Şimdi Ara

bu saatten sonra en fazla ne olur sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tyt 90-100 arası
    tyt de yıllardır ciddi süre problemi yaşıyorum matematikte 10 soruyu göremiyorum
    ayt 50lerde
    çevremde çok yüksek netler görünce-özellikle 12lerde- modum düşüyor bu aralar ilk 10k hayal mi sizce



  • mezun2 neredeyse full türkçemde iyi denebilir ama işte matematiği yetiştiremiyorum
  • Çevrenizdeki 12 ler nerden iddialı fl ise normaldir zaten .
  • Başkalarıyla değil kendinle yarış. Bir söz vardır: Ne kadar iyi olursan ol senden daha iyi bir Asyalı hep olacaktır. Onlara bakarsan kafayı yersin zaten. Hergün kendini geçmeye çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam netlerimiz tam olarak aynı bende uçurumun kenarında hissediyorum bir taraf zirve bir taraf 20-30k birde hedef itü bilgisiyar bakalım nolcak zorlamaya devam

  • wSrr kullanıcısına yanıt
    umarım ikimizde kazanırız 20 -30k benim için yıkım olur bu sene son şansım zaten ayrıca bu sene 12lerin netleri baya yüksek çevremde gördüğüm kadarıyla tedirgin olmaya başladım
  • fl de var diğer iyi liselerden de ama bana 12. sınıf için 105-110 civarı çok yüksek geliyor ben hiç ulaşamamıştım bu netlere
  • ravbin R kullanıcısına yanıt
    evet bu kafaya girmeye çalışıyorum ama ailem hocalar vs kıyaslama yapınca moralim bozuluyor
  • Bol deneme aga başka çözümü yok 1.30 saatten başla yavaş yavaş azalt geliştiğini hissedeceksin bide anlamadığın soruları sınavdan sonra çözmeye uğraş
  • Kardeşim önünde 5 ay var eşşek gibi çalışacaksın başka çaresi yok.


    Ben mesela temelleri bitirmeye uğraşıyorum kısaca temelde eksikleri yamalıyorum. Konu bütünlüğü sağlandıktan sonra net çıkarmak inan bana kolay.


    Konuları bitir zaten anladıkça netlerin yükselecektir.


    günde 15 saate yakın çalışsan ki kendim için konuşuyorum evde full ders çalışıyorum başka hiç bir şey yapmıyorum önlisansdan yeni mezun oldum işde pek yok.


    2250 saatin var. Sadece Matematik,fen bilimleri için 650 saat civarı harcaman lazım konular için. Hadi soyal Türkçe de 750 saat olsun ki zaten sosyal ve Türkçede bir şey yok full ezber okuduğunu anlama.


    Kısacası 5 ay kaldı diye salma hiç bir şeyi.


    Temelde eksiklikler varsa örneğin 8. sınıf mat fen temelin varsa itü veya ytü tutabilir boğaz içi zorlar ama itü veya ytü tutabilir ancak aksatmaman lazım. Milletin çıkardığı netlere bakarsan moralin bozulur o yüzden bir an önce konuları bitir tekrar et sonra soru bankasını çöz bol bol baktın seni kesmiyor denemelere geç yavaş yavaş erit bitir son 3 ayda.


    Bu arada hiç bir şey için geç değildir. Karekök nedir işte pisagor bağıntısı nedir biliyorsan işin kolay zaten temelin var demektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 23 Ocak 2021; 11:55:40 >




  • salmadım zaten ama kopmalar yaşıyorum arada düzen tam oturmadı sanki günde 15 saat çalışabiliyorsanız çok iyi gerçekten
  • Bende o kopmaları yaşıyorum arada oyun oynuyorum ama bunlar keyfi olarak gerçekleşen şeyler değil laptopumun klavyesi ısıdan dolayı gitti 6 aydır bununla cebelleşiyorum.


    Isınma seviyelerini test ediyorum yük altında ne kadar sıcaklığa çıkıyor diye. 78 Derecelerden 63 derecelere düşürdüm yük altındayken.


    Bilgisayarın stabilitesini test vs edeyim derken en sonunda bıktım 430 TL klavyeye vermek zorunda kaldım bu günde gidip lehimleyip montajlayacağım. Bilgisayarım olmazsa ben adam akıllı ders çalışamayacağım böylede bir gerçek var. O yüzden sıkıntılarını stabilitesini korumak zorundayım. Telefondan denedim ama sürekli pilin bitmesinden çok verimsiz.


    Kısaca kopmaların olması gayet normal çünkü insan başaramayacağım psikolojisine giriyor fakat biz zaten böyle düşünürsek baştan kaybederiz. Zaten millet rakip elemek için elinden geleni yapıyor yararlı nerede bir şey varsa ters algı yapıp milletin fikirlerini çarpıtıyorlar.


    İşte İTÜ olmaz YTÜ olmaz 5 ayda bir şey yapamazsın kazanamazsın boğaziçi olmaz diyenlere inat çalışmak lazım olduğu kadar hadi olmasa bile temelin oluşur. Ben geçen sene ortaokul mat temelini attım sıfırdan eski bozuk temeli yıktım ama vaktim yetmedi Aile ile kapışmaktan birde inadına pederin mühendisliği kazanmamı istememesinden paso angarya işlere giriştim 1-2 ay 2. evde internet yok tek başıma çamaşır makinesi bekledim sınava 1 ay kala. Diğer şeyleride sayarsak 3 ay vaktim 2. evde tek başıma geçti internet olmadığı içinde çalışamadım adam akıllı.


    Normalde deneme çözüp eksiklikleri kapatmam lazımdı ama başaramadım geçen sene. Fakat bu sene matematik konusunda rahatım çoğu şeyi anlayabiliyorum temel var.


    Kısacası başaramam psikolojisinden kurtulmanız lazım. Olduğu kadar. İneklemiş rakiplere bile yetişilir 5 ayda. Sadece istikrar lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 23 Ocak 2021; 13:6:41 >




  • 10k icin tyt fena diil. Ayt yi 70 bandina ceksen neden olmasin ki, 5 ay var daha önünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım :) kolay gelsin
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    en büyük sorunum ayt zaten ama yükseltmeye çalışacağım
  • berat_38 B kullanıcısına yanıt
    neredeyse hepsini çözebiliyorum işte ama uzun sürüyor:// deneme çözüyorum 1 ayı aşkın bana çok yavaş ilerleme kaydediyormusum gibi geliyor. zaten son 15 dakika elim ayağıma dolaşıyor verim alamıyorum
  • Mat 10 soru görmene ragmen 90-100 yapiyorsan diger derslerin fule yakındır hemen mat brans denemelerine başla süreni arttırmaya çalış mati da halledersen inş 10k yaparsin. Matta hız kazanman lazım gerçekten deneme cozdukce oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    insallah cok tesekkur ederim denemelere başladım umarım hallolur ayt den cok korkuyorum
  • Niye korkuyon aytden ayt direkt bilen yapıyor süre de bol. Iyi çalışıp brans cozersen bol bol aytyi halledersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.