kötü niyet döner dolaşır sahibini bulur. İçiniz pislikle nefretle dolmuş . Şu ülkede neden kimse aklı selim olamıyor. Doğru bir şeyi savunurken bile içine ediyorsunuz vasat iq puanınızla.Sözde yapılan bir yanlışa tepki veriyor


    Her birey kendi suçunun cezasını çeker. Kimse bir başkasının kabahatinin cezasını çekmez. Yarın bir gün bu kapasite ile üreyebilirsen seninde evladın olacak.Senin bu pis kalbinin cezasını evladın mı çekmeli yani .


    Bu gibiler yüzünden ülke bugün bu halde. Bu kapasitesizlerle bu ülke ne kadar ileri gidebilir.

  • sokak hayvanları konusunda daha çok kat etmemiz gereken yol var

  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bence şirketin ismini vermelisiniz. Sosyal medyada konu biraz yayılsın bakın nasıl g*tleri tutuşacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musbab kullanıcısına yanıt
    Adınıza üzüldüm büyük ihtimalle vasat bir hayatınız var ve vasat hayatınızı insanların iq su ile birleştirmeye çalışıyorsunuz ama malesef ne hayatım ne iq um vasat . Ben bir hata yaparsam bu denli büyük ise 7 sülalemde çeksin . Bu gibiler dediğiniz yani ben ve benim gibileri tanımadan saçma sapan minik dünyanıza göre şekillendirip minik bakış açınız ve görüşünüzle insanları sınıflandırmayın . Dahada küçülürsünüz bir bakarsınız sizi ezmeye başlamışlar .
    Kurunun yanında yaşta yanar mantığı ile tüm ailesine gelmesini temenni ediyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Sen böyle bir hata yaparsam yedi sülalem çeksin diyorsunda bakalım onlar senin zeka geriliğinin cezasını çekmek istiyor mu.Birazcık zorla kendini empati kurmayı dene.Çalışıp çabalayıp bir hayat kuruyorsun sonra kardeşin veya bir akraban geri zekalı diye tüm başarın elinden alınıyor. Israrla aynı bakış açısına devam etmek kapasiteni net olarak ortaya koyuyor.

    Konuyu uzatıp vaktimi boşa harcamak istemiyorum.Bu sana yazdığım son cevaptır .Sana yazmamdaki asıl amaç zaten belki biri görür yanlış olduğunu anlar düşüncesiydi. Sen evrilmen çok umrumda değil açıkcası.Nasıl bir hayata sahip olduğumu forum köşelerinde dile getirecek değilim.Bu bana birşey katmaz.Hoşçakal

  • Musbab kullanıcısına yanıt
    Bu zekayla alıp veremediğiniz ne çok merak ettim ? Bir sorununuz mu var bu konuda ? Ben kurunun yanında yaşta yanar diyorum hala bana saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz . Ya da neden bu kadar takıldınız ailenizde böyle kedi ezen birimi var ? Kurunun yanında yaşta yanacağı için böyle kişilerin dışlanması gerekir ilk başta aileden . Bunları söylemeye çalışıyorum ama tabi birine anlatır gibi anlatmak lazım size .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.