Şimdi Ara

Bu tür illüstrasyonlar çok hoşuma gidiyor ve tasarıma ilgim var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar

    Ben kendimi bildim bileli tasarıma çok ilgisi olan birisiyim. Önceleri Photoshop uygulamasını kullanırdım ve hatta belli bir seviyeye de gelmiştim fakat bilgisayar donanımımın yetersiz olması sebebiyle maalesef bir yerden sonra bırakmak zorunda kaldım çünkü bilgisayar beni kanser ediyordu.

    Artık böyle bir sıkıntım yok. Bu işe gerçekten ilgim var ve bunun üzerinden belli bir zaman sonra belki para bile kazanabilirim. Özellikle YouTube'da Lofi Girl ve Chillhop Music gibi rahatlatıcı hiphop kanallarını takip ediyorum ve buradaki tasarımcıların çıkarttığı işler inanılmaz hoşuma gidiyor abi linklere tıklatın ve şunlara bakın:




    Ben de kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum fakat nereden nasıl başlayacağımı maalesef bilemiyorum. Ben de işin ehli olan buradaki arkadaşlara sorayım dedim. Doğal olarak önce çizim bilgisi gerekiyor diye tahmin ediyorum. Bunun için önce kağıt kalem alıp youtube'daki çizim dersi kanallarını takip etmeyi düşünüyorum sizce yanlış mı ?


    Bu konuda bana yardımcı olup yol gösterirseniz çok memnun olurum. Çok teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güzel çizimler


    Çizim tabletlerini biraz araştırabilirsiniz.

  • iGroN İ kullanıcısına yanıt

    Hocam çizim tabletlerine geçmeden önce normal kağıt kalem ile belli bir eğitimden geçmem gerekmiyor mu ? YouTube'dan çizim için ders videoları izlemem gerektiğini düşünüyordum çizim tabletlerine geçmeden önce. Belli bir çizim temeli oluşturmak için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 27 Ekim 2021; 20:21:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube veya diğer video dersleri en son olmalı, 2-3 yazarın çizim teknikleri kitapları var, ilkokuldaki gibi çember, eğik, dik, düz çizimleri daha sonra anatomi, gölge, ışık vs bir sürü dersi karakelem çalışman gerekiyor. Bende başlayacağım ama ne zaman video izlesem disiplinimi kaybediyorum ve Ahmet Kaya dinlerken buluyorum kendimi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.