Şimdi Ara

Bu otel utanmadan nası böyle foto paylaşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamlar resmen katakulli ile gidip ormanın tam içine kaç katlı iğrenç betonu döşeyip otel yapmışlar , sonra da reklamını yaparken de utanmadan "ciğer" şeklinde foto montajlamışlar..


    Lan siz zaten o ciğerlere kıymışsınız, şu iğrençliğe bakın.. Madem bir halt yediniz bari otel dış renklerini kahverengi - yeşil yapaydınız da gözü rahatsız etmeseydi en azından..


    Not: "Alkolsüz aile oteli" olduğunu öğrendiğimde kimlerden ne şekilde izin alındığı zaten anlaşılıyor. Yazıklar olsun..

    Bu otel utanmadan nası böyle foto paylaşıyor?
    Bu otel utanmadan nası böyle foto paylaşıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O kadar iğreti duruyor ki hangi akıl böyle bir yatırım yapar inanmak güç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Türkiye'de çevreci yoktur, doğa dostu yoktur, talan etmek için sırasını bekleyen insan vardır... Bu otele de, bunun gibi otellere de gitmek için herkes sıraya girecektir, hatta "Şekerim, ormanın ortasında harika bir tesis" diye de sağa sola anlatırken görürüz... Bu sadece otel olarak da değil, siteler olarak da yaşanan bir durumdur, resimdeki örnek Bodrum/Yalıkavak'tan, mikrofonu uzattığımızda çevrecilikten dem vuran, doğayı korumamız gerektiği hakkında nutuklar atacak zenginlerimizin alayı da bu sitelerden ev almak, villa almak için yarışa girecektir, hiç kendimizi kandırmayalım...


    Bu otel utanmadan nası böyle foto paylaşıyor?




  • eski angel's peninsula. önceki sahibi Koza ipek Grubu sahibi AKın İpek'ti, 15 temmuz dan sonra otele kayyum atandı. ayrıca örgütün parası burda gömülü dedikolarına istinaden MTA burda aylarca kazı yaptı.


    otel islami otel sınıfına giriyor.


    8-10 yıllık bir geçmişi var o kadar yeni bir otel değil.


    muhafazakar malum kesmin lüks, haremlik selamlık tatili için dizayn edilmişti. sanırım 2012 de falan açılmıştı. Otelin o dönemki fiyatı 8 günlük Maldivler tatili ile (uçak + bot transfer dahil) aynı idi.

  • bu var ya bu ülkedeki aşağılık düzenin en bariz örneklerinden. bu oteli canlı görünce gözlerime inanamamıştım. canlı derken, karşısında çubucak orman kampı var oradan görünüyor. ormana baltayla dalmış namussuz şerefsizler.


    Şimdi suçu fetöye atarak işin kolayına kaçıyorlar da bu işe izin veren o günkü iktidar sahipleri kim varsa hepsi yüce divanlık olmalı, vatana ihanetten yargılanmalı. öyle bir hançer bu saplanan. orası belki de marmaris'in en güzel yeri bu arada.


    Ayrıca, Okluk koyuna yapılan saray da var bilirsiniz. Orası da ayrı bir ihanet suçudur. Artık orada ne yapıyorlarsa yollarda izlerde bir tane tabelası yok, ulan adam komple okluk'u kendine kapatmış iyi mi? google haritalarda bile çıkmıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.