Şimdi Ara

bu oyuna niye para vermemelisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • belki oyuna yeni başlıyacaklar yada başlıyanlar haritaları bilmedikleri için bu durumu anlamazlar ama yineden bahsetmek istedim..bu ahlaksızlığı hep yapıyor oyun..bu nedenle amacınız hasar vermek olmalı kazanmak olmamalı..asla kazanmak iin para harcamayın..mümkünse hiç harcamayın.bu tank SU14-1 8.sınıf arty..buzdolabı gibi maksimum donaımda hızı çok yavaş..(30 km/s)resim resim anlatıcağım ahlaksızlığı..
    oyuna başlangıç noktam..oyun sizi buraya koyuyor..karşıdaki tepenin arkası düşman ve onların arty leri daha ileride tepe arkasında..benden arkamdaki tepeye çıkıp uzaklaşmam bekleniyor..
    bu oyuna niye para vermemelisiniz?
    bu araçla spotlanmadan mümkün değil çünkü arkam yokuş hızım 10 km/saat oluyor..düşmanda hızlı lght tanlakr var..bct12 gibi..
    bu oyuna niye para vermemelisiniz?
    nitekim kaçamadan bct 12 her zamanki gibi karşıya geliyor ve beni spotluyor yani tespit ediyor..
    bu oyuna niye para vermemelisiniz?
    sonuç daha önce 10.000 kez olduğu gibi kaçınılmaz..beni bekleyen karşı tarafın arty si işimi bitiriyor..
    bu noktada asla kaçamazsınız..arkamdaki tepeyi asla çıkamazsınız..ya tepeye gelen hızlı light işinizi bitirir yada arty..
    bu nedenle oyunun kazanmanızı yada hasar yapmanızı belirldeğini unutmayım..para harcayarak bunu sağlayamazsınız..bunun bir çok varyasyonu var..farklı tanklarla..farklı olaylarla..bu bir örnek..umarım anlatabilmişimdir..bu pozisyon ile başlayınca ben mesela sadece gülüyorum..biraz hasar yapınca örneğin 2000-3000-2000 gibi hemen buraya atıyor bnei bir sıfırlıyor..PARA HARCAMAYIN..BÜYÜK ARTY LERDEN UZAK DURUN.BİR İŞE YARAMAZLAR..BİR YERE KIPIRDAYAMAZSINIZ..HEMEN TESPİT EDİLİRSİNİZ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 17 Haziran 2017; 13:22:8 >







  • Merhaba öncelikle bu tarz sorunlar ile karşılaşmamak için ARTY(Özellikle hareket kabiliyeti kısıtlı olan) ile oynarken Standart oyun modu dışındaki bütün modları kapatmak en mantıklısı yerleşim alanları değiştiği için oyun farklı noktalara atama gerçekleştiriyor. Ayrıca bu sorunla siz değil diğer takımda ki arty karşı karşıya kalsa idi siz bu maç için böyle bir konu açmıyacaktınız. Örnekler bol diyorsunuz ancak arty lerin durumu da malum ona göre tedbir almıyorsunuz :) En garanti yol arty oynamamak :)
  • bakın amacım oyun için tartışma yaratmak değil..oyunun babası sahibi olma fikrine hep karşı çıktım..oyun sürekli bu arty yi buraya atarak benim hakkımı her seferinde yiyor..ama aynı sorunu lorr yada bct fv304 yaşamaz..oyunda seçimlere dikkat etmek lazım..ben arty yi arty öldürmek için aldım...en kısa hazır önümde o vardı seçme şansım yoktu..bunu dedm.ama belli oranda beni buraya koyup öldürdüğü içinde ne yaparsam yapayım bunda kurtulamam para da harcasan değişmez..bu sonuçlar 1-2 maç değil yukarıda da yazdım bu konuma en az 1000 kez düzenli olarak düşmemle alakalı..oyunda bu konuma istatistiksel oranda belli oranda düşüyorum..
  • Yani gereksiz konu olmuş. Evet bazı noktalar problemli, evet bazı tanklar dezavantajlı ancak ona göre oynamak gerekiyor. X tier rus arty ile oynadığın zaman da diğer artyler arasındaki pozitif dengeyi göreceksin.


    Edit: 1100 wn8 varmış. Normalin altında statlarınız mevcut zaten. Oyunculuğunuzu gelistirmeniz gerekmekte oncelikli olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguru_kesesi -- 18 Haziran 2017; 13:3:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz konu?
    ya boşverin arkadaşlar..boşverin..
    haklısınız..ne gerek var
    yorma insanları..
    buda bana son ders olsun..her sefer aynı şeyi söylüyorum ..lazın demesi gibi ula buda baa ders olsun..
    :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 18 Haziran 2017; 10:16:30 >
  • Konu hakkında gereksiz demek yanlış olur ben nacizane fikrimi beyan ettim sadece arty ile oynarken standart mod dışındaki modları kapatırsanız rahat edersiniz. :)
  • hocam hiç karşı tarafta da mı başlamıyorsun? Onca sorun varken oyunda, bunu kafana takman çok tuhaf.
  • Merhabalar, konuyu yeni gördüm. Bir hortlatayım. Bu cevabı önce veren de oldu mu bilmiyorum.

    Dostlar, bu oyun para vermeden oynanılırsa çıldırtır. Zaten Maaşınızın %5'ini oyuna yatırsanız en fazla yetiyor. Bu oyunda Tier VI Tier VIII ve X taktikleri vardır bana göre. Sizi oyuna alıştıran Tier VI iken zorlayan kısım VII'dir. Neden mi? Artık tankınız geçiş tankınızdır sinir eder sizi. Sonra bir VIII artık X'leri gördünüz hayran kaldınız. X'e geldiniz. Hayallerini suya düştü. Asıl oyun burada başlıyormuş be dediniz. İşte bu kısımda zararın %200 olunca sinir patlamalarıyla oyunu bırakıp bırakıp başlamamak için premium şart oluyor. Mürettebat kasmak zor mu, alıcaksıb bir premium tank. Premium hesap ve premium tank. Bir de serbest deneyim için biraz altın. Bu oyun p2w değil. İsteyen oynar premiumsuz. Ultra sakinsinizdir. Mükemmel taktikleriniz vardır. Oynarsınız oyunu ya da klan maçları hariç Tier X oynamazsınız. Ama oyunun zevki için keseyi biraz açmanız gerek. Zaten o kadar uçuk fiyatlar da değil. Klan da takviye altın sağlıyor bir miktarda. Para yatırmadan sinir krizinden kalabilirsiniz PC'nin başında.

    Gelelim 2. konuya. Artyler. KMS oynamak bir sanattır. Ama son nerf'ten sonra artık o korktuğunuz KMS'ler. Damızlık Dana oldu. Artık KMS'lerle destek olmalısınız. "Şurda tank var. Kill alayım" değil.



    3. Bir konu ise. KMS tarzın değil mi al bi orta tank. Al bi KV-2. Her şahsa uygun tank var oyunda. Hani sıkıldıysan gemi oyna. KMS konusuna takılmana da şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alin bi LTTB LEOPARD MT-25 AMX serisi oyunun zevki bu tanklarla cikiyor. S-51 var bendede son nerften sonra cok etkisiz kaldi. Beni 5. Seviyelerle ayni savasa sokuyor. Zaten dolum suresi 47 saniye ustune ustluk bakma araligi en dusuk tank.



    1800 vuran tanki nerfleyip 1000e indirdilerde suana kadar 650 ustu gormedim. Demem o ki artik 203mm toplarla arty filan oynanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay benimde bugün başıma geldi tekrar. Hakkaten de çok sinir bozucu. Ne olacağını bildiğimden arkama bakarak tepeye kaçıyordum (su-14-3-2 ile ne kadar kaçabilirsinizki) tahmin ettiğiniz gibi hafif tank spotladı ve bum 3 sn sonra arty vurdu. Yapabileceğin hiç bir şey olmuyor. Sinirlenip kapattım oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XahMeram -- 9 Ekim 2017; 0:1:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.