Şimdi Ara

Bu oyunu tbc güzel yapan neydi herkes bunu söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ne cata ne woltk ne de ilk herkes tbc zamanı en iyi diyor oynamadığım için bilmiyorum nedir oyunu güzel yapan



  • raidleri ve getirdiği yenilikleri elbette.gelen hiçbir yenilik yadırganmadı ve raidler vanilla raidlerinden daha kaliteliydi ama vanilla döneminde ki amatör ruh kaybolmuştu, artık daha progress ve item odaklı oynanıyordu ve uçan binekler world pvpyi öldürdü önemli ölçüde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar her karakterde 150 tane spell yoktu, az spell vardı ve doğal olarak daha az kafa yorucuydu. Zaten 70 level arena ve rbg leri hâlâ devam ediyor, 70 twink guildleri bile var.

    3 farklı raid seviyesi yoktu. Sadece normal seviye vardı ve onu bile yapmak herkese nasip olmuyordu. Epic itemlerin değeri vardı.

    Uçan binekler yoktu ve world pvp olayı vardı. Şu olay öldühttp://www.youtube.com/watch?v=oAb0g9nFQsU . Bu wotlk zamanından bir video ama önemli değil.

    Hikaye güzeldi ve mantıklıydı. Şimdiki hikayeye bakarsan çok fazla mantıksızlık var.

    10 kişilik raid yoktu. 25 tane adamı toplamak kolay değildi ama 25 kişiyle birlikte koordine olmak farklıydı.




  • Adamın tüm itemleri mor diyebiliyordun
  • Ben o zamanda magedim spellerin rankları vardı rank1 rank2 rank3 diye gidip trainerdan train olurdunuz :)

    O zamanlar npcden questten çatır çatır epic item alınmıyodu, hikaye dallanıp budaklanmamıştı, bide o zamanlar daha saygılı oyuncular vardı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBC'nin güzel olmasının tek sebebi attunement sisteminin olmasıydı.

    TBC'de ilk tier raidleri Karazhan, Gruul's Lair ve Magtheridon's Lair idi. Tier4 tokenları bu raidlerden düşerdi. Fakat bu raidlere girmek için öncelikle attunement quest serisini tamamlamak gerekirdi.

    Örneğin, Karazhan'a girebilmek için en zor 5m heroiclerden key fragment'ı almanı isterdi ama 5m heroiclere girebilmek için o dungeonlarla ilgili factionlara Revered olup key alman gerekirdi. Sonradan insafa gelip rep seviyesini Honored'a çektiler.

    Daha sonra tier5 raidleri için tier4 raidlerinin son bosslarından quest item almak zorundaydın. tier6 raidler için de tier5 raidlerin son bosslarını lootlamak zorundaydın.


    Özetle, Black Temple'a girmek için Kael'thas ve Lady Vashj gibi oyunun en zor birkaç bossundan ikisini kesmek zorunda olduğun için, Black Temple'da boss kesmek önemli değil, Black Temple'ın portalından bile geçebilmek büyük bir prestij idi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Adamın tüm itemleri mor diyebiliyordun

    Aynn bu guzeldi iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben tbcnin son dönemlerinde başladığımdan pek tbc hakkında bir şey diyemem ama şu an bir kıyaslama yaparsam wotlk bence en iyisi. Outland haritasını hiç sevmediğimden de olabilir tabi. Ama hikaye olarakta wotlk çok hoşuma gidiyor.
  • Oyuncuyu cabalamaya zorluyordu tbc boyle hersey bedavadan gelmiyordu. Ustunde mavi item var diye raide alınmayabiliyordun cunku o itemin epic olanı sadece bir hc dgden dusuyordu. Gidip npclarden satın alamıyordun epic itemleri . Raide girmek için lfr gibi aptal bir sistem yoktu ve raid yapabilmek icin deli caba harcıyordun. Hc yada normal dg girmek icin meeting stoneye ucuyordun. Dglerde cc yapıyordun oyle elini kolunu sallaya sallaya mobları toplayamıyordun. Hele ki yanlıslıkla bir mob grubunu cek direk olarak kick yiyordun. Cunku grup direk wipe oluyordu. Arenaya girebilmek icin nagrand arenanın orada bekliyordun ve deli gibi world pvp donuyordu sanki icerde kapısmıyormussun gibi.
  • TBC de herkes vanilla vanilla diye ağladı. WOTLK da TBC TBC diye ağladılar, Allahtan şimdi kimse cata cata diye ağlamıyor.



  • TBC' mi bu bilmiyorum ama acayip komik gelmişti bana. Dots more dots more dots
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.