Şimdi Ara

Bu nasıl bir öz geçmiştir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nişantaşı üniversitesinde asistan bir bayanın öz geçmişi :https://www.facebook.com/notes/kardelen-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk/kardelen-kim-mi-diyenlere/10153968299180421

    Aşağılamak istemiyorum ama insan kendini bilmeli yine de destansı bir başarı öyküsünü dinliyoruz.

    "Galatasaray Spor Kulübünün düzenlediği yetenekli öğrenciler kampanyasında tüm çevre okulları gezip öğrenci seçen kulüp hocaları, uzaktan onuda seyredip hocasına elemeleri katılmasını söyleyip rica etmişti. Hocasının ısrarıyla elemelere katılarak ilk 10 kişi arasına girmeyi başarmış ve sözleşme imzalamıştı. Ancak koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğundan dolayı sıkıntılar yaşanmış ve sözleşmenin feshine neden olunmuştu. "

    "Bir yazılı kâğıdında yazdığı bir hikayeyle birlikte kaleminin kuvvetini keşfeden edebiyat öğretmeni sayesinde o zamanlar bir çok şiir yazarak K’küçük adlı imzasıyla yeni canlanan sosyal medyada fenomen olmuştu. "

    "Herkes onu haylaz ve sorumsuz diye tanımlıyordu oysa o herkesi şaşırtarak diğer yıl derslerini toparlayıp ortalamasını yükseltip onur belgesi almaya hak kazanmıştı. Aslında bu onun başarılılarının başlangıç metni gibiydi. Bölüm seçimleri olduğu yıl sözel bölümü seçip o bölümü başarıyla tamamlamıştı. Girişken ve problemleri çözme yeteneği ile o zamanlar lise deki hocası tarafından desteklenerek, seçim yapılmadan bulunduğu sözel bölümde üç yıl sınıf başkanlığı yapmıştır. "

    "Üniversitenin ilk tercihlerinde gazetecilik-radyo sinema televizyon gibi bölümlere tercih etti ancak ilk tercihlerde bir yere yerleşemedi."

    " Ardından ikinci tercihlere kalarak hayatının belki çok önemli bir dönüm noktası olduğu tercihlerde İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Elektronörofizyoloji %50 burslu olarak kazanarak mesleğini seçti. Bu bölüm onun dikkatini çekiyordu."

    "Birinci yılın sonlarında annesinin bir hastalığını araştırma yaparak, bir çok doktora bu hastalıktan bahsetti ancak bir tanı konulamayan annesine ‘İstanbul Tıp Fakültesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi’’ götüren annesine binde bir görülen bir nodül tanısı konuldu. "



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.