Şimdi Ara

Bu ne rezillik! (Gold Bilgisayar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba bugün önce gold pc yi aradım ve ellerinde bf3 olup olmadığını sordum ve var dediler ardından internetten rtl kargo ile sipariş verdim sözde 4 saatte elimde olması lazım aradığımda oyunun ön siparişte olduğunu ve ellerine geldiğinde yollayacaklarını söylediler e allah belalarını versin ne diyim önce var de sonra ön sipariş de... bu arada hayatımda bu kadar vasat bi müştleri hizmetleri görmedim 12:03 te aradım 12:35 te anca bi tane temsilci açtı hattı. BF 3 alıcak arkadaşlar gold bilgisayar gibi şerefsiz bir firmadan almayın...



  • vatan bilgisayar dan da sakın almayın
  • müşteri hizmetleri en iyiş olan yer bimeks.Her ne kadar fiyatlar fazla olsada herşeyle ilgileniyorlar.metro city bimeks iyidir.
  • Turkiyede internet ten alinan her hangi birseyin sorunsuz ve tam zamaninda elime ulasmasini asla umut etmedim.musteri hizmetleri gibi bir sektorun tam olarak uygulanamadigi ulkemde, bunu umut etmek bence cok iyimser bir yaklasimdir.elektronik esya konusunda ilk acilan magaza zincirlerinden biri olan gold ve vatan ilk olmanin acisini senelerce son kullanicidan fazlasiyla cikarmislardir.ben 33 yasindayim ve bu iki firma bildim bileli ayni goruntudeler.mecbur kalmadikca bu iki firmadan alisveris yapmam.mediamark ve saturn gibi firmalar sayesinde gold ve vatanda ya zamanla guvenilir hizmet verecekler yada bu yarisda egale olacaklar kanisindayim.zira elektronik esyada son kullanici hersey demektir.benim dusuncem bu sekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -niagara-

    ben vatandan alısveris yapıyorum

    hocam bf3 türkiye üyelerine göre vatan da sorun çıkarıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.