Şimdi Ara

Bu ücreti almayan İSS ÖNERİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pandemi dönemi malum kısıtlı bütçe var.Kurulum ücreti,bağlantı ücreti,aktivasyon ücreti almayan iss öneriniz varmı taahütsüz ?

    Yani arada youtube dan diğer ülkedeki iss paketleri vs vs videoları izliyorum içim gidiyor.zaten fahiş fiyata rezil hızlar alıyoruz birde bağlantı parası aktivasyon ücreti bilmem ne gibi salak saçma para veriyoruz.sen aktivasyonu yapmazsan nasıl kullanacağım ben bu interneti.paramla satın aldığım interneti açtırmak için sana neden para vereyim zaten satmışsın bana onu kullanılabilir hale getirmek senin görevin.Ayakkabıcı dan ayakkabı alıyoruz kutuyu açıp giymek için paramı veriyoruz ne kadar saçma bir olay buna bir dur diyen yokmu abi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gıbırnet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orada Göknet yazıyor ama siz bilirsiniz.

    Bu ücreti almayan İSS ÖNERİ ?
  • Arkadaşlar gıbırnet yazmış ama ben çok sorun yaşadım dostum. Hafta sonları internet kesilmeleri ping artışları forumda yetkilinin saçma başından savmaya çalışmaları derken bu hafta kapatıcam. Ama hangi firmaya geçeceğimi kararlaştırmadım. TBT ve Comnet iyi gibi duruyor. Oyun oynamıyorsan Teknobil hem ucuz hem hızlı.

  • Teknobil Telekom’un kurulum ve aktivasyon ücreti yok, sadece 75 TL tek paket fiyatı var faturayı ödeyip kullanıyorsun. Ben de deneme olarak ikinci bir hat olarak bağlattım deniyorum şu an, değerlendirebilirsiniz siz de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla hiç bir firma ücretsiz yapmıyor ya taahhüt dahilinde yapıyor ki o ücreti almış oluyor ya da 100-150 Tl arası bir ücret + Kablo parası alınıyor (belli uzunluk ücretsiz fazlası paralı;mesela netspeed 5 metre sonrası ücretli demişti)


    Ücretsiz dedikleri aktivasyon yani altyapı var sadece hattı açtırma ücreti

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.