Şimdi Ara

Bu ünileri sıralayacak birisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar para, iş garantisi vb için değil; alanımda uzman, işi bilen, hastalarıma en iyi hizmeti verebilen iyi bir doktor olmak için tıp fakültesi istiyorum. Hayatımın sonuna kadar bu mesleğin içinde olmak en ileriye ulaşabilmek istiyorum. Yks den de 4k-7k arası bir sıralama bekliyorum. Sizden ricam bu okulları bana sıralayabilir misiniz? Ve bilginiz olan okullar hakkında iyi-kötü yorumlarınızı paylaşabilir misiniz?

    Dokuz eylül-marmara(ing)-akdeniz-gazi-sbü istanbul-sbü ankara(gata)-yıldırım beyazıt-uludağ-medeniyet-osmangazi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dokuz eylül gazi akdeniz osmangazi sıralaması yapardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbü yü niye yazmadınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evine yakin olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Evime hepsi uzak önemli olan eğitim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oranın hoca sayısı hastanesi hakkında bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dokuz eylül neden gaziden önce açıklar mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir olarak izmir daha iyidir
    Orada okuyan arkadaşım teorik bilgiyi daha iyi pratiğe döktüğünü söylüyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşm ege tıp 3. Sınıf öğrencisi olarak dediğin tüm üniversiteleri görmüş ve o şehirlerde bol bol yaşamış biri olarak tavsiye yapayım .

    Eğer gezme tozma takılma işlerine meraklıysan ki meraklı değilsen de olmanı tavsiye ederim . Deu , akdeniz , eskişehir sıralamasını yaparım . Ben ege yazmış biri olarak keşke bu kadar puan kölesi olmasaydım akdeniz yazsaydım diyorum . Sana tavsiyem akdeniz tıp fakültesi ve deu tıp çevresi ev kiralarını yaşama olanaklarını kendince kıyaslaman ve 2 üniversiteyi görmen yönünde . İçin sinerek karar ver ki 6 yılın zehir olmasın .

    Ankara leş bir şehir . Yaşadığın şehir çok etkili bir durum bence . Ama kendin bak karar ver . Ben ankarada yaşıyordum kaçtım gittim misal .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Hocam en çok hasta görebileceğim şehir ankara ama eğitim gezmekten daha önemli benim için. Elbette gezmeyi severim ama ilk önceliğim iyi bir doktor olmak o yüzden aklımda gazi var. Eğitim olarak dokuz eylül-gazi-akdeniz kıyaslar mısınız? Ayrıca dokuz eylül seneye pdö yü bırakıyor entegre sistemde ilk yılı olacak henüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle diyim . Eğer belli kalitede bir üniversiteyse hasta profili seni bağlamaz . Ege ankara akdeniz vs arasında senin hissedebileceğin farklar yok . Ama atıyorum uzmanlık yazıcaksın . Yakın zamanda ablam yazdı örnek vereyim . Dahiliye yazmak istedi araştırıyor bakıyot . Akdeniz bu konuda en iyisi çünkü hematolojisi gastrosu falan gleişmiş . Aynı zamanda bu nakillerin vs en çok döndüğü üniversite . Lakin akdenizin böyle olması gaziye nispeten çok + bir özellik . Ama sen öğrenci olarak bu farkı ya kendi çabalarınla biraz görürsün ya hiç göremezsin . Yani çok seni bağlayacak bir durum değil .

    Dokuz eylül gidip gördüğüm kadarıyla çok aşırı plan programlı bir okul . Sistem değişikliği 1-2 sorun yaratıcaktır ama yıllardır aynı sistemde olan okullarda sorun olmuyor mu ? Oluyor . Bence bu 3 söylediğin okul arasındaki tek fark okulun imkanları ve şehir farkı . Öğrenci olarak sen çalıştığın ve almak istediğin kadar bilgiyi alıcaksın . 3 şehre de 3 okulun yerine de 3 yerde de yaşayacağın yere bakıp öyle karar vermeni tavsiye ederim .

    Prof sayısıymış , ordaki ünlü hocaymış vs bu tarz safsafatalara bakmak mantık dışı . Seneye sen de hak vericeksin bana . 3 ü de akademik olarak eşit yerler sayılır . Benim şu anki aklım senin yerinde olsa 3 şehirde öğrencilerin yaşayıp takıldığı yerlere bakardım ve 3 şehre de kabaca bakardım , tıp kampüslerini inceler öyle yazardım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Eğitim olarak şöyle bir fark yok . Aralarında sıralama farkı olması toplumun nereyi daha popüler görmesinden kaynaklanıyor . Benim sevgilim esogüde ben de egedeyim . 1mg fark göremiyorum eğitimlerde sistemlerde mesela öyle anlatayım . Öğrenci neyi ne kadar almak isterse o kadar alıyor .

    Ben mesela histoloji sevmem . Dünyadaki en iyi prof da olsa beni o histo dersine sokamaz ve histo çalıştıramaz . Hoşuma gitmiyor nefret ettiriyor . Ama köpek gibi de anatomi çalıştım öyle söyleyim . Hocalar lisedeki gibi bilgiyi sana sokmaya uğraşmıyor . Bu yüzden hoca etkeni çok düşük . Hoca eleyip derse gitmemeye başlayabiliyorsun hatta . Hoca geliyor iyi hoca dahi olsa genel olarak okuyup çıkıyor . Eğitim olarak bir farkları yok . Okul zamanı olsa seni bir gün gezdirip derse sokmak isterdim ama maalesef .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok alıntıladım seni ama şunu da demeden geçmeyim . Bu süreç içerisinde bazı okullar falan gazide eğitim görüyor olabilir atıyorum adıyaman tıp ilk 3 sene akdenizdedir . Böyle durumlar var buna bakmanı tavsiye ederim . Öğrencilere etkisi oluyor mu diye . İkinci olarak da zorluk safsatalarına çok inanma . Her okulun aşırı ağlak tipleri oluyor . Zor okul yok diyebilirim . Tüm sene yatıp son gün çalışan tipler kalıyor . Öyle çok çalıştım tüm sene emek verdim kaldım diyen 1 insan evladı olmuyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.